Banuj se sam. Sta li je Rok uradio da ne valja u ovih 40. minuta?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 2:35 pmPa sta i da je bio gubimo...daj Markovica umjesto Roka kurcine
Sama njegova pojava ne valjaSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 2:38 pmBanuj se sam. Sta li je Rok uradio da ne valja u ovih 40. minuta?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 2:35 pmPa sta i da je bio gubimo...daj Markovica umjesto Roka kurcine
Pa nije uredu pljuvati i nazivati ga tako, prvo jer je igrac TVOG ili NASEG kluba kako god hoces, a drugo momak je korektno do sada odigrao svoju ulogu. E sad je drugi par rukava sto gubimo i sto trenutno ne moze covjek puno pomoci naprijed. Sportski pozdrav.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 2:40 pmSama njegova pojava ne valjaSirAlexFerguson je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 2:38 pmBanuj se sam. Sta li je Rok uradio da ne valja u ovih 40. minuta?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned dec 10, 2017 2:35 pmPa sta i da je bio gubimo...daj Markovica umjesto Roka kurcinea ti ces mi reci da se banujem