I ja se isto zahvaljujem svim ljudima koji odrzavaju ovaj pod-forum, gdje se mozemo okupiti oko jedne ideje a to je naravno samo Zeljo. Zadovoljstvo je dolaziti ovde, procitati razna misljenje i isto naravno zajedno uzivati u lijepim trenucima. I kad nas ne ide tu smo svi. Hvala vam i do novih pobjeda u 2018 koje ce aBd biti krunisane titulom! Volim te Zeljostorm_raider je napisao/la: ↑ned dec 31, 2017 3:35 pmDo pocetka priprema ce 2 igraca doci. Po meni, ovo je bila uspjesna godina za nas klub. Otvorili smo Istok, doveli Europu na Grbavicu, reprezentaciju. Legende su tu, djeca cudo napravila. Adzem radi odlicno. Papac je tu na svojoj poziciji takodjer. Klub posluje nikad bolje. Budimo ponosni braco!
A i zadovoljan sam zbog rasta ovog foruma. Etablirali smo se kao mjesto gdje se Zeljovci okupljaju bez ikakvih interesa osim tog da Zeljo bude jaci. Hvala svima na podrsci, sljedece godine idemo zajedno, kao i svaki put do sada!
A možeš misliti šta bi bilo da imamo najbolji tim u ligi kao pitaristorm_raider je napisao/la: ↑ned dec 31, 2017 4:09 pmBudu li igrali kako su igrali ovih zadnjih 5-6 utakmica, ne vidim razlog da je ne osvojimo. Mi jedini sami sebe mozemo pobjediti u toj utrci. Samo polako, utakmica za utakmicom i bez pritiska. Svidja mi se sto nije nista pod moranje, tj. stidljivo se prica o tituli. Tako je najbolje, mogu biti ponosan na navijace, stvarno smo svi imali strpljenja. Titula bi bila nasa pobjeda. Pobjeda u kojoj je bio trnovit put sazrijavanja svih nas pojedinacno.
Hurmasica je napisao/la: ↑ned dec 31, 2017 6:06 pmTakmičenje za forumaša godine je u toku. Pročitajte pravila i glasajte!
Glasati možete do 00:00.
viewtopic.php?f=51&t=624
Biće sljedeće godineKospicar je napisao/la: ↑ned dec 31, 2017 6:13 pmHurmasica je napisao/la: ↑ned dec 31, 2017 6:06 pmTakmičenje za forumaša godine je u toku. Pročitajte pravila i glasajte!
Glasati možete do 00:00.
viewtopic.php?f=51&t=624
Stipu glasanje Hurmasica, ne bi tvoje baklave
Izgubio osvojenu titulu, sve glupo yebo.
Ja bih radije Kerli yebo sveAjzea je napisao/la:Izgubio osvojenu titulu, sve glupo yebo.