Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 04, 2017 8:44 pm

mirzza je napisao/la:
sub nov 04, 2017 6:29 pm
Neka Adžem argumentuje zašto je raspali janez počeo prije Hajdarevica?
Zašto kornjača Kajkut igra prije Zeca?
Zašto se mijenja Blagoje a truhlovina sa žutim ostaje u igri?
Adzeme Elsnera nabij nogom u dupe i neka ga nosi onaj koji ga je skautovao. Dovoditi rahlju na mjesto gdje smo najbolje popunjeni.
Isto kao Mr. 15 golova Kajkuta.
Danas bi Mujaga i Hajdarevic razbili Viteza, dosta truhlih igrača daj nam našu djecu.
Pa kada su nam i novinari pichkurine, pa nemaju muda pitati takve stvari. Ali sa druge strane znaju mahalati i pisati plaćene članke..
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 04, 2017 8:46 pm

Da se nisu pozicije izmisljale i ovo danas sa Zebom bi se pobjedilo.
Da ne govorim sastav protiv Mladosti sta bi uradio danas. I ni do ceg ovog ne bi doslo.

Mi imamo fin prvi sastav i moze se taj sastav sa svima nositi.

Kospicar
Kontakt:

sub nov 04, 2017 8:46 pm

I sad o5 pauza 15 dana..
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Amidza
Kontakt:

sub nov 04, 2017 8:47 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sub nov 04, 2017 8:44 pm
mirzza je napisao/la:
sub nov 04, 2017 6:29 pm
Neka Adžem argumentuje zašto je raspali janez počeo prije Hajdarevica?
Zašto kornjača Kajkut igra prije Zeca?
Zašto se mijenja Blagoje a truhlovina sa žutim ostaje u igri?
Adzeme Elsnera nabij nogom u dupe i neka ga nosi onaj koji ga je skautovao. Dovoditi rahlju na mjesto gdje smo najbolje popunjeni.
Isto kao Mr. 15 golova Kajkuta.
Danas bi Mujaga i Hajdarevic razbili Viteza, dosta truhlih igrača daj nam našu djecu.
Pa kada su nam i novinari pichkurine, pa nemaju muda pitati takve stvari. Ali sa druge strane znaju mahalati i pisati plaćene članke..
Kad je i bio pitan znamo kako je odgovarao, "mangup". To mu zamjeram.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 04, 2017 8:49 pm

mirzza je napisao/la:
sub nov 04, 2017 8:28 pm
Plava Porodica je napisao/la:
sub nov 04, 2017 7:53 pm
Danas mu se može zamjeriti Elsner, jer ja ne razumijem kako igrač od 18.godina ne može se fizički oporaviti od utorka toliko da igra u prvoj postavi. I to baš u trenutku kad su nam dva bitna igrača suspendovana.
I može mu se zamjeriti Kajkut umjesto Zeca. A to je dovelo do lančanih grešaka. Vojo kao polušpic na kojeg je išao svaki napad da nešto izmisli, Kajkut kao špic, Zeba kao lijevo krilo.
Zar nije bilo jednostavnije Zakarić-Zeba-Zec i ispred Ubiparip.
A Kajkuta sa klupe ako zaškripi rezultat.
Ovo ostalo je i očekivano, najbolje moguće što smo mogli izvesti s obzirom na suspenzije i povrede.
I da, Kemo nikad neće biti igrač. Ponavljam se opet, nažalost, ali ako smo šta očekivali od njega, on je morao imati već godinu staža u prvom timu, a sada je prekasno da ispravlja greške, a ima ih mnogo. Nesigurnost,tromost, loše postavljanje.
Realno.
Vidis da pokusava na silu ugrati nespremnog, Elsnera, proti Goska dobija minute, protiv Mladosti i danas starta.
Hajdarevic i Saban bi na jednoj nozi odigrali bolje od ovog parmaka. I Markovic je za ovog Kedira, ovo treba nabiti nogom u sloveniju i staviti nekog kadeta koji je svakako bolji od ove tarabe. Kazu trebat ce nam Elsner pored zivog Dine i crnogorca pod ugovorom, Elsner je visak nad viskovima, neciji tal koji se gura.
Da je krampa vidjelo se nakon 10 minuta igre i onog pada na guzicu u Gabeli, uzas, pored Livaje najgori igrac koji je obukao Zeljin dres.
Ista stvar je i sa Zajmovićem. Dočekaše nas na nož a sve realne stvari, statistike, je bilo kontra onoga što se očekuje od njih. Jednostavno nisu igrači ni za popunu rostera, tačnije ni za klupe, jer nemaju kvalitet druže. I ono fakat što me interesuje je kako smo došli do ovog Elsnera? Ko ga je gledao? S kim su razgovarali? Ko ga je aminovao? Za koje potrebe nam može biti od koristi?
Pa on uopšte ne liči na fudbalera.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub nov 04, 2017 8:50 pm

Cim sam vidio sastav, bilo mi je jasno da ce tesko to na dobro izaci. Nelogicne izmjene su me samo dotukle.

