Može se to odraditi al nek me neko napomene dok dođem sebi, spavao sam cijeli dan ne znam đe udaramMinjore je napisao/la: ↑čet dec 21, 2017 9:41 pmasharak, lars, arelinho, danan, ti , ja i jos par ovih momaka sto se klade i mozemo aktivno drzati grupu u zivotuGoodisonPark je napisao/la: ↑čet dec 21, 2017 4:49 pmValjda bi ti trebao znati, postoji li ovdje podforum kladionica?
Ako već nema možda ne bi bilo loše da se otvori tema i recimo naprave lupam 4 grupe sa po 5 članova i da svaki dan svaki od članova tipuje samo jednu utakmicu, prognoza 5 članova unutar jedne grupe bi predstavljala tiket te grupe, itd. Ne znam koliko je ovo izvodivo, ili možda neki drugi sistem?
Edit: Evo našao sam je jedva, ali vidim da ta tema i nije baš aktivna. Kako i na koji način aktivirati je, pitanje je?![]()
Postoji još, i ja to nisam igrao 5-6 godina najmanje, i ovih dana kad mi je dosadno uletim izgubim i caoEisenbahner1921 je napisao/la: ↑čet dec 21, 2017 9:25 pmE čuj zar ovo još postoji?
Ovo sam igrao prije jedno 6-7 godina...
A zato je meni tvoj nick poznatarelinho je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 4:19 pmIgrao sam ja i to veoma uspješno. Ugasila se igra jer nije podržavala više flash neki fazon u vezi toga nemam pojma. U januaru bi trebala izaći nova verzija te igre.
Tamam možete napraviti ekipu sa foruma pa igrati. I ja ću praviti svoju ekipu sa starim igračima s kojima sam igrao na FID-u.
Bit ce da je neki od onih crnaca, dok pitas mogu li pogoditiarelinho je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 4:29 pmNaravnoBlwD je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 4:28 pmA zato je meni tvoj nick poznatarelinho je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 4:19 pm
Igrao sam ja i to veoma uspješno. Ugasila se igra jer nije podržavala više flash neki fazon u vezi toga nemam pojma. U januaru bi trebala izaći nova verzija te igre.
Tamam možete napraviti ekipu sa foruma pa igrati. I ja ću praviti svoju ekipu sa starim igračima s kojima sam igrao na FID-u.![]()
![]()
Da li možeš pogoditi kako mi se zvao igrač? Bio je napadač...
Eh da, sad se sjecam. Znam, igrao sam jednu utakmicu od manje vaznosti, i mozda dvije s klupe usao. Kasnije me skola pritisnula pa nisam stigao na zavrsnicu
Biži čuj moram u tačno vrijeme biti
Ehhh, steta sto je ukinuse. Pravo dobra igra, al su je neki preozbiljno shvatali. Posebno kad sam u Zvezdi bio, psuju, hoce ubit jedni drugearelinho je napisao/la:Ja sam krenuo u Ljiljanima pa onda Partizan,Genijalci,Zvezda... Ostalih timova se ne mogu sjetiti. Igrao sam i u nekim timovima iz stranih liga.BlwD je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 4:36 pmEh da, sad se sjecam. Znam, igrao sam jednu utakmicu od manje vaznosti, i mozda dvije s klupe usao. Kasnije me skola pritisnula pa nisam stigao na zavrsnicu
Mislim da sam bio CM, i onaj Heisenberg me vodao po Breaking Bad B, neko vrijeme u A tim kad su bili u raspadu, pa Red Star, Inverse i tako to. Uglavnom, drugoligasi![]()
![]()
Jedina online igrica koju sam baš igrao i na njoj vremena bruku ostavioPlava Porodica je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 5:19 pmJe li iko bubo ultras online
Svaku seriju sam bio babuka od keca do sedmice![]()
Nisu još patch uradili, a čeka se Haris Hajdarević na 18 ( nema momka na 17 ) više sam se smorio sa 17Leon_Professional je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 6:43 pmZna Bogi.
Da hoce proci prvi semestar da se kupi nova FM pa da malo aktiviram staru temu![]()
Pametno si ti to odradio, ofirno je bilo da se pod svojim imenom prijaviš na forum, pa si od saigrača uzeo nick da te ne skontajubogi je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 6:51 pmNisu još patch uradili, a čeka se Haris Hajdarević na 18 ( nema momka na 17 ) više sam se smorio sa 17Leon_Professional je napisao/la: ↑pet dec 22, 2017 6:43 pmZna Bogi.
Da hoce proci prvi semestar da se kupi nova FM pa da malo aktiviram staru temu![]()
![]()
Ja sve kontao ti Šveđanin, kad ispade Norvežanin.