To je to..ponosannavas je napisao/la: ↑pet dec 15, 2017 11:33 amFIno rečeno sve od VUkotića. Sve jasno ko hoće da razumije. Jako dobar intervju. Sretno Vedrane. dao čovjek sve od sebe i kad nije više mogao vremenski povlači se ali ostaje uz klub. TO je model kako treba mi Željovci da funkcionišemo. TU smo svi zajedno i svi guramo naprijed, a s vremena na vrijeme neko će vući više a nkeo manje. Bez sujeta i tih stvari.
Lijepo rečenoChWilla je napisao/la: ↑pet dec 15, 2017 7:59 amnemam ja ništa protiv njega, čak sam ga ovdje branio sto puta kad su raja govorila da je muha bez glave i slično. nama on itekako valja. ali ako se može dobiti (ja iskreno ne znam može li) pola miliona maraka za, u ponajboljem slučaju šestog-sedmog najboljeg igrača - niko vam tu puno neće razmišljati. vjerujte da neće.
Najiskrenije se nadam da to nije istina.
FK Sarajevo ima 87 zaposlenih i plaćaju 1 000 000,00KM poreza na godišnjem nivou https://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sa ... /171215059Masinovodja je napisao/la: ↑pet dec 15, 2017 1:39 pmFudbalski klub sarajevo zeli vijecnike upoznati sa cinjenicama:
Sarajevo je najveci klub u Bosni i Hercegovini,gradu Sarajevo i Opcini Centar![]()
Pa dobro, to trece nisu slagaliMasinovodja je napisao/la: ↑pet dec 15, 2017 1:39 pmFudbalski klub sarajevo zeli vijecnike upoznati sa cinjenicama:
Sarajevo je najveci klub u Bosni i Hercegovini,gradu Sarajevo i Opcini Centar![]()