Ohohohoh hahhahah
Ma nije, nego neposteno se neko osporava i po pricama ispade ono bas bas odron.
Vedran Kjosevski dislike this
Jako koristan kad je na svom nivou. Zna on i naprijed ponekad ali ne ide cesto. Sto bi kad je Zakaric ispred. Utrci on ponekad ali Zakaric obicno ide u sredinu i na sut tako da se Sinisa i ne vidi. Uglavnom, meni je bitno da on ne kasni nazad.Leon_Professional je napisao/la:Ma nije, nego neposteno se neko osporava i po pricama ispade ono bas bas odron.
U fazonu nije ni jedan mec odigrao dobro. Ma hajde molim te, eto kako onda ima 60 nastupa za klub ako je tolko los.
Ne pravi ti nista. Mogo si samo neku novu Sinanovu da updejtujem profil
Proberi Roki ako budes imao vremena![]()
Spoiler:
Ma ja i nisam za Sinisino produzenje ako se moze dovesti TOP bek, ne mora ni biti nas, nek bude stranac al kvalitetan stranac i uz njega uvoditi Sehica.BlwD je napisao/la: ↑uto nov 28, 2017 9:36 pmJako koristan kad je na svom nivou. Zna on i naprijed ponekad ali ne ide cesto. Sto bi kad je Zakaric ispred. Utrci on ponekad ali Zakaric obicno ide u sredinu i na sut tako da se Sinisa i ne vidi. Uglavnom, meni je bitno da on ne kasni nazad.Leon_Professional je napisao/la:Ma nije, nego neposteno se neko osporava i po pricama ispade ono bas bas odron.
U fazonu nije ni jedan mec odigrao dobro. Ma hajde molim te, eto kako onda ima 60 nastupa za klub ako je tolko los.
Spoiler:
Vjerujem da se kritikuje najvise zato sto smo svi upoznati sa njegovim maksimumom koji na zalost nije dovoljan za taj iskorak koji se zeli postici. Zato se i priziva Sehic jer njegovo tek dolazi a svi smo vidili da ima nesto u njemu.
Sto se avatara tice, vidit cu sta mogu uradit ahahahah
Pardon, na Radnika sam mislio.
Pa to i jeste uredu. Dobar je/solidan je/nije los ali treba teziti boljem. Ali to je taj pitarluk o kojem se pricalo - da bi neko bio dobar, ovaj prethodni mora biti los i popljuvan. Treba skontati da je tako razmisljanje ne moze biti dobro jer stvaramo lazni hype i onda se na kraju uvijek razocaramo. Primjer toga smo vidili nedavno - jucer, kod konaLeon_Professional je napisao/la:Ma ja i nisam za Sinisino produzenje ako se moze dovesti TOP bek, ne mora ni biti nas, nek bude stranac al kvalitetan stranac i uz njega uvoditi Sehica.BlwD je napisao/la: ↑uto nov 28, 2017 9:36 pmJako koristan kad je na svom nivou. Zna on i naprijed ponekad ali ne ide cesto. Sto bi kad je Zakaric ispred. Utrci on ponekad ali Zakaric obicno ide u sredinu i na sut tako da se Sinisa i ne vidi. Uglavnom, meni je bitno da on ne kasni nazad.Leon_Professional je napisao/la: Ma nije, nego neposteno se neko osporava i po pricama ispade ono bas bas odron.
Spoiler:
Vjerujem da se kritikuje najvise zato sto smo svi upoznati sa njegovim maksimumom koji na zalost nije dovoljan za taj iskorak koji se zeli postici. Zato se i priziva Sehic jer njegovo tek dolazi a svi smo vidili da ima nesto u njemu.
Sto se avatara tice, vidit cu sta mogu uradit ahahahah
Ma kad bas budes imao slobodnog vremena, nemoj se zahmetiti