Jasta je. Bas nas je upropastio.mirzza je napisao/la:U sustini je tako. **** nam je Projovic mater.
Jasta je. Bas nas je upropastio.mirzza je napisao/la:U sustini je tako. **** nam je Projovic mater.
Talent je on, bio i ostao. Ne moze se to tako lahko izgubiti. Isto tako i Govedarica npr.Leon_Professional je napisao/la:Ja ne znam po cemu je Kuzmanovic dobar al haj.
Vjeciti talent.
Valverde ubleho jedna, od Barce si napravio ziherasku ekipu koja igra na rezultat
Stoji sve brate. Posteno.BlwD je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 1:58 pmTalent je on, bio i ostao. Ne moze se to tako lahko izgubiti. Isto tako i Govedarica npr.Leon_Professional je napisao/la:Ja ne znam po cemu je Kuzmanovic dobar al haj.
Vjeciti talent.
Valverde ubleho jedna, od Barce si napravio ziherasku ekipu koja igra na rezultat
Isplivat ce talent kad tad. Samo im treba pravo okruzenje jer se vidi po broju klubova da nisu bas prilagodljivi. Mozda bi se bas u nasem okruzenju i sistemu snasli? Niko to ne moze znati. I ovo je jedan od razloga zasto ne treba kritikovati i suditi uopste bilo kome na osnovu transfera. Fula ce uvijek biti. Sad cu reci ono sto i mene nervira ali na zalost tako je - ako postoji osoba koja je bezgresna u takvim procjenama, sta onda on radi u Bosni?
Po mom misljenju ima dobar osjecaj za prostor i za gol. Nije ogranicen, visedimenzionalan je da tako kazem. U nekim kombinacijama vjerujem da bi se snasao i u vrhu napada.Leon_Professional je napisao/la:Stoji sve brate. Posteno.BlwD je napisao/la: ↑sub dec 23, 2017 1:58 pmTalent je on, bio i ostao. Ne moze se to tako lahko izgubiti. Isto tako i Govedarica npr.Leon_Professional je napisao/la:Ja ne znam po cemu je Kuzmanovic dobar al haj.
Vjeciti talent.
Isplivat ce talent kad tad. Samo im treba pravo okruzenje jer se vidi po broju klubova da nisu bas prilagodljivi. Mozda bi se bas u nasem okruzenju i sistemu snasli? Niko to ne moze znati. I ovo je jedan od razloga zasto ne treba kritikovati i suditi uopste bilo kome na osnovu transfera. Fula ce uvijek biti. Sad cu reci ono sto i mene nervira ali na zalost tako je - ako postoji osoba koja je bezgresna u takvim procjenama, sta onda on radi u Bosni?
Al po cemu je talenat, zato sto je neko rekao. On meni ni u jednom klubu nije pokazao da je takav talenat kao sto se prica.
Seremo o Dadi a Dado je za njega Kaka. ( ako pricamo o tom talentu)
Hoce li Dadi isplivat, ma sumnjam. Kao sto i za ovog sumnjam.
Sad ce napuniti 22 godine, a promjenio je mnogo klubova, a ni u jednom nije napravio nesto aman zaman.
Ne znam, nikad se ne zna, mozda proigra, al on je po meni od pocetka mnogo mnogo napuhan i nahvaljen vise nego sto vrijedi.
Odlicna intervju, samo steta sto je audio kao da je iz bunara snimano. Obavezno pogledati