Sram te bilo.
Hvala shzna Cenane.
dzehenem te zove
lako je budalu zaj.....
Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 10:20 pm
P.S. Po prvi put u životu moram navijat kontra Mančestera. Hajde Ozile ljubi te brat kakav pogba i kur.ci..
Ja sam se nakon Slavke dobro ujeo za jezik. I neka sam! Hvala Ado!Plava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 10:20 pmIzgleda da su seniori dobrano kopirali juniore u LP
Ne znaš koga je ljepše sad gledati..
Bog te.. Kad skontaš imamo skoro pa gotovo polufinale kupa sa tri amaterske ekipe, imamo tabelarno maximalan zaostatak -3, imamo dolazak mančester junajteda na Grbavicu u LP, imamo ko nešto i para za pojačanja.... Yebote kakva zima.. Da je kako prespavat do februara.
I šta kažu ne treba Salki otkaz dati.. Dan prije otkaza sam nanijetio prije spavanja daj Bože čudo pa da dobije nogu pa makar to bilo sad pred prvenstvo. I bi tako.
I dobismo Adžema. Našeg vojnika. Ako Bog da novog trofejnog trenera. Dobismo naše dragulje. Naše potencijalne milione. Dobismo hemiju u ekipi. Nema kamare polovnjaka. Dobismo dobar stručni štab. Dobismo ushićenje par dana prije utakmice, jer znaš da ćeš vidjeti nešto novo. Iza svega toga stoji fenomenalna Uprava.
Dobit ćemo akoBogda i Jug. I novi teren.
P.S. Po prvi put u životu moram navijat kontra Mančestera. Hajde Ozile ljubi te brat kakav pogba i kur.ci..
Holding će u padže strpat Lukakua hehehe.AsharaK je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 10:21 pmPlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 10:20 pm
P.S. Po prvi put u životu moram navijat kontra Mančestera. Hajde Ozile ljubi te brat kakav pogba i kur.ci..![]()
![]()
![]()
![]()
A ti mi se smijao kad sam reko za Arsenal, a vidiš da je istinaPlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 10:23 pmHolding će u padže strpat Lukakua hehehe.AsharaK je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 10:21 pmPlava Porodica je napisao/la: ↑čet nov 30, 2017 10:20 pm
P.S. Po prvi put u životu moram navijat kontra Mančestera. Hajde Ozile ljubi te brat kakav pogba i kur.ci..![]()
![]()
![]()
![]()
Kokelan će pojest Pogbu![]()
Boga mi sam suzu pustio nadajući se da nije istina.