Da su pametni, prvo teren pa jug. A danas su morali ocrtati linije kako treba.storm_raider je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 3:09 pmNista, definitivno gurati svim silama u obnovu terena. Izvuci iz ovoga pouke i nastaviti dalje.
Ma meni je zasmetalo najvise sto je jedan covjek lopatao, a 30 njih zdravih i pravih stoje i gledaju ga. Pa da je Alija Sirotanovic ne bi ono izlopatao...
Najbolje je tako napisati kad vidis da nisi upravu i kad slijepo branis nesto ...
Nasi imaju neka svoja pravila po ustaljenoj proceduri, debili retardirani, samo se brukamo bezveze. Pogledao sam sliku iz zdenke ove poprečne linije sto je onaj dedo izvlacio, slika ce obici drustvene mreze. Volim te Zeljo !
ma nemam se ja sa tobom sta raspravljatiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 3:20 pmNajbolje je tako napisati kad vidis da nisi upravu i kad slijepo branis nesti ...![]()
Pa ne bi bilo prvi put da se zagrijavaju na pomoćnom. Nekoliko puta kada je bio težak teren, ekipe su se tamo zagrijavale..rodrigo87 je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 3:22 pmma nemam se ja sa tobom sta raspravljatiNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 3:20 pmNajbolje je tako napisati kad vidis da nisi upravu i kad slijepo branis nesti ...![]()
treba najlon na glavni stavit a na pomocnom ne pada snijeg jelde, tamo se moze zagrijavat ko od sale
Pa izvini, ja evo godinama podrzavam sve pozitivne tokove u klubu. Sto donacijama, sto bilo kakvim drugim vrstama angazovanja, ali ako zelim klubu dobro, onda mi je i obaveza da ukazem na propuste. Opravdavati ono bi znacilo da zazmirim na ocigledne propuste. Uostalom, kako opravdati to sto su jednog (cini mi se Ramiz bio) pustili da cisti snijeg i nosi do aut linije (ni kolica mu nisu dali)? Ko to moze opravdati i kako?sastrane je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 3:27 pmUmjesto da podrzimo klub da stanemo uz njih mi jos vise pokopavamo. Kao nesta razocarani. Moramo biti uz klub i bar da ih mi ne ismijavamo vec da opravdamo koliko mozemo. I mi polahko se trudimo da budemo sto bolji klub u organizacijskom dijelu. Polahko bice gresaka.
Al pored ovoliko dusmana sa svih strana koji jedva cekaju da nas ismijavaju, dodju nasi "navijaci" i budu kolovodje toga. Tako kolektivi, drzava, vjera, klubovi itd ne napreduju.
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Hoće li mi Uprava naraditi jedan dan da bih mogao sutra na utakmicu?