Mene najvise brine sto Slavko zna igrati kup i uzimao ga je sa otprilike istom ekipom kakvu sad vodi.
Ako nas izbjegnu, mogli bi biti finalisti.
Slazem se. Radnik je onda bio bolja ekipa nego Sloboda danas, ali ako se sve uzme u obzir nama nece uopste biti lako sa njima. Isto ce biti zahtjevno kao protiv Sirokog. Za nas bi najbolje bilo da igraju Krupa i Sloboda, tad nisam siguran da bi Sloboda prosla posto ce i Krupa igrati skroz opusteno u ligu za prvaka i biti fokusirana na kup.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon dec 11, 2017 11:35 amMene najvise brine sto Slavko zna igrati kup i uzimao ga je sa otprilike istom ekipom kakvu sad vodi.
Ja bi bas zbog njega volio da dobijemo Slobodu. Zbog njegovih strahovitih priprema, osakatiti ce on njih.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon dec 11, 2017 11:35 amMene najvise brine sto Slavko zna igrati kup i uzimao ga je sa otprilike istom ekipom kakvu sad vodi.
Mislim da je u dva sata, ako sam dobro upratio.
Ako smo vec u igri na dva fronta, zasto ne olaksati onda jedan putLeon_Professional je napisao/la: ↑pon dec 11, 2017 11:56 amMa ne boji se niko ni Slobode ni Krupe, nego onako komentarisemo da bi nam najneugodnije bilo sa Slobodom.