Ti si bruka placenice.
Prebaci se na temu predvidjenu za vas.
Gledaj to sa pozitivne strane, ja npr sada mogu doci sutra na utakmicu...Plava Porodica je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 2:25 pmUsta li vas yebem upravo!
Nek vam babo sutra dođe da gleda.
Yebena dva čovjeka su organizovali.
Najlakše je gospodine Šiljak proći ko mutav dok raja do gole kože mokra i promrznuta vam yebe od do.
I oni šmekeri pod sjeverom prvi izađu.
Gaće mi mokre..
Zbog kog ja radim duple smjene yebo me otac
Pao si mi na pamet vjeruj...Plava Porodica je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 2:25 pmUsta li vas yebem upravo!
Nek vam babo sutra dođe da gleda.
Yebena dva čovjeka su organizovali.
Najlakše je gospodine Šiljak proći ko mutav dok raja do gole kože mokra i promrznuta vam yebe od do.
I oni šmekeri pod sjeverom prvi izađu.
Gaće mi mokre..
Zbog kog ja radim duple smjene yebo me otac
Baš sam o tome razmišljao. Znamo kako se na Wimbledonu pokrije teniski teren. Da li bi bilo moguće nešto slično napraviti i kod nas, ako ništa sačuvao bi se teren do utakmice, a u toku utakmice šta Bog da. I da je nekoliko hiljada maraka isplatilo bi se.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 2:13 pm7 dana se najavljuju padavine u nedjelju.Niti je ko pomislio da se tekma pomjeri u subotu,niti su se ikako pripremili.Bio snijeg ili ne,ona 2 "jadnika" ne mogu i ne smiju biti jedini radnici na stadionu.Na kraju krajeva da se samo najlon postavio preko terena,komotno se moglo igrati.Sramotna organizacija i zadugo me ova amaterska liga i amaterski klubovi nece vidjeti na stadionu.Dosta je vise raznih gluposti.
Ne nije uprava kriva, mi smo krivi što je jedna lopata i dva čovjeka. Mi smo krivi što od utorka znamo da će danas biti ovakvo vrijeme...da ne nabrajam dalje, i da ne okolišam...po meni direktor kluba je krivac za dio dešavanja koja su do kluba, a ne tiču se saveza, lopti, termina odigravanja na koje nismo mogli uticati. Da budemo realni, ne treba žmiriti kada se stvari ne odrade kako treba.sastrane je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 2:28 pmHahaha e ne mogu da vjerujem sta se pise.
Izvinuti se navijacima sto je pao snijeg. Sto je teren los jer nemamo para. Sto 100 ljudi nebi ocistilo stadion al pazi lopatama. Onaj nece vise na tekme da ide amaterska liga kaze. Pasa moj bujrum bundesliga te ceka sirokih ruku.
Ovdje strucnjaci misle i da ce se moci sutra igrati. Pa i ako se bude igralo to ce biti do koljena blata. Takva je zima kod nas ko da zivite na Madagaskaru.
Sta kaze onaj uprava kriva uprava naplje.
Ciao Zeljo
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
A sto se najlonom nije prekrio i zastitio teren?Jel se tako tesko dosjetiti toga?Jel to skupa investicija?Al jok,gdje ce se ista razmisljati unaprijed kod nas.sastrane je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 2:28 pmHahaha e ne mogu da vjerujem sta se pise.
Izvinuti se navijacima sto je pao snijeg. Sto je teren los jer nemamo para. Sto 100 ljudi nebi ocistilo stadion al pazi lopatama. Onaj nece vise na tekme da ide amaterska liga kaze. Pasa moj bujrum bundesliga te ceka sirokih ruku.
Ovdje strucnjaci misle i da ce se moci sutra igrati. Pa i ako se bude igralo to ce biti do koljena blata. Takva je zima kod nas ko da zivite na Madagaskaru.
Sta kaze onaj uprava kriva uprava naplje.
Ciao Zeljo
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Najlon 100 x 50 ima u Senigorukvalitet je napisao/la:Baš sam o tome razmišljao. Znamo kako se na Wimbledonu pokrije teniski teren. Da li bi bilo moguće nešto slično napraviti i kod nas, ako ništa sačuvao bi se teren do utakmice, a u toku utakmice šta Bog da. I da je nekoliko hiljada maraka isplatilo bi se.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned nov 26, 2017 2:13 pm7 dana se najavljuju padavine u nedjelju.Niti je ko pomislio da se tekma pomjeri u subotu,niti su se ikako pripremili.Bio snijeg ili ne,ona 2 "jadnika" ne mogu i ne smiju biti jedini radnici na stadionu.Na kraju krajeva da se samo najlon postavio preko terena,komotno se moglo igrati.Sramotna organizacija i zadugo me ova amaterska liga i amaterski klubovi nece vidjeti na stadionu.Dosta je vise raznih gluposti.