Ne smijem na glavnoj, opasno ulazit u ovo doba. Napast ce me neko

Sto se mene tice, sto vise konkurenata proda svoje jace igrace, bolje za nas. Neka ide i Menalo i Bilbija i Ahmetovic, ja prezadovoljanLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 12:09 pm![]()
![]()
![]()
Puca na glavnoj neka te ovdje![]()
Evo Zrinjski i ovog nekog Musica hoce. Jesu ljudi aktivni sta je ovo![]()
Nadat se da im ode Bilbija. I taj Bilbija vise, svaki prelazni ide a nikad da ode.
Dobro su ofulali na ljetnom prelaznom i uz te potencijalne odlaske Bilbije, Cavara i Pirica, moraju puno igraca dovesti. Ma da vjerujem da njima dostojne zamjene ne mogu naci pa ce cak biti slabiji pored svih tih "pojacanja". Jedina prednost bi mogla biti to iznenađenje jer ne znas sta ocekivati od nekih njihovih prinova ali eto koliko je iznenađenje za nas, toliko je i za njih...Omar500 je napisao/la:Sto se mene tice, sto vise konkurenata proda svoje jace igrace, bolje za nas. Neka ide i Menalo i Bilbija i Ahmetovic, ja prezadovoljanLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 12:09 pm![]()
![]()
![]()
Nadat se da im ode Bilbija. I taj Bilbija vise, svaki prelazni ide a nikad da ode.
Imam osjecaj da Zrinjski uzima sve moguce igrace, samo da bi kao drugima preoteli, pa s kojim upali - upali.
Husara agent, gdje će drugo otići nego tuLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 10, 2018 12:09 pm![]()
![]()
![]()
Kakav je Kurtovic bio? Ovaj iz Gorazda. A mozes i za naseg napisat ako hocesPompey je napisao/la:Treba nam i sad.
Mogao bi nam @bogi na klupu ako vec nece u Banovice a?Pompey je napisao/la:Moze Galesic i desno i lijevo.
Sto se Kurtovica tice... da se danas nesto posebno izdvajao i nije. Al razumljivo, tek je momak dosao. Nisam ga doduse nesto posebno ni pratio, danas mi je ipak bio zadatak "Cubara". A i imao je dosta posla, tako da mogu reci da je zadovoljio