Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ponosannavas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 23, 2017 10:37 am

Veteran1965 je napisao/la:
ned okt 22, 2017 8:34 pm
A zar je pljuvanje ako neko ko je gledao utakmicu konstatuje za igrača xy da je odigrao katastrofalno?
Nije druže, ali niko ne napiše evo npr Zaimović je odigrao loše i doda bit će bolje i sl. Mora poraditi na šutu, osloboditi se i sl. Nego napiše karina, Zec je za njega mašina, frajer veze nema i sl. Ni Messi ne bude svaku tekmu na nivou. Zaimović još nije probio led. Vidi se to. On je u polju odličan. Malo škripi nazad u odbrani, ali tu je solidan. U napadu u polju je po meni jedan od boljih bio do sada (ne govorim za tekmu ovu nego generalno, mada ni protiv GOŠKa nije bio loš u vom dijelu, ali je imao grešaka). Pravio, višak, dodavao pravovremeno. Zeca smo za te stvari kritikovali u startu, da ne vidi nikoga. I Zec se tu popravio. Mislim da je Zaim imao prednost ovu tekmu zbog visine. Ovi iz GOŠKa su visoki. Sudija im je svirao pet šest faula oko 16 od kojih ja Želji ne bih tri najmanje svirao, počev od onoga kad je bilo pitanje jel prešla liniju lpta. U isto vrijeme takve faulove je zaobilazio na drugoj strani. Npr Blagoje uzima loptu kod naših 20 metara od gola, a onda ga mali sa dvije ruke povlači i uzima mu loptu koju šalje na stranu i pravi se poluprilika za njih. Takvih situacija je bilo sedam osam najmanje jučer koje je za njih svirao. Trebao nam je nekou skoku na tim loptama, na prekidima. Zbog toga su počeli Graovac i Bogi koji se bolje pozicioniraju. Vidjeli ste god dugih lopti da je Kemo najviše griješio. Teren užas i dobro je na osnovu toga ADžem stavio igrače na teren. Moja je jedina zamjera a na ovim ovakvim gostovanjima treba imati Hasanovića na klupi i da Hajdarević treba igrati prije Šabana. Fali nam žestine u duelima. Tu je i Kajkut zakazao. Zato je bio loš. Nije to do kvalitete Šabana i sl, nego do uslova igre. Npr Ubiparip je u sličnoj situaciji kao Zaimoivć fulio skorz loptu i nikom ništa. Dobar je jer je dao gol. A ovaj je ispao smiješan. To su dupli aršini npr.
Lopta ide brže i mora ići još brže, našao bih sigurno i ja sam a nisam trener namjenje deset situacija gdje dajemo presopr pas i asnimo sa njim ili dajemo nelogičan pas ali ja vidim da to ide na bolje. Adžem to rješava. Ali to je i do igrača. Npr Stana protiv Čelika u kontri umjeto da gurne Zecu u fir koji je u sredini on ganja tamo na kontra strani Zaimovića i ovi se vraćaju. Imali smo i jučer takvih situacija koje su zbog lošeg pasa propale. Treba vrijeme za to.
Ja imam jedinu zmajerku na mlakost u duelima. Mora to jače. Mnogo jače kod pojedinaca. TU ih mora ADo naružiti. Ostalo puna podrška.

Kospicar
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:38 am

Moramo bit iskreni i reci da smo prezdovoljni bodovnim saldom. S obzirom kad je preuzeo ekipu i kako, on ima odlican ucinak.
Mi smo “odjednom” dobili 3 pojacanja u ekipi, gdje ni sami nismo bili svjesni da imamo te igrace (Saban, Hajdar i Osmankovic) za Zerica se znalo da je strasan.
Odigrali smo 2 fantasticne utakmice (GOSK kuci i Krupa), 4 dobre (Borac, Sarajevo, Siroki, Celik) ovih ostalih 6 lose, lose brate lose. Mnogi ce rec uzeli smo Radnika 0:2 a ni sami ne znamo kako, Viteza pogotovo, Goska jucer..

Jedino sto se meni ne svidja sto be vidim neki napredak u igri, a prosla su 3 mjeseca.

Takodjer sam zaboravio napisati, bez obzira kakve rezultate imao, bilo ko ko je uposlenik Kluba, u svim segmentima, nije zasluzio psovke, kritike okej, al psovke ne.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Budi Željo
Kontakt:

pon okt 23, 2017 10:47 am

ova prica Husref ovo Husref ono, lik ispo iz kupa, Krupa koju je Adzem demoliro ih našalila na Koševu. Smijesni ste majke mi moje. dobili smo ovaj Gošk prije mjesec i po i sti voi igrai i trener nalupali ih ko beba zvečku jel tad bila priča bice Gošk zadnji? Dobijemo Celika, celik mrtav raspadaju se, po komentarima dize se Borac koji je uzeo bod Zrinjskom i gle čuda Borac popusi od Celika, zanimljivo zar ne.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

barbarez
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:06 am

Fanzi je napisao/la:
pon okt 23, 2017 10:35 am
barbarez je napisao/la:
pon okt 23, 2017 10:18 am
Svaki normalan navijac bice uz klub pa tako i uz trenera i igrace,mislim da to nije upitno. Svaki od nas voli kad pobijedjujemo ali ne treba ni slijepo drzati se samo toga. Ne vidim svrhu foruma ako ljudi ne mogu reci ili ukazati na neke stvari, a da se odmah ne sjati pola foruma da tom nekom nagovori se sta ga sljeduje.
Neki dan citam sta je pisao onaj momak @Plava porodica ili kako vec. Pa momak nista pogresno nije napisao, daj ba ljudi pustimo se Alijinog merhametluka i price, sve je to dobro,samo nek kapa natenane. Slazem se i ja da je dobro kako god dobijes. Ali zapitajte se sto krene haos kad sreca okrene ledja. Ljudi ba mi smo 80 % utakmica do sad dobili na guzove. