[/quote]
Fakat.Sretni smo što imamo ovakvog igrača.Baš sam pratio kad primimo gol koliko se nervira i koliko mu to teško pada.
Ne znam, čime smo zaslužili da čovjek ovako gine, al svaka mu čast.Da nam je bar još 10 ovakvih.
Graovac

@Plavaporodica jesi to ti ?skretnicar je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:23 amSve isplaniraš za 21 i međugorje, slobodne dane svi uzmu i oni promijene za subotu![]()
![]()
![]()
Ahaboju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:22 amKad je pao na koljena i udarao rukom po travi?
![]()
Minjore je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:24 amAhaboju dao si nebu... je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:22 amKad je pao na koljena i udarao rukom po travi?
![]()
ima par sifri u ovoj ekipi koji su nam trebali proslu sezonu
![]()
Moze pomoc za zadnjih 10 minuta, da se zatvori utakmicaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:25 amNajbolja odbrana a pri tome jos primili i tih golova nidje veze. Protiv Krupe, protiv Sarajeva.
Jel Vranjes kapitalac po misljenju forumasa?![]()
Mogu i ja to za 8stoja odigratOmar500 je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:40 amMoze pomoc za zadnjih 10 minuta, da se zatvori utakmicaLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:25 amNajbolja odbrana a pri tome jos primili i tih golova nidje veze. Protiv Krupe, protiv Sarajeva.
Jel Vranjes kapitalac po misljenju forumasa?![]()
: DDD
Dohakat ću ja vamaskretnicar je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:25 amIzgleda krenulo me ko njega, do sad' je sve kao podmazano išlo... prelazan pehMinjore je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:23 am@Plavaporodica jesi to ti ?skretnicar je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 10:23 amSve isplaniraš za 21 i međugorje, slobodne dane svi uzmu i oni promijene za subotu![]()
![]()
![]()
ima ako mu das ko i ovi Poljaci
Ne bih taj intervju na toj stranici uzimao za relevantan,čisto iz iskustva govorimPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 11:18 am"Reći ću vam kratko i jasno - nema nikakve šanse da dođem u Želju".
Nadam se da je istina, pizda ti materina.
Taman da si Vidal.
Izjavilo je još bruku portala i iz srbije i iz tzv entiteta..kao potvrdio je to "za naš i naš portal".exdomorocki je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 11:24 amNe bih taj intervju na toj stranici uzimao za relevantan,čisto iz iskustva govorimPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jan 16, 2018 11:18 am"Reći ću vam kratko i jasno - nema nikakve šanse da dođem u Želju".
Nadam se da je istina, pizda ti materina.
Taman da si Vidal.