Ne treba izmisljati vodu. Adzem ne smije biti tvrdoglav, inace ce mu to dohakati. I bas kada sam pomislio da je prestao sa eksperimentisanjem, on opet po starom. Falilo nam je igraca, sto zbog povreda, sto zbog omladinske lige prvaka, svjestan sam ja toga, ali ovo je danas stvarno lose bilo. Razocaran sam i ljut. Ne mozes ovoliko nepokretljivih igraca odjednom staviti u ekipu. Ja sam se pomirio da ce Zeba igrati, ali nisam ni u snovima mislio da ce jos i Kajkut i Elsner. A rijetko ko je jos igrao svoju poziciju.

I nesto mi je palo na pamet kako je @ponosannavas pricao o tankom kadru i u prvoj ekipi, ali i u juniorima. Nama u omladinskoj ligi prvaka igraju igraci koji su u prvom timu, sto i ima neke logike, ali izmjene u utakmici protiv Lokomotive nije bilo do osamdesete minute, ako se ne varam. Pojedini igraci su skroz pali. Svejedno, mislim da su neki mogli odigrati, Zera od samog pocetka, a Hajdarevic ako ne od prve, onda ovako kako je bilo, ali umjesto Elsnera. Blagojevic nije neka pljacka, ali on nemjerljivo bolje igra sa normalnim veznim redom, i to smo vec imali priliku vidjeti. Ovdje je previse igraca bilo na drugim pozicijama. Imam osjecaj da je Adzem debelo podcijenio Vitez.

Novembar je paklen mjesec, imamo strasno tri teske utakmice, imamo dvije utakmice kupa i jos uzvratnu utakmicu omladinske lige prvaka protiv Lokomotive, gdje odmah mozemo otpisati Hajdara i Sabana, pa i Zeru, iako se slabo koristi u prvom timu. To je za nas previse i ne znam kako cemo pregrmiti ovaj mjesec. Ja sam uracunao ovdje tri boda protiv Viteza, ali sad se moramo vaditi protiv jacih, kao sto je repka morala protiv Belgije. Ne ide to tako.

Adzeme, saberi se, taman sam mislio da si prestao eksperimentisati i izmisljati pozicije igracima. Elsner je kriminalan, i iskreno sam mislio da je doveden kao back-up za stopersku poziciju kao privremeno rjesenje i ponekad za vezni red, ali ovako ne ide. Tanak nam je kadar jer su nam dva vezna igraca nosioci u europskim tekmama za juniore. Odlicno je ovo @ponosni primijetio, jos prije par dana je pisao u vise navrata.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub nov 04, 2017 8:52 pm

Jel rade reflektori na stadionu, jel bio hitni sastanak sa igracima, imaju li kazneni trening ili su dosli iz Viteza i razisli se kucama i jos dobili slobodan dan. Odgovorite na ova pitanja i bit ce vam jasno da li se osjecaju krivim.
Danas smo imali dva igraca koja su igrala Voja i Stana ostali su boli ikebane. Do koga je naravno d trenera.
Gledam nase juniore igraju srcem jer su nasa djeca i osjecaju taj dres i grb i znaju sta znaci igrati za Zelju. Kajkutu, Elsneru i jos mnogim Zeljo je samo prolazna stanica e kad se takvih ubleha rijesimo bit ce nam nolje.
Ekipa sa Zebom i Bogijem je otjerala 4 trenera u zadnje dvije godine a sto je previse previse je vrijeme je da oni napuste klub jer nisu oni veci od Zelje a ovim postupcima govore i pokazuju da jesu jer ih niko ne smije odstraniti iz ekipe.
Gledao sam Zelju kada je bio 15 na tabeli i gledat cu ga i bodriti dok sam ziv ali me nikada ovakvi igraci nisu pravili budalom i glumili fudbalere.
Da li sam za smjenu i jesam i nisam, Ado je tvrdoglav i tesko da ce moci nesto uraditi sa ovim igracima. Nema autoriteta i to se vidi. Danas je mali Haris vise napravio za pola sata nego neki igraci koji su odigrali cijelu utakmicu. Mi na tribinama vidimo gdje skripi u igri za sat i po utakmice a on se pravi lud i to ne vidi a svaki dan je sa igracima. Ado doci ce ti Zeba glave kao mnogim prije tebe, hvala Bogu pa je i raja to skontala i Zeb je za mnoge bivsi igrac.
Alea iacta est!

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 04, 2017 8:54 pm

Sa druge strane, ako su isti radili na transferu Voje Ubiparipa, ti isti moraju kod hodže otići. Jer dovesti jednog top igrača, i jednu fulu veću od Livaje je za ibreta.
I sve zaboravim napisati, Vojo bi mogao biti jedan od najboljih napadača u zadnje vrijeme koji su kročili ovde. Sad na štoperu,sad u vezi, sad u napadu, sad aut izvodi, ma sve on.. Neumoran.
Mnogo koristan igrač za ekipu. Ali fali mu još ekipa da bi još bolji bio. Nije on džabe u Lehu zabijao :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Amidza
Kontakt:

sub nov 04, 2017 8:55 pm

To su stvari koje se moraju istjerat do kraja, po meni. Adzemova je krivica sto Elsnera stavlja u igru i ne mijenja na vrijeme - OK, ali od kud takav antifudbaler uopste ovdje? Odjednom niotkud momak dolazi i dokazuje da uvijek moze gore od Livaja, Bevaba, Pozdera, picki materina. Ko, kad, gdje, zasto? Ko ga je podvalio i ko je pristao da on dodje ovdje? Neka neko preuzme odgovornost. Epski promasaj.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

igla
Kontakt:

sub nov 04, 2017 8:56 pm

Potez dana je skok na ogradu jednog našeg navijača u roku par milisekundi i pljuvačka kakva se rijetko viđa (na našim terenima :D :D) na glavi dohvatača lopte, nakon što je isti nabio loptu u suprotnu stranu našem igraču.
:D :rofl: :lol: :lol:

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sub nov 04, 2017 9:00 pm

Sa druge strane, ako su isti radili na transferu Voje Ubiparipa, ti isti moraju kod hodže otići. Jer dovesti jednog top igrača, i jednu fulu veću od Livaje je za ibreta.
I sve zaboravim napisati, Vojo bi mogao biti jedan od najboljih napadača u zadnje vrijeme koji su kročili ovde. Sad na štoperu,sad u vezi, sad u napadu, sad aut izvodi, ma sve on.. Neumoran.
Mnogo koristan igrač za ekipu. Ali fali mu još ekipa da bi još bolji bio. Nije on džabe u Lehu zabijao :)
Vojo je kompletnija verzija Lendrica, samo da je par godina mlađi bio bi savršen igrac za nase uvjete
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Vortex
Kontakt:

sub nov 04, 2017 9:05 pm

Nemamo sreće s Slovencima, prvo kostić ubleha pa sad ovaj skijaš, nevjerojatno je uopće kako taj čovjek ostane na nagama kad trči, gega se lijevo desno i prkosi svim zakonima gravitacije i fizike, Kakva ubleha, stvarno bih volio da znam ko ga je doveo, ne mislim ništa loše, samo bi mu preporučio da se očisti od kakvih sihri i havetinja.

Kospicar
Kontakt:

sub nov 04, 2017 9:06 pm

I sad je savrsen, i vise od tog.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Amidza
Kontakt:

sub nov 04, 2017 9:07 pm

Vojo je, ne ureko se, odlican. Nema sta. Samo neka ovako nastavi.

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 04, 2017 9:14 pm

igla je napisao/la:
Potez dana je skok na ogradu jednog našeg navijača u roku par milisekundi i pljuvačka kakva se rijetko viđa (na našim terenima :D :D) na glavi dohvatača lopte, nakon što je isti nabio loptu u suprotnu stranu našem igraču.
Ali onaj cigan mali , mayku im yebem od rođenja ih uče seljakluku..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub nov 04, 2017 9:16 pm

igla je napisao/la:
Ma moja ona budala hahaha sta kazu mali dovedi mamuuuuu

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 04, 2017 9:19 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
sub nov 04, 2017 9:00 pm
Vojo je kompletnija verzija Lendrica, samo da je par godina mlađi bio bi savršen igrac za nase uvjete
Lendrić je igrač peterca. Najbolji kojeg sam gledao u Želji.
Trka i postavljanje vrhunski.
Tehnika nula.
Šutevi nula.
Inteligencija tanka, slabo radi za ekipu.
Karakterno, nula.

Vojo
Radi za ekipu.
Dobar šuter.
Trči i više nego Lendra.
Nije golgeter ni blizu kao prvi, ali više nam treba ovakav igrač nego jedan individualac koji će praviti razliku. Sa Vojom će bolji igrači od ovih i znati koristiti njegovu aktivnu igru u polju.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

sub nov 04, 2017 9:21 pm

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 04, 2017 9:22 pm

Vortex je napisao/la:
sub nov 04, 2017 9:05 pm
Nemamo sreće s Slovencima, prvo kostić ubleha pa sad ovaj skijaš, nevjerojatno je uopće kako taj čovjek ostane na nagama kad trči, gega se lijevo desno i prkosi svim zakonima gravitacije i fizike, Kakva ubleha, stvarno bih volio da znam ko ga je doveo, ne mislim ništa loše, samo bi mu preporučio da se očisti od kakvih sihri i havetinja.
A ko da očima gledam isti oni ili onaj koji je i doveo Ubiparipa. E meni je enigma kako može u paketu dovesti toliko lošeg igrača i toliko dobrog. Kod hodže bez zezancije, neki zapis, hamajliju..nešto.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub nov 04, 2017 9:26 pm

Amidza je napisao/la:
sub nov 04, 2017 9:07 pm
Vojo je, ne ureko se, odlican. Nema sta. Samo neka ovako nastavi.
Vojo je stvarno odlican i vec sada je pojacanje za prve postave. Kajkut to nije i ne vidim kako on moze pocinjati utakmicu, nadam se da se ovo vise nece ponavljati.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: avlami97 i 13 gostiju.

Prijava