Iskreno, s ovih 500k i 200k (ako sam dobro shvatio) koje ćemo dobiti, ne vidim razlog da UEFA ne pogura ostalo. Oni konstantno ulažu u travnjake širom svijeta s tim da imaju uvjet da dio troškova snose ili klubovi ili lokalne zajednice. Mi ispunjavamo taj uvjet, a ako tome dodamo da u državi postoji samo jedan kvalitetan travnjak, mislim da ne bismo trebali imati problema. Jedino eto taj Savez, ali i njima je u interesu da imaju rezervni stadion, to smo sad vidjeli. Ja sam optimističan. Što se tiče toga kad će početi rekonstrukcija (ili kad bi trebala početi), najvjerovatnije bi to bilo 1 dan nakon posljednje prvenstvene utakmice na Grbavici ove sezone.
A imamo i mi para od juga, ako zafali, moze se dodati na teren pa poslije vratiti za jug.kvalitet je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:21 pmIskreno, s ovih 500k i 200k (ako sam dobro shvatio) koje ćemo dobiti, ne vidim razlog da UEFA ne pogura ostalo. Oni konstantno ulažu u travnjake širom svijeta s tim da imaju uvjet da dio troškova snose ili klubovi ili lokalne zajednice. Mi ispunjavamo taj uvjet, a ako tome dodamo da u državi postoji samo jedan kvalitetan travnjak, mislim da ne bismo trebali imati problema. Jedino eto taj Savez, ali i njima je u interesu da imaju rezervni stadion, to smo sad vidjeli. Ja sam optimističan. Što se tiče toga kad će početi rekonstrukcija (ili kad bi trebala početi), najvjerovatnije bi to bilo 1 dan nakon posljednje prvenstvene utakmice na Grbavici ove sezone.
A i Celik svakako ide u drugu ligu tako da .... moramo ovo iskoristiti definitivno. 2018 ce biti vrlo vazna godina. Titula bi nam legla pravo, sto znaci veci broj tekmi u evropi i rad na infrastrukturi, uh...Elegant je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:32 pmUprava ce napraviti pritisak na sve aktere - rece Miske da je pocetak 2018. kljucan za te stvar (ne samo teren nego i mnoge druge), imamo odlucne ljude tako da je vrlo moguce, samo da ove glavonje ispune obecanje i dadnu obecane pare. Savez svoj dio + uefa, naravno i mi kao klub moramo doprinjet valjda bude dovoljno.
Savez ako uskoci to ce biti radi reprezentacije, ocigledno je i njima jasno da reprezentacija domovine mora igati i u glavnom gradu.
Ako si poslusao Senada, postoje planovi A,B,C. Zato se taktizira s novcem koji je ostao kao neki budzetski visak ove godine. Nece se tek tako baciti novac dok se ne iskoriste sve sanse i prilike s lokalnom zajednicom, Savezom, Uefa i ostalim faktorima. Samo lakapo.mirzza je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:29 pmA imamo i mi para od juga, ako zafali, moze se dodati na teren pa poslije vratiti za jug.kvalitet je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:21 pmIskreno, s ovih 500k i 200k (ako sam dobro shvatio) koje ćemo dobiti, ne vidim razlog da UEFA ne pogura ostalo. Oni konstantno ulažu u travnjake širom svijeta s tim da imaju uvjet da dio troškova snose ili klubovi ili lokalne zajednice. Mi ispunjavamo taj uvjet, a ako tome dodamo da u državi postoji samo jedan kvalitetan travnjak, mislim da ne bismo trebali imati problema. Jedino eto taj Savez, ali i njima je u interesu da imaju rezervni stadion, to smo sad vidjeli. Ja sam optimističan. Što se tiče toga kad će početi rekonstrukcija (ili kad bi trebala početi), najvjerovatnije bi to bilo 1 dan nakon posljednje prvenstvene utakmice na Grbavici ove sezone.
A kad smo vec kod para za jug, nesto mi se ne slaze u svemu tome. Imamo sumu X za jug koja je cini mi se 1 700 000 KM sto je objavljeno na presu.
Za Istok prema pisanjima na ovom forumu imamo dug nesto sitno. Zasto se od para za jug ne zavrsi istok i poslovni prostori koji ce generisati novac koji ce ici u izgradnju juzne tribine? Propadaju nam prostori bezveze 8 mjeseci.
Da..istina. Nadam se i vjerujem da je tako.neroazzuro je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:46 pmPp, sjeti se da je na skupštini potcrtao "upravljanje rizicima" tako da mislim da nema mjesta za strah u tom smislu.
Jasno, ali to nema veze sa dugom za istok i sa poslovnim prostorima na istoku, lokalna zajednica nije u tome. Slazem se, korak po korak. Iduce godine poslovni prostori i teren, mjera.Dominic je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:58 pm
Ako si poslusao Senada, postoje planovi A,B,C. Zato se taktizira s novcem koji je ostao kao neki budzetski visak ove godine. Nece se tek tako baciti novac dok se ne iskoriste sve sanse i prilike s lokalnom zajednicom, Savezom, Uefa i ostalim faktorima. Samo lakapo.
Nema Celik veze sa igranjem reprezenacije na Bilinom Polju ako na to mislis, taj stadion se sređivao radi reprezentacije on je u vlasnistvu grada Zenice, ne Celikov - on samo koristi usluge stadiona kao i Sarajevo gradskog stadiona Kosevo, Sloboda Tusnja...itd.mirzza je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:35 pmA i Celik svakako ide u drugu ligu tako da .... moramo ovo iskoristiti definitivno. 2018 ce biti vrlo vazna godina. Titula bi nam legla pravo, sto znaci veci broj tekmi u evropi i rad na infrastrukturi, uh...Elegant je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 2:32 pmUprava ce napraviti pritisak na sve aktere - rece Miske da je pocetak 2018. kljucan za te stvar (ne samo teren nego i mnoge druge), imamo odlucne ljude tako da je vrlo moguce, samo da ove glavonje ispune obecanje i dadnu obecane pare. Savez svoj dio + uefa, naravno i mi kao klub moramo doprinjet valjda bude dovoljno.
Savez ako uskoci to ce biti radi reprezentacije, ocigledno je i njima jasno da reprezentacija domovine mora igati i u glavnom gradu.