On kako se uhljebio na 3 godine samo se uhvatio instagrama, crijeva i mijenjanja boje kose sa bracom Harvanovicem i Zericem.
Momci jos ste manji od makovog zrna, ne dozvolite da zavrsite kao Beganovic nego se ugledajte na Anela i Harisa.
Tad smo na Jovanu + 3 juniora tako da ovdje moramo dovesti makar jednog igraca. Slazem se da je Osmanovic dobar, i treba ga postepeno uvoditi, ali treba i koristiti Dinu ili ga poslati na posudbu. Jer jedini on u ovoj ekipi moze kvalitetno udariti sto bi braco gumena glava rekao.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:51 amPuno kvalitetniji mi izgleda onaj Osmanović čini mi se tako nešto.. Što je i igrao u uzvratu protiv ludogoreca.
Nije nešto sa loptom, ali dobro se kreće i krade lopte.
Pa nismo MMA klub legendomirzza je napisao/la:Tad smo na Jovanu + 3 juniora tako da ovdje moramo dovesti makar jednog igraca. Slazem se da je Osmanovic dobar, i treba ga postepeno uvoditi, ali treba i koristiti Dinu ili ga poslati na posudbu. Jer jedini on u ovoj ekipi moze kvalitetno udariti sto bi braco gumena glava rekao.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:51 amPuno kvalitetniji mi izgleda onaj Osmanović čini mi se tako nešto.. Što je i igrao u uzvratu protiv ludogoreca.
Ono što je radio Elsner, mogao je i Dino puno bolje 1000%..ali to i dalje nije dovoljno za Želje i kao četvrta opcija bar po meni. Najbolje bi bilo poslati ga na posdubu ili raskinuti ugovor pa nek sreću svoju traži, nama treba neki trkač..moderniji igrač.mirzza je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:53 amTad smo na Jovanu + 3 juniora tako da ovdje moramo dovesti makar jednog igraca. Slazem se da je Osmanovic dobar, i treba ga postepeno uvoditi, ali treba i koristiti Dinu ili ga poslati na posudbu. Jer jedini on u ovoj ekipi moze kvalitetno udariti sto bi braco gumena glava rekao.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:51 amPuno kvalitetniji mi izgleda onaj Osmanović čini mi se tako nešto.. Što je i igrao u uzvratu protiv ludogoreca.
On nazalost ne zna trcati kako treba a ne da moze prici prvom timu, citav vezni red juniora je bolji od Dine tako da bi i on trebao biti bivsi, jer ovi momci su buducnost Želje.mirzza je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:49 amhttps://fkzeljeznicar.ba/dino-hasanovic ... vor/26647/
Decko ima ugovor do 2020, a ima crvstinu koja nam fali, nadam se da ga se nece otpisati jer moze kvalitetno odraditi minute kada zatvaramo tekmu.
Nije fudbal u tome da udaris protivnika, nego da ga zaustavis bez faula ili sa nekim blagim taktickim prekrsajem. To znaju i Hajdarevic a isto i Saban, pogotovo takticke prekrsaje zna Saban jer je inteligentan igrac. Hajdarevic bi isto mogao skrhat protivnika, samo mu reci, ali nije to svrha igre. Dino nije dobio neku minutazu kod Adzem i onda je upitno koliki mozemo imati koristi od njega. Slazem se da je najbolje da ide na posudbu, isto radi njega samog da se vise razvije, ako je moguce. Meni je isto Osmanovic sa 17 godina bolji.mirzza je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:53 amTad smo na Jovanu + 3 juniora tako da ovdje moramo dovesti makar jednog igraca. Slazem se da je Osmanovic dobar, i treba ga postepeno uvoditi, ali treba i koristiti Dinu ili ga poslati na posudbu. Jer jedini on u ovoj ekipi moze kvalitetno udariti sto bi braco gumena glava rekao.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:51 amPuno kvalitetniji mi izgleda onaj Osmanović čini mi se tako nešto.. Što je i igrao u uzvratu protiv ludogoreca.
Niko nije rekao da smo MMA klub, a svaka ozbiljna ekipa ima igraca tipa Dino u rosteru. Ono sto je zamisljen Elsner, to moze raditi Dino koji nije stranac za manje para.Grbavica je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:56 amPa nismo MMA klub legendomirzza je napisao/la:Tad smo na Jovanu + 3 juniora tako da ovdje moramo dovesti makar jednog igraca. Slazem se da je Osmanovic dobar, i treba ga postepeno uvoditi, ali treba i koristiti Dinu ili ga poslati na posudbu. Jer jedini on u ovoj ekipi moze kvalitetno udariti sto bi braco gumena glava rekao.Plava Porodica je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:51 amPuno kvalitetniji mi izgleda onaj Osmanović čini mi se tako nešto.. Što je i igrao u uzvratu protiv ludogoreca.
Nisam siguran koliko forum ima uticaja na tako nesto? Mislim ako ide da je to samo znak da strucni stab ne racuna na njega. Tako ti je to kad dovedes igraca iz vana koji ima ogranicene opcije u karijeri, moze se super pokazati, a moze i da nikako ne ispuni ocekivanja. Mislim tad je dosao i Vojo koji se super uklopio.
Zato je doveden stranac koji ne zna da hoda a kamoli da trci, sa 10, 15 kila viska....teatrale36 je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:57 amOn nazalost ne zna trcati kako treba a ne da moze prici prvom timu, citav vezni red juniora je bolji od Dine tako da bi i on trebao biti bivsi, jer ovi momci su buducnost Želje.
Zar je Elsner bucko? Otac mu je bio krhak a i sin je isti ili malo misicaviji. Otkud sad problem u kilama!!?mirzza je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 12:33 pmZato je doveden stranac koji ne zna da hoda a kamoli da trci, sa 10, 15 kila viska....teatrale36 je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 11:57 amOn nazalost ne zna trcati kako treba a ne da moze prici prvom timu, citav vezni red juniora je bolji od Dine tako da bi i on trebao biti bivsi, jer ovi momci su buducnost Želje.
U nasoj ligi gdje imas gostovanja u Tuzli, kod Celika gdje imas mesara i mesara moras imati igraca koji ce se potuci sa njima. Vidjeli smo kako je Saban prosao u Tuzli kada te divljaci zaskoce. Naravno rutinom dobijas da uzimas lopte bez faula, ali moras nazalost jos uvijek ovdje imati igraca koji ce napraviti faul, evo i Adzem to govori u svom intervju kod Ligate.
Odlazak Elsnera je uzrokovao Elsner koji za 2 mjeseca nije skino ni kile niti je sta pokazao u svojoj igri, jos kao stranac nije niti prevaga.
Sta ima veze kakav mu je otac bio i posebno sin, pogledaj mu stomacinu i guzove kada obuce dres. Frajer spor, tezak, van forme, evo i to Adzem spomenu i intervju.