Nek me tužiiiiiiiiiiiiiiiiiiLeon_Professional je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 8:25 pmKad platis Bogiju za Adija onda cemo pricat dalje![]()
Bivši kolega, birajte da li želite ban sada ili odmahSimply Blue je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 8:42 pmJa ne bih duljio..samo da se javim na novoj a najboljoj temi foruma...Nije bilo vremena da se šta napiše...radilo se, skautiralo se i sa ponosom mogu reći da sam pronašao NIŠTA![]()
Bolje i to nego ovi propaliteti.Simply Blue je napisao/la:Ja ne bih duljio..samo da se javim na novoj a najboljoj temi foruma...Nije bilo vremena da se šta napiše...radilo se, skautiralo se i sa ponosom mogu reći da sam pronašao NIŠTA
Uzalud trud, džaba ti sveSimply Blue je napisao/la: ↑uto dec 19, 2017 8:52 pmPodnosim prijavu protiv sivih eminencija podforuma..zbog prekoračenja ovlasti i zloupotrebe službenog položaja..cijenjeni moderatori nadam se da se nećete oglušiti, hvala
Nešto ala Domagoj FranićSimply Blue je napisao/la: ↑sri dec 20, 2017 1:50 amhttps://www.transfermarkt.ba/nemanja-lj ... ler/489825