Evo svi zelimo!Brkoo je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 1:50 pmMa cifre od 1 milion eura, 1,5 ili 2 miliona eura su smijesne za klubove poput Atalante, Rome, ekipa iz Bundeslige itd. Nisu vise u pitanju Turci nego ozbiljnije i bogatije ekipe i mnogo privlacnije lige. Za nas to jesu velike pare i dalje a za klubove poput ovih gore nabrojanih, prava sitnica.. Ako ga stvarno zele onda ce ga i dovesti. Mi moramo za ovakve talente pumpati jos vise cifru. Sve je sad do Anela i Harisa, zapnite jos jace, mozete i sebi a i klubu donijeti mnogo razloga za srecu u blizoj buducnosti. Jos ako se Amir proda za minimalno 5 miliona eura, nase je milion eura, eto kampa eto ludila![]()
Ono sto je jako znacajno je da se i Dacicu da sansa vec od ove polusezone, ne zaostaje on puno ako uopste i zaostaje po kvaliteti za Sabanadzovicem i Hajdarevicem. Mene je odusevio na utakmicama juniora u ligi sampiona. Zeric se isto malo treba dozvati, kralju za tvoje drugove se zanimaju evropski giganti, de i ti se malo potrudi, imas znanje i talenat, radi jos vise, svaki se rad isplati. Trener ti je neko ko te zna i ko ce te forsirati ako vidi da se trudis i napredujes..
Mi trebamo biti otvoreni za svakog, pa i za ovu agenciju. Nema nista lose u agenciji. Nas netreba da interesuje koliko ce oni uzeti. Neka uzmu i 50%, samo neka dignu tu finalnu cijenu prema kupcu dovoljno visoko pa da se Zelji isplatisalle86 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 1:39 pmne znam jesam li ja jedini ovde kome se sviđa ova agencija
jeste da oni svoje pare naplate ali treba ipak imati nekog ko će ti igrače gurnuti vani, jer koliko god da su nama oni dobri, takvih ima vani ako ništa istih i za iste pare
a mi kad bi svake godine davali po jednog igrača za milio eura vani, to bi tek bila perverzija
a nije da nemamo potencijala u omladinskom za to
samo što bi bilo dobro to je da se ugradimo sa određenim procentom od budućeg transfera
Pa eno za Jasmina Mesanovica se spominje cifra od 2,5 mil EUR (Genoa). Momak ima punih 26 g za tri dana. Do prije par mjeseci igrao u nasoj ligi.stila je napisao/la:Ma kakva dva miliona evra. Pa jebote igraci Nam se prodaju iz lige, iz koje se nije nijedan klub uspio plasirati u neko UEFA-ino takmicenje zadnjih cca20 godina.
Dok su lige iz regiona dali barem jednu ekipu ili njih vise. Gdje se repka uspijela plasirati samo jednom za dvadeset godina. Sve to diktira cijenu, plus sto se svaki Nas igrac smatra strancem, tako da mora biti dva puta bolji od igraca iz EU da bi igrao.
Da al se sada prodaje iz Maribora a ne iz svinjskog. Znaci automatski mu je veca cijena jer je sada igra za ekipu koja je igra u UEFA ligu, plus pitanje je hoceli se prodati za te pare.avlami97 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 2:35 pmPa eno za Jasmina Mesanovica se spominje cifra od 2,5 mil EUR (Genoa). Momak ima punih 26 g za tri dana. Do prije par mjeseci igrao u nasoj ligi.stila je napisao/la:Ma kakva dva miliona evra. Pa jebote igraci Nam se prodaju iz lige, iz koje se nije nijedan klub uspio plasirati u neko UEFA-ino takmicenje zadnjih cca20 godina.
Dok su lige iz regiona dali barem jednu ekipu ili njih vise. Gdje se repka uspijela plasirati samo jednom za dvadeset godina. Sve to diktira cijenu, plus sto se svaki Nas igrac smatra strancem, tako da mora biti dva puta bolji od igraca iz EU da bi igrao.
Ipak se previse podcjenjujemo.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Kako ce svako uzeti svoj dio, sta si sviju ti ovim htio da kazes? Sad sav novac ide klubu, a ne u privatne dzepove sto je u proslosti bio slucaj, pa napravis transfer Stilica od 600 hiljada eura a klubu dosle mrvice, tuzno i zalosno sta se sve u proslosti radilo na stetu kluba i kako su ljudi parazitirali na racun kluba.