Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 05, 2017 11:50 am

Fanzi bravo majstore.
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 05, 2017 11:55 am

Daj ba ahahahahahaahahahahah
Zar moze neko ovo napisati.

Mada u sustini, nije on kriv sto je uscsknut i ne moze on brze trcat jer nije nikad ni trcao brze. On se nije trebao ni dovesti.

Fanzi
Kontakt:

ned nov 05, 2017 11:58 am

Leon_Professional je napisao/la:

Mada u sustini, nije on kriv sto je uscsknut i ne moze on brze trcat jer nije nikad ni trcao brze. On se nije trebao ni dovesti.
Ako i kad Zeljo digne trofej prvaka ili kupa ove sezone, kakve su sanse da ti ne budes tu jer kakis ko grlica?

shzna
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:00 pm

Ne budiii tuznaa, kad cujes pjesmuu
1987

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:02 pm

Fanzi je napisao/la:
ned nov 05, 2017 11:58 am
Leon_Professional je napisao/la:

Ako i kad Zeljo digne trofej prvaka ili kupa ove sezone, kakve su sanse da ti ne budes tu jer kakis ko grlica?
Ako ti kazes da ne budem ja necu biti.

Ne znam sto ja serem? Zato sto sam protiv njega od pocetka pa me nalijepili da sam strucnjak i poklopila me poznata garda koja se usuti sad kao i za Kajkuta modela.

Il me ne gotivis zato sto ti se ne klanjam na postove bilo da napises odo srat bilo da napises nesto normalno?

stila
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:03 pm

Ma On realno nije trebao da uopste dodje kod Nas, pored nasa dva vezna igraca i to juniora.
Ako nije u formi On nema sta traziti u prvih 11 al to je ipak do trenera koji je svojim potezima odavno pokazao da ipak nije kapacitet za Zeljine klupe.

Fanzi
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:04 pm

Pitaj se sta je obraz ;)
Ja da kakim ko ti sigurno ne bih otisao na tu proslavu titule...

storm_raider
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:07 pm

stila je napisao/la:
ned nov 05, 2017 11:49 am
Pozdrav plavoj porodici. Odavno pratim ovaj forum, al sam odlucio da pomalo ucestvujem u razmjeni misljenja.
Jucerasnji kiks je samo kulminacija lose igre od pocetka sozone.
Cim Nas je stala malo sreca doslo je do ovakvog rezultata.
Treba biti iskren i reci da smo vise bodova donijeli na srecu nego na neko znanje.
Po meni Ado nije kapacitet za klupe Zeljine, al definitivno u njemu je najmanji problem.
Ja bih sutra potpisao da ga smjene, ako ce to donijeti sto posto boljitak u igri ali nece.
Najveci kiks ove uprave vidim u tome kad je doslo do smjene Slavke sto nisu otjerali pola ovih igraca.
Drugo mi imamo previse igraca na platnom spisku, koji nece primirisati pvom timu a uredno primaju placu.
Da ih se rijesilo na vrijeme onda se moze i pricati o dovedjenu neka dva dobra pojacanja za nase usove.
Svasta bi jos napisao al dosta za prvi post.
Pozdrav jos jednom plavoj porodici...citamo se!!!
Pozdrav i dobrodosao u Plavu Porodicu. Rado se citamo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sahmat

ned nov 05, 2017 12:07 pm

Ovo mi se sve ogadilo od navijača i onih koji igraju na terenu, dok nas je Oda vodio, nisu bili neki igrači tad, ali su ginuli svaku utakmicu i Kokot, Đelmić, Memija, Baja, Amir, Kosorić.. A sad mislimo da imamo tim i trenera, a mi smo obični k... koji nije u stanju da pobjedi zadnjeg na tabeli, očekujemo previše od limitiranih igrača. Blagojević, Zakarić, Bogi, Stanić, Veca, Ubiparip, Šaban, Hajdarević, Kemo su igrači koji trebaju da ostanu i još ovih juniora, sve ostalo istog momenta otjerati. Očekujemo da Zeba igra 90' minuta i da trči, čovjek ima 35 godina. Očekujemo nešto od Kajkuta koji nema osjećaj za gol, a napadač, Elsner Bog zna kad je zadnji put igrao lopte.
Zamisli da igraju Europa Ligu ko Zvezda, pa oni bi svaku gubili utakmicu, nema snage bla, bla.. Ovi igrači su zaslužili da dobiju one stolice kao što je Torcida sinoć uradila i još gore su zaslužili.
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Amidza
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:08 pm

A ja ne znam sta treba, klimat glavom? Koliko je Elsnera proslo kroz ovaj klub u zadnjih par godina?

Jedan Elsner ce tom Slovenackom imaginarnom investitoru jedino rec “Doveli mene ba, pojma nemaju sta rade, izbjegavaj.”

Ja se slazem da nije on kriv. Covjek ne moze i ne zna. Kriv je ko ga je doveo i trener sto ga je stavio u igru. Neka odgovaraju za to. To sto ce se neko nasmijat nekome ko igra kao da ima 3 lijeve noge je najmanji problem. Da smo normalni plakali bi od tuge.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:08 pm

Da ti ces mi reci sta je obraz.
Jesam li neprijatelj sto govorim sta ne valja.
Jel vidis da ja govorim sa s ovom ekipom moze se boriti za titulu samo bez eksperimentisanja tvog brata ili sta ti je vec. Mozda nije nista al smaras s njim previse.
Al normalno da ces vidjet ono sto ti hoces, jer sam se ja prvi uputio s tobom u raspravu od pocetka i argumentovano bez da ti se klanjam jer malo bolje znas jezik i bez obrzira sto se ne slazem s svim tim sto pises. Ocito ti to ne odgovara, pa si malo povrijedjen.

