shzna je napisao/la: ↑pon nov 27, 2017 10:26 pm
arctg je napisao/la: ↑pon nov 27, 2017 10:24 pm
shzna je napisao/la: ↑pon nov 27, 2017 10:21 pm
Samo brate tuga ova ograda nasa, al nadati se boljem ako Bog da...
Mi smo bar svjesni svoga stanja i kažemo kako jeste, i vidimo kako jeste. A oni samo neka guraju pod tepih. Par majica i šalova napravljenih od sumnjivih para ne može sakriti neke stvari.
Ma i kod njih je totalno rasulo na tribini, gadjaju se bakljama na utakmicama itd., samo sto zataskaju to fino. Ne zna se koja je gora grupa ove godine realno.
Da im je samo to. Neka se zapitaju zašto pojedine ekipe im napuštaju derbi na poluvremenu (ne mislim na ovaj današnji derbi) ili ko im isfinansira onu pirotehniku što su palili u aprilu ove godine. Ili, pak, kako im vođe ne znaju šutiti kad hoće u neku akciju. Ili, možda, da se zapitaju zašto im momci od 16 godina postrojavaju vođe. I još x stvari ali da ne idemo dublje, dovoljno smo im raširili šupak danas. Mi, ovakvi. Pa ti vidi...
Ja ne sporim da smo i mi u banani, ali oni su zadnji koji nama smiju neke priče pričati i lekcije držati. I jednima i drugima savjetujem da se poklope po ušima i da malo više furaju drugarstvo, a malo manje spektakle. "Spektakl daje boju tribini, a drugarstvo je čini jačom." Pogotovo bi bilo lijepo kada dječurlija sa obje strane ne bi pisala o događajima koji su se dešavali kada oni nisu bili ni u planu. Konkretno za ovo njihovo prcanje da nam je ovo 29. rođendan. Imaju ljudi koji znaju šta se dešavalo, na obje strane.