mentalni patuljak
mentalni patuljak
Pisi druze sve i navedi i cijene ako si upoznat sa istim, razbij malo ove stranice nicega na temi, skoro sam se malo zabavljao pa po you tubeu gledao kako npr leicester city ima staff za odrzavanje terena, bas profesionalnu ekipicu kao sto ti navodis za Arsenal, ovdje je bio jedan za kosenje trave inace umjetnik je lik mozda si i upratio kako su izgledale sare na njihovom terenu, a druga dvojica pomazu u navodnjavanju, farbanju, pripremanju, grijanju, umjetnom osvjetljavanju terena itd...kikirikikospice je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 6:37 pmNapisacu nekoliko redova koji se odnose na izgradnju terena, temeljnih na opseznim istrazivanjima koje sam vrsio u okviru projektnog zadatka na fakultetu.
Prva stvar je da moramo angazovati stranu firmu (Italija, Francuska). U sirem okruzenju ne postoji kompanija koja te radove moze izvesti kvalitetno, i koja ce garantovati dugotrajnost same podloge.
Druga jako vazna stvar jeste samo odrzavanje terena nakon njegove izgradnje. Stadion Arsenala (Emirates) ima stalno zaposlena 4 covjeka koja konstantno vode brigu o terenu. Svakodnevno analiziraju vremenske prilike i prognoze te u skladu s tim pripremaju teren za predstojecu utakmicu.
Ovdje bi napravio presjek i naglasio da bi bilo suludo investirati u novi teren ako se ne bi ispostovale ove dvije stavke.
Zadnja generacija terena (ujedno i najskuplja) omogucava i pruza sansu za odrzavanje dodatnih manifestacija pored samih utakmica kao sto su koncerti, ceremonije etc. To je naravno dodatni izvor prihoda za klub i u svakom slucaju bi ga valjalo razmotriti.
Ako ste zainteresovani i za samu tehnologoiju izgradnje terena na raspolaganju sam da Vam detaljno objasnim.
Zabranjeno je pisati o igračima Sarajeva
Javim vam sutra ranom zorom ako bude šta heheheheh
Ništa informer?Plava Porodica je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 10:19 pmJavim vam sutra ranom zorom ako bude šta heheheheh
Avaz, oslobođenje, dnevni list, blic, allo, jutarnje novosti
Njima ništa ne vjerujemHurmasica je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 10:23 pmNišta informer?Plava Porodica je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 10:19 pmJavim vam sutra ranom zorom ako bude šta heheheheh
Avaz, oslobođenje, dnevni list, blic, allo, jutarnje novosti
![]()
Pisi slobodno, bas me interesujekikirikikospice je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 6:37 pmNapisacu nekoliko redova koji se odnose na izgradnju terena, temeljnih na opseznim istrazivanjima koje sam vrsio u okviru projektnog zadatka na fakultetu.
Prva stvar je da moramo angazovati stranu firmu (Italija, Francuska). U sirem okruzenju ne postoji kompanija koja te radove moze izvesti kvalitetno, i koja ce garantovati dugotrajnost same podloge.
Druga jako vazna stvar jeste samo odrzavanje terena nakon njegove izgradnje. Stadion Arsenala (Emirates) ima stalno zaposlena 4 covjeka koja konstantno vode brigu o terenu. Svakodnevno analiziraju vremenske prilike i prognoze te u skladu s tim pripremaju teren za predstojecu utakmicu.
Ovdje bi napravio presjek i naglasio da bi bilo suludo investirati u novi teren ako se ne bi ispostovale ove dvije stavke.
Zadnja generacija terena (ujedno i najskuplja) omogucava i pruza sansu za odrzavanje dodatnih manifestacija pored samih utakmica kao sto su koncerti, ceremonije etc. To je naravno dodatni izvor prihoda za klub i u svakom slucaju bi ga valjalo razmotriti.
Ako ste zainteresovani i za samu tehnologoiju izgradnje terena na raspolaganju sam da Vam detaljno objasnim.
preporod-Abd Zeljo ce dovesti pojacanjeBrkoo je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 10:49 pmJa znam sta ce sutra garant biti na portalima i novinama..
Blic- Zeljo dovodi Srbina, samo Srbin Zelju spasava. Srbin u Zelji.
Avaz-Bakir Izetbegovic je kriv sto stize pojacanje u Zelju.
Oslobodjenje-Mozda dodje a mozda i ne dodje pojacanje u fudbalski klub Zeljeznicar.
Spo.rtske.ba- Sok, sok sok, novo pojacanje u Zelji,( foto\video\ sise)
Informer- Dramaticno! Svi se urotili protiv nas. Zeljo dovodi pojacanje.
Express.ba - Da li znate koju estradnu umjetnicu je guzio novi fudbaler Zelje?
Gg.ba-Dinastija propada a Zeljo dovodi pojacanja. Treba neko preuzeti odgovornost.
Sport1.ba- Novo pojacanje u Zelji!
Jutarnje novosti-Blagdanska idila! Zeljo doveo pojacanje.
Upravo tako, napisi sve sto znas, molim te.Omar500 je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 10:55 pmPisi slobodno, bas me interesujekikirikikospice je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 6:37 pm
Ako ste zainteresovani i za samu tehnologoiju izgradnje terena na raspolaganju sam da Vam detaljno objasnim.![]()
mene ne interesuje,ne pisistorm_raider je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 11:04 pmUpravo tako, napisi sve sto znas, molim te.Omar500 je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 10:55 pmPisi slobodno, bas me interesujekikirikikospice je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 6:37 pm
Ako ste zainteresovani i za samu tehnologoiju izgradnje terena na raspolaganju sam da Vam detaljno objasnim.![]()
Haber.ba-Ellhamdulilah Željo se pojacao..gavran je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 10:58 pmpreporod-Abd Zeljo ce dovesti pojacanjeBrkoo je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 10:49 pmJa znam sta ce sutra garant biti na portalima i novinama..
Blic- Zeljo dovodi Srbina, samo Srbin Zelju spasava. Srbin u Zelji.
Avaz-Bakir Izetbegovic je kriv sto stize pojacanje u Zelju.
Oslobodjenje-Mozda dodje a mozda i ne dodje pojacanje u fudbalski klub Zeljeznicar.
Spo.rtske.ba- Sok, sok sok, novo pojacanje u Zelji,( foto\video\ sise)
Informer- Dramaticno! Svi se urotili protiv nas. Zeljo dovodi pojacanje.
Express.ba - Da li znate koju estradnu umjetnicu je guzio novi fudbaler Zelje?
Gg.ba-Dinastija propada a Zeljo dovodi pojacanja. Treba neko preuzeti odgovornost.
Sport1.ba- Novo pojacanje u Zelji!
Jutarnje novosti-Blagdanska idila! Zeljo doveo pojacanje.