mirsad94 je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 11:12 pm
Ali kakav bi tek posao uradili kada bi produzili sa Goranom, Graovcem , Jovanom, Zecom pa i Vojom. Jer to je kostur nase ekipe uz Vedrana i Sinana a ako ne sarnu novi ugovor vec na ljeto gotovo svi mogu ici za djaba i onda jovo na novo sklapaj ekipu , produzenje saradnje sa ovim igracima je najvece moguce pojacanje.
Apsolutno se slazem, po meni bi isto trebao biti prioritet produzenje ugovara sa nabrojanim igracima prije nego dovodenja novih. Uz ove omladince koji ce aBd samo biti bolje kako vrijeme bude prolazilo, mi mozemo imati respektabilnu ekipu i u narednoj ili dvije sezone. Vjerovatno ce tu biti 1-2 odlaska ali to je lakse prezivjeti kada imas dobar kostur i uigran.
Siguran sam da Papac i Ado znaju sta rade i da ce dovesti igraca ako i gdje treba. Kao sto vecina pise, tesko je dovesti igraca koji ce ispunjavati nase skromne uslove: slobodan, provjeren, kapitalac, u formi, da nije star i da hoce sjediti na klupi, jeftin, da nije igra u odredenim klubovima, da nije davao odredene izjave..... Ali eto tek su pocele pripreme i prelazni rok tako da nam ne preostaje nista drugo nego da iscekujemo iz dana u dan neki igracki bum, f5 itd..