Fanzi
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:10 pm

Posalji pp pa cu ti sve u 4 oka na kafi objasnit. Da ne zamaramo javnost.

ISB87
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:12 pm

taj pilsner nije i nece igrat nikakvu ulogu u osvajanju titule.
i nas je teren bio katastrofa kad je igrala repka i sta? gle cuda, ljudi znaju igrat i na takvom terenu.
MIRZA RASCIC

damirfile
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:13 pm

Doveo ga je trener jer je rekao da zadovoljava i da ostane. bez njegova pristanka ne bi bio tu.

avlami97
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:17 pm

Jučer smo zaista odigrali slabo. Vitez daleko slabije nego mi, što je i očekivano. Vitez je uputio samo jedan udarac u okvir gola i nakon štoga je Veca odbranio, lopta se odbija od prečke i Vecinih leđa u gol. Znači, autogol Vece, tako bi se tretiralo u Evropi i na svjetskim kladionicama. Ovim ga neokrivljujem, nego želim reći da nam je sreća okrenula leđa, kao što nam je ta sreća u prošloj tekmi sa Vitezom na Grbavici bila saveznik. Osoba koja nije gledala utakmicu, a donosila sud na osnovu iznesenih mišljenja na forumu, stekla bi dojam da nas je Vitez u svim segmentima nadigrao, što nije tačno. Postavljaju se gifovi Elsnera koji u trenutku da zakuca loptu u gol, ona odskače i zakači je cjevanicom. Kačenje ovih gifova me podsjeća na gifove koje je raja postavljala nakon utakmice sa Nigerijom, a glavni junak gifova je Edin Džeko. sad će mi neko reći porediš Džeku i Elsnera. Ne. Poredim samo gifove, a gifovi su isti, s tom razlikom što su Džekine gifove postavljali pitari. Razlog ismijati bivšeg igrača Želje. Danas gifove postavljaju Željovci - razlog ismijavanje sadašnjeg igrača Želje. Šta je cilj i koje dobro donosi ovo ismijavanje.

Kada pogledam sažetak i sve šanse, bez obzira na našu lošu igru, Vitez nije zaslužio ni bod.

phpBB [video]
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ISB87
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:18 pm

nama hitno treba neki trofej i da doguramo makar do treceg pretkola, za mir u kuci.
ljudi su ogorceni onim sto vide na terenu zadnjih par sezona. stvorilo se previse negativne energije i zato niko nece bit miran dok ne osvoji 2 trofeja.
MIRZA RASCIC

stila
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:22 pm

Doveo ga je trener defintivno, kao sto je doveo i Voju. Vojo isto nije dugo igrao kao i slovenac, pa je pokazao da moze da trci i da zna lopte.
Ovaj drugi definitivno je promasaj, barem za sada to pokazuje, jedino da nas ne iznenadi poslije reprezentativne pauze. Mi smo u deficitu sa bekovima pa bih volio da pitam nase dragog Adzema zasto je doveo slovenca pored toliko veznih igraca koje imamo. Zasto bi jedan slovenac uzimao mjesto juniorima koji igraju upravo u vezi?

avlami97
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:27 pm

stila je napisao/la:
Doveo ga je trener defintivno, kao sto je doveo i Voju. Vojo isto nije dugo igrao kao i slovenac, pa je pokazao da moze da trci i da zna lopte.
Ovaj drugi definitivno je promasaj, barem za sada to pokazuje, jedino da nas ne iznenadi poslije reprezentativne pauze. Mi smo u deficitu sa bekovima pa bih volio da pitam nase dragog Adzema zasto je doveo slovenca pored toliko veznih igraca koje imamo. Zasto bi jedan slovenac uzimao mjesto juniorima koji igraju upravo u vezi?
Za obojicu je ovo proces prilagođavanja na našu ligu i naše terene. Elsner je svoje fudbalsko školovanje prošao na terenima Francuske, a Vojo po livadama Srbije. Mislim da Elsner nikada nije igrao na lošijim terenima, dok je to Voji bila svakodnevnica. Uopšte ne poredim kvalitet igrača.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

storm_raider
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:32 pm

Elsner, dobar, los, zao...

Nadjite mjeru braco draga. Niti je ova ekipa dominantna toliko koliko neki ocito ocekuju da bude, niti je losa koliko neki ocekuju da bude. Sve su ovo manje-vise povratnici, izlizani igraci i djeca koja tek treba da se dokazu. Previse se ocekuje i prevelik je pritisak za jedno ovako malo drustvo. Meni mojih 8 km ne daje za pravo da Adzemu psujem nesto (pogotovo ne mrtve). Nikada vise dokolice nismo imali, a nikada manje konkretniji nismo bili. Adzem jeste pogrijesio, idemo dalje. Taj Adzem je vise od mene dao Zelji i dok god je tako, nermam pravo da pametujem.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

stila
Kontakt:

ned nov 05, 2017 12:32 pm

avlami97 je napisao/la:
ned nov 05, 2017 12:27 pm
stila je napisao/la:
Za obojicu je ovo proces prilagođavanja na našu ligu i naše terene. Elsner je svoje fudbalsko školovanje prošao na terenima Francuske, a Vojo po livadama Srbije. Mislim da Elsner nikada nije igrao na lošijim terenima, dok je to Voji bila svakodnevnica. Uopšte ne poredim kvalitet igrača.
Postujem tvoju konstataciju, mozda pokaze da zna i da je pojacanje, ako ne pojacanje, mozda korektan igrac za nase uslove. Ali i dalje stoji ono pitanje sto je doveden pored ovoliko veznih igraca koje imamo.Pogotovo pored nasih juniora koji upravo igraju u vezi.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava