Nije fudbal jednostavan to je tacno, samo i slijep covjek ne bi ubacio Zebu, Elsnera i Kajkuta u prvih 11, jos dodas da je Blagojevic bio kriminalan i onda si igrao sa 4 igraca manje u toku utakmice. 3 dizelasa u prvih 11, dodas onda izmisljanje pozicija, katastrofalne izmjene, ma klasicno samoubistvo. Ja prije utakmice pisem da je to presporo i da bi bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom a trener kao ne zna sta je uradio..cikazubo je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:43 pmPa Šabanadžović i Ramović nisu bili u opticaju za danas, kako onda mozes porediti sastav sa tom utakmicom, a isti taj sastav je igrao i 3 dana ranije protiv MDK i bio je jednako impotentan kao danas, nije fudbal tako jednostavan.Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:41 pmOdigras fenomenalno tekmu sa MDK, vidis ociglednu razliku izmedju nekih igraca i tebi narednu utakmicu zajedno pocnu u ekipi Zeba, Elsner, Kajkut.. Ja koji sam laik vidim da mi ne mozemo igrati u ovom sastavu a trener ekipe misli da mozemo![]()
![]()
Zrinjski i ove godine uzima titulu, zalosno..![]()
![]()
Bravo, to je to, normalan sastav, a ne Zeba krilo, Kajkut ni on sam ne zna sta, Ubiparip isto napad ali pozicija nije definisana, Elsner u vezi, najgori igrac u historiji kluba, svakakvih je kloseva igralo za Zelju ali je ovaj prekucao sve itd..
Evo iskreno, yebo Elsnera, jeste kriminalno odigrao sve do sad, ali je li ona pickica celava ista bolji bio danas, ista? Makar 1%? Nije.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:54 pmDobar je ba Elsner, ja sam pitar što se smijem potezima![]()
Ma barem je brzirodrigo87 je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:56 pmEvo iskreno, yebo Elsnera, jeste kriminalno odigrao sve do sad, ali je li ona pickica celava ista bolji bio danas, ista? Makar 1%? Nije.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:54 pmDobar je ba Elsner, ja sam pitar što se smijem potezima![]()