Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 04, 2017 3:48 pm

Treba provjeriti mozda je pogresan Elsner dosao kod nas. A mozda je ovo neki imigrant, a pravog Elsnera ostavio u nekom jarku na granici.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

igla
Kontakt:

Oj tuge... toliko

Amidza
Kontakt:

Sve sto je trebalo da uradi je da ne izmislja toplu vodu. Dakle bukvalno da uradi sto je najnormalnije i najolgicnije svakome ko je pogledao vise od 4 i po fudbalske utakmice u zivot. Ali qrac nam, sto bi to uradio iko?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:49 pm

Šta je Adžem izjavio poslije tekme?

Da je Zakarić ostao na terenu dobili bismo 2 razlike.
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:50 pm

sad, nije baš da su blagojević i zakarić danas nešto bolje odigrali od tog elsnera. ja bih ih laički opet zadnje izvadio...ali klizali su se i oni. dva blagojevićeva klizanja su napravila dva zicera za njih, kod gola dva igrača na zakarićevoj strani na jednog, i jedan centrira nakon pet sekundi namještanja.
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:51 pm

E yebem li ti majku u picku Zajko, i tebi i Jovanu! Tebi prvom jer si najgori igrac ove ekipe, najgori! Pa svaka, ali bas svaka tvoja lopta je bila preskakanje igre. Svaka druga je bila na igraca koji je u ofsajdu. Zec lijevo trci sam, on dugu loptu na drugu stranu salje Voji koji je u ofsajdu. Mrš pičkice! Jovan je drugi najveci krivac za ovaj poraz, jer je ovo postalo bezobrazno da igra kad mu je kurcu cejf. Mrš i ti majmune ćelavi! Nadam se da Zeba više minute neće upisati u našem dresu jer mi ga je za života dosta. A Jovan se nadam da će iduću početi sa klupe, jer bih i ja mogao odigrati ovako kao što je on danas igrao, bez problema.
Podrška Adi. Od mijenjanja trenera nema ništa, ali izgleda da nismo to naučili pa bi neki opet tjerali.

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:51 pm

cikazubo je napisao/la:
sub nov 04, 2017 3:45 pm
Ko je doveo Elsnera u klub i zbog cega ? -.-
Adzem .
Zar ti nije jasno da gura ove svoje igrace koje je on doveo.

LARSSON
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:52 pm

-----Ubiparip-------
Zec-----Zeba----Zakarić
Blagojević-Hajdarević
Stanić-Bogicevic-Osmankovic-Graovac
Kjosevski

Pa 20 crvenih da si imao šta je bilo teško postaviti ovako, opet bi sigurno remi izvukli

Brkoo
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:53 pm

cikazubo je napisao/la:
sub nov 04, 2017 3:43 pm
Brkoo je napisao/la:
sub nov 04, 2017 3:41 pm
Odigras fenomenalno tekmu sa MDK, vidis ociglednu razliku izmedju nekih igraca i tebi narednu utakmicu zajedno pocnu u ekipi Zeba, Elsner, Kajkut.. Ja koji sam laik vidim da mi ne mozemo igrati u ovom sastavu a trener ekipe misli da mozemo :cry: :cry:
Zrinjski i ove godine uzima titulu, zalosno.. :cry: :oops1:
Pa Šabanadžović i Ramović nisu bili u opticaju za danas, kako onda mozes porediti sastav sa tom utakmicom, a isti taj sastav je igrao i 3 dana ranije protiv MDK i bio je jednako impotentan kao danas, nije fudbal tako jednostavan.
Nije fudbal jednostavan to je tacno, samo i slijep covjek ne bi ubacio Zebu, Elsnera i Kajkuta u prvih 11, jos dodas da je Blagojevic bio kriminalan i onda si igrao sa 4 igraca manje u toku utakmice. 3 dizelasa u prvih 11, dodas onda izmisljanje pozicija, katastrofalne izmjene, ma klasicno samoubistvo. Ja prije utakmice pisem da je to presporo i da bi bio zadovoljan bilo kakvom pobjedom a trener kao ne zna sta je uradio..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:54 pm

Imaš i Zajmovića koji je sigurno bolji od Zebe na krilu.

Amidza
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:55 pm

Elsner ne zna da trci, ne zna da se krece ni gdje da se krece, udara ljude nenormalno (toliko da je komotno crveni mogao dobiti i toliko da Dino Hasanovic pored njega izgleda kao mala maca), pasovi su mu apsolutno katastrofalni (losi, neprecizni, nelogicni), u napadu i u odbrani jednako los. Kada bi ocjenjivali igrace od 0-10 lik bi bukvalno nulu dobio. Da smo na casu fizickog u skoli i da se biraju igraci kad se djeca podijele u 2 ekipe on bi vazda bio onaj zadnji jado sto ostane pa ga pokupe i stave na go da smeta.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Brkoo
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:56 pm

LARS1921 je napisao/la:
sub nov 04, 2017 3:52 pm
-----Ubiparip-------
Zec-----Zeba----Zakarić
Blagojević-Hajdarević
Stanić-Bogicevic-Osmankovic-Graovac
Kjosevski

Pa 20 crvenih da si imao šta je bilo teško postaviti ovako, opet bi sigurno remi izvukli
Bravo, to je to, normalan sastav, a ne Zeba krilo, Kajkut ni on sam ne zna sta, Ubiparip isto napad ali pozicija nije definisana, Elsner u vezi, najgori igrac u historiji kluba, svakakvih je kloseva igralo za Zelju ali je ovaj prekucao sve itd..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

rodrigo87
Kontakt:

Plava Porodica je napisao/la:
Dobar je ba Elsner, ja sam pitar što se smijem potezima :kafa:
Evo iskreno, yebo Elsnera, jeste kriminalno odigrao sve do sad, ali je li ona pickica celava ista bolji bio danas, ista? Makar 1%? Nije.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:57 pm

Igru neću komentarisati. Nema potrebe. Sve smo vidjeli. Samo ću reći ovo: Saši Kajkutu odmah u autobusu reći da se na njega više ne računa. Kako nas je samo zavarao onaj gol protiv Borca... Nedo Turković i Dženis Beganović su Messi i Ronaldo za ovog bogalja! Saša, NABIJEM I TEBE I ONOG KO TE DOVEDE! Toliko, neću više ništa komentarisati. Ovu utakmicu je izgubio Adžem sa svojom taktikom i izmišljenim pozicijama.
A ovi koji bi mijenjali trenera svaka 2 mjeseca... Bolje da ne kažem šta mislim o tome.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

cikazubo
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:58 pm

Ma Elsner je najsporiji igrač lige, rahmetli Varupa je bio za ovog Bolt, ali hajde eto nema brzinu, ali šta ima, nit je borben, nit ima dobru pas igru, nit je pravovremen u defanzivnim reakcijama, nit se dobro pozicionira, nit uzima zračne duele, lik je totalni amater, šteta što nemamo tačne statističke podatke da nam pokažu njegovu duel igru, došo lola sa stomačinom iz Kine i mi ga uzmemo, ko ga je doveo i ko je od naših radio i odobrio taj transfer ?

Ovi sto pisu da je Adzem nek se ne provaljuju, bas ga je Adzem skautirao, nekog janeza parmaka s preko 30 kuka, viskom kila, u dalekoj Kini, jasta je, voli Adzem skautirat i pratit azijsku ligu, ima spisak od jedno 175 igraca sirom svijete koje svakodnevno prati.
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sub nov 04, 2017 4:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Tryg
Kontakt:

KATASTROFA!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Vrag

rodrigo87 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
Dobar je ba Elsner, ja sam pitar što se smijem potezima :kafa:
Evo iskreno, yebo Elsnera, jeste kriminalno odigrao sve do sad, ali je li ona pickica celava ista bolji bio danas, ista? Makar 1%? Nije.
Ma barem je brzi

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:59 pm

Da ga Adžem nije htio sad sigurno ne bi ni igro, toliko. Mani se te gluposti kako neko drugi dovodi igrače Adžemu. Nije on glup čovjek ;)

LARSSON
Kontakt:

Od tri meča pred reprezentativnu pauzu mi smo uzeli 2. boda.

ChWilla
Kontakt:

danas, samo danas, ni zakarić nije bio bolji. nimalo. u totalu je i dalje najbolji naš igrač u sezoni.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava