pon dec 04, 2017 10:40 pm
Ma jesmo popunjeni solidno, ali ja bih volio da dovedemo Amera. Pokrili bi tu više pozicija u vezi a u varijanti sa njim recimo na lijevom krilu bi dobili igrača koji nam mislim fali. Dodatna (vjerovatno i najveća) kreativnost u napadu, a plus što bi se rasteretila kompletna centralna i napadačka linija, Sinan, Jovan, Haris, Goran pa i Jovo sa njima bi dobili mnogo više slobode u igri i oni bi mogli da iskazu svoj puni potencijal. Ostaje ti tu Zec i Crnov (nadam se) kao kvalitetne zamjene, sa klupe bi imao koga da ubaciš i u situacijama kad gubiš pa treba pojačati tempo a u suštini naša igra ne bi imala mnogo oscilacija jer u svakoj situaciji imaš rješenje. Odbranu malo pojačati i to bi otprilike bilo to.
Previše se ovdje dosta ljudi sekira hoće li djeca dobijati prilike i minute, naravno da će dobijati pa naš klub dugi niz godina živi od prodaje igrača, trener je neko ko sve te momke zna u dušu, zna sve o njima u pola dana u pola noći. Ne mogu da vjerujem da postoje ljudi koji misle da su se u upravljačkim strukturama našeg kluba i jednog trenutka okrenuli na neki drugi kolosijek, osim onog koji je već godinama zastupljen a to je forsiranje igrača iz našeg omladinskog pogona, nema teorije, jer mi bez prodaje igrača ne možemo preživjeti nikako a opet nismo ni toliko moćni da nadjemo sponzore koji će nadomjestiti sve te milione koji fale za funkcionisanje i rast kluba zajedno sa infrastrukturom.
Ne nasjedajte na propagandu iz kafana sa Durmitora koji samo što nisu završili još neke administrativne sitnice da zaštite patente zvane točak i vatra, odnosno proizvodnja i prodaja igrača iz omladinskog pogona FK Željezničar. Propaganda u stilu - Jesam li vam ja govorio da treba dati priliku našoj djeci, jok eto ne treba, igraće nam tuđa a pare će nam padati sa neba. Demagogija brale perfidna ali providna.
Željo samo Željo!!!
Bekrija majstore goodison je uz tebe!
Europa League - We are coming!