narodski rečeno, ne yebu nas ni 2 %Leon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 4:11 pmTako je kolega.
Nase znanje i trud ovdje niko ne cijeni. Moramo traziti drugi klub, pa da poslije placaju obestecenja za nas da nas vrate![]()
Ebo Ordagica, imaš li šta u vezi Vukotića, i sličnoKospicar je napisao/la: ↑sri nov 01, 2017 7:06 pmMogu vam samo rec vezano za Ordagu da je sve do nas, momak ima zelju da dodje, licno sam pricao sa menadzerom, kaze da nije hadzija dao para koliko su htjeli (ne pitah ga koliko je to), nasi su mu nudili 100 hiljada godisnje, a u Zrinjskom 150, a u Slobodi ima 120 milja godisnje.
On je meni izmedju redova rekao da bi trebao doc kod nas, barem sam ja tako protumacio kroz pricu.
Onaj retardinjo ?Leon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 8:35 pmJoj Larsa al ga nadje.
Da ne bude kao onaj Zvezdin sto je u Moldaviji ( ja msm ) bio ubitacan, a sad ne moze meda![]()
Da da.LARS1921 je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 8:37 pmOnaj retardinjo ?Leon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 8:35 pmJoj Larsa al ga nadje.
Da ne bude kao onaj Zvezdin sto je u Moldaviji ( ja msm ) bio ubitacan, a sad ne moze meda![]()
![]()
E cuj poredit cetkovica i HasanijaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 8:42 pmDa da.LARS1921 je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 8:37 pmOnaj retardinjo ?Leon_Professional je napisao/la: ↑čet nov 02, 2017 8:35 pmJoj Larsa al ga nadje.
![]()
Ili svjezi primjer iz nase lige, najbolji Albanski igrac Cetkovic![]()