Pa zar nije tako? Trebaju nam stoper, lijevi bek i centralni veznjak. Ako prodamo Zeca, treba nam i lijevo krilo. Ako se ne dogovorimo sa Sinisom, treba nam jos jedan desni bek, jer onda ostajemo samo na Stanicu. Puno posla je pred Adzemom i Sasom..
Brko bola vec zavrseni igrači
U 8 ujutro argelini malta!!! APEL! ZA SVE MANIJAKE DA SE SUTRA ORGANIZUJEMO I DA SE UKLJUCIMO U POTRAGU MOMKA KOJI NESTAO U RIJECI MILJACKI..DRUGOG MOMKA KOJI JE NESTAO SU PRONASLI GRADJANI..AJDE I SUTRA KAO I UVIJEK SVI ZA JEDNOG ISPRED ARGELINIJA NA DOLAC MALTI GDJE CE NAS DALJE UPUTITI! ! MOLIM SVE MANIJAKE DA PODIJELE OVAJ STATUS !TM87 1921
salle86 je napisao/la: ↑pet dec 15, 2017 7:46 pmEto izgleda iz kluba su usvojili prijedlog foruma da se uradi umjetna trava ispred zapada do terene
Haj, neka su i od mene pokupili nešto pametno![]()
quote=avlami97 post_id=277852 time=1513003805 user_id=226]
Mislim da se već od sutra treba konsultovati sa strucnjacima za terene, te poduzeti odredjene pravce djelovanja u tom smjeru, kako bi se stekli uslovi za odigravanje utakmice sa Madridjanima. Pretpostavljam da velikih zahvata ne može biti, ali se moze bar postaviti ona "plastična trava" od tunela do terena i ispred klupa za rezervne igrače.
Ne znam da li se u ovo doba može raditi cepiranje terena, prihrana, dosijavanje, ili prekrivanje parapropusnom folijom.
Uglavnom, konsultovati struku i djelovati odmah.
plus golman
i dajte nam bosnjaka malo,kapitalnih bosnjaka