Amidza je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 3:35 pm
Ja imam malo nekonvencionalan prijedlog za moderaciju ovog foruma i hocu da ga iznesem javno, cisto da vidim kako ostali misle i koliko se ljudi slaze sa mnom, pa vas molim da procitate i, ako zelite, date komentar.
S obzirom na to da je i najvecoj budali do sad postalo jasno da na ovom (i drugim) forumima pise mnogo ljudi koji su agenti uprava - trenutne i proslih, mislim da bi bilo dobro da se otvori vise tema. Tako bi oni imali prostor da razgovaraju medjusobno i da ne uvlace ostale u njihove rasprave, jer jako je tesko jednom prosjecnom (citaj: neinformisanom) navijacu razluciti sta je istina, a sta ne. Pored toga, zamorno je sve to citati i provaljivati ko zasto pise, ko je samo naletio na tudje price itd. Ovako je sve nekako nabacano u manje-vise jednu temu i mislim da dosta ljudi ne pise na forumu i odlazi s istog jer im se to ne cita. Nesto slicno je uradjeno na jednom drugom forumu, pa mozda moze i ovdje.
Dakle, da imamo recimo teme:
Uprave - prepucavanja
Igraci, taktika i sastav
Utakmice
Transferi (ova vec ima, bravo Lars)
Sef strucnog staba
Stadion Grbavica
I tako dalje i tome slicno.
Znam da to nije lako izvesti, ali mislim da bi ovaj forum postao puno ugodnije mjesto za sve navijace FK Zeljeznicar, kada bi se to uradilo Sta mislite raja?