Ako i kad Zeljo digne trofej prvaka ili kupa ove sezone, kakve su sanse da ti ne budes tu jer kakis ko grlica?Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 11:55 amDaj ba ahahahahahaahahahahah
Zar moze neko ovo napisati.
Mada u sustini, nije on kriv sto je uscsknut i ne moze on brze trcat jer nije nikad ni trcao brze. On se nije trebao ni dovesti.
Ako ti kazes da ne budem ja necu biti.Fanzi je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 11:58 amAko i kad Zeljo digne trofej prvaka ili kupa ove sezone, kakve su sanse da ti ne budes tu jer kakis ko grlica?Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 11:55 amDaj ba ahahahahahaahahahahah
Zar moze neko ovo napisati.
Mada u sustini, nije on kriv sto je uscsknut i ne moze on brze trcat jer nije nikad ni trcao brze. On se nije trebao ni dovesti.
Pozdrav i dobrodosao u Plavu Porodicu. Rado se citamo!stila je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 11:49 amPozdrav plavoj porodici. Odavno pratim ovaj forum, al sam odlucio da pomalo ucestvujem u razmjeni misljenja.
Jucerasnji kiks je samo kulminacija lose igre od pocetka sozone.
Cim Nas je stala malo sreca doslo je do ovakvog rezultata.
Treba biti iskren i reci da smo vise bodova donijeli na srecu nego na neko znanje.
Po meni Ado nije kapacitet za klupe Zeljine, al definitivno u njemu je najmanji problem.
Ja bih sutra potpisao da ga smjene, ako ce to donijeti sto posto boljitak u igri ali nece.
Najveci kiks ove uprave vidim u tome kad je doslo do smjene Slavke sto nisu otjerali pola ovih igraca.
Drugo mi imamo previse igraca na platnom spisku, koji nece primirisati pvom timu a uredno primaju placu.
Da ih se rijesilo na vrijeme onda se moze i pricati o dovedjenu neka dva dobra pojacanja za nase usove.
Svasta bi jos napisao al dosta za prvi post.
Pozdrav jos jednom plavoj porodici...citamo se!!!
Za obojicu je ovo proces prilagođavanja na našu ligu i naše terene. Elsner je svoje fudbalsko školovanje prošao na terenima Francuske, a Vojo po livadama Srbije. Mislim da Elsner nikada nije igrao na lošijim terenima, dok je to Voji bila svakodnevnica. Uopšte ne poredim kvalitet igrača.stila je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 12:22 pmDoveo ga je trener defintivno, kao sto je doveo i Voju. Vojo isto nije dugo igrao kao i slovenac, pa je pokazao da moze da trci i da zna lopte.
Ovaj drugi definitivno je promasaj, barem za sada to pokazuje, jedino da nas ne iznenadi poslije reprezentativne pauze. Mi smo u deficitu sa bekovima pa bih volio da pitam nase dragog Adzema zasto je doveo slovenca pored toliko veznih igraca koje imamo. Zasto bi jedan slovenac uzimao mjesto juniorima koji igraju upravo u vezi?
Postujem tvoju konstataciju, mozda pokaze da zna i da je pojacanje, ako ne pojacanje, mozda korektan igrac za nase uslove. Ali i dalje stoji ono pitanje sto je doveden pored ovoliko veznih igraca koje imamo.Pogotovo pored nasih juniora koji upravo igraju u vezi.avlami97 je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 12:27 pmZa obojicu je ovo proces prilagođavanja na našu ligu i naše terene. Elsner je svoje fudbalsko školovanje prošao na terenima Francuske, a Vojo po livadama Srbije. Mislim da Elsner nikada nije igrao na lošijim terenima, dok je to Voji bila svakodnevnica. Uopšte ne poredim kvalitet igrača.stila je napisao/la: ↑ned nov 05, 2017 12:22 pmDoveo ga je trener defintivno, kao sto je doveo i Voju. Vojo isto nije dugo igrao kao i slovenac, pa je pokazao da moze da trci i da zna lopte.
Ovaj drugi definitivno je promasaj, barem za sada to pokazuje, jedino da nas ne iznenadi poslije reprezentativne pauze. Mi smo u deficitu sa bekovima pa bih volio da pitam nase dragog Adzema zasto je doveo slovenca pored toliko veznih igraca koje imamo. Zasto bi jedan slovenac uzimao mjesto juniorima koji igraju upravo u vezi?