sri nov 29, 2017 8:42 pm
Nako trodnevnog slavlja, opijanja i krkačine, nakon taslačine u ponedeljak, red je da se okrenemo paklenom završetku sezone. Četiri utakmice u 10 dana, na lošim terenima, biće više nego zahtjevno. Od toga tri tekme sa Širokim(dvije kod njih), koji ove jeseni kod kuće ima omjer 8-0-0. Sutra kup, a u nedelju ligaška tekma. Ne znam meni je tekma u nedelju važnija od sutrašnje, jer bi tom pobjedom zimu dočekali na prvom mjestu, uz pobjedu protiv Radnika. Time bi i istakli i najozbiljniju kandidaturu za titulu, i maksimalan angažman tokom zime prema tom cilju. Kup....ne znam šta bi rekao. Ja ponavljam mišljenje da mi je nebitan, i da je veliki rizik biti fokusiran na njega, jer možeš ubiti sve do finala, ne primiti gol, finale odigrati 0-0 i izgubiti na penale, i nigdje te nema...a prošla godina nam je pokazala da popušismo i titulu zbog umora, lošeg balansa ciljeva, fokusa...
S toga, sutra zadovoljan jednim golom u njihovoj mreži, kalkulantsi pa i uz poraz, ali u nedelju bez kalkulacija, punom snagom na pobjedu!!!Utakmicu u srijedu će diktirati dešavanja od sutra i nedelje...SRETNO RATNICI!!!
Samo 5% i ni stolice više!!!!