Četvoricu
Blagoje, Hajdar, Šaban.storm_raider je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 10:32 pmKoju trojicu?
Zeba, Ramovic, Crnov?
Pričamo o zadnjim veznim. Moraš imati četvrtu opciju, a mi je nemamo.storm_raider je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 10:34 pmZeba, Ramovic, Crnov?
Nije Galesic zadnji vezni.Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 10:32 pmJa sam konto da je i Ramovic neki vezni a i Zeba za klupe nije los. Ako bi bas dovodili nekog veznog onda bi po meni to bio zadnji vezni, neko tipa onog Galesica iz Borca..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Kada kazes 'zadnjim veznim', mislis i na poziciju centralnog veznog, pretpostavljam?
Da, samo što nama fali taj zadnji vezni, iskusan ko zna čvaknut po nogama, ala Rok Elsnerstorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 10:38 pmKada kazes 'zadnjim veznim', mislis i na poziciju centralnog veznog, pretpostavljam?
Ne @PP, Crnov moze i tu poziciju igrati.
E to je drugo onda. Imamo jednog sto zna cvaknut po nogama, al' nije iskusan.AsharaK je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 10:38 pmDa, samo što nama fali taj zadnji vezni, iskusan ko zna čvaknut po nogama, ala Rok Elsnerstorm_raider je napisao/la: ↑uto jan 09, 2018 10:38 pmKada kazes 'zadnjim veznim', mislis i na poziciju centralnog veznog, pretpostavljam?
Ne @PP, Crnov moze i tu poziciju igrati.
A Bekric