Što se tiče Anela, mali je prvo svojim kvalitetom u ovim godinama napredan dovoljno za juniorske ekipe liga petica i ekipa kao što su Roma i slične ekipe, to što mu je Refik otac i ne igra toliko veliku ulogu kao što vi mislite, pogledajte samo kretnju i pas momka, pravi moderni veznjak, i pravi dragulj kojeg samo treba izbrusiti i koji će za 10-ak godina nositi dres reprezentacije, samo da ga povrede zaobiđu i sve će biti kako treba, a što se tiče cijene treba tražiti milion i po pa nek uzmu sebi 30 %, treba jer vrijedi toliko ko god kaže da ne vrijedi, on kao "biva realan" ? Dajte ljudi ili ćemo sad početi unovčavati naše talente ili nikad, Benju i Kvesu dobro ste gore rekli su samo povrede spriječile od vrhunske karijere, ne treba sad pucati cijenu kao Amar, ali 1,5 mil € je sasvim prikladna cijena i za takve timove, a nama je ogromna inekcija, i svakako da ta prodaja treba ići tek na ljeto eventualno iduću zimu, prvo dupla da se slavi pa onda dečko idi gdje ti volja i sretno ti da se s ponosom sjećaš Grbavice od pjetlića do A ekipe

Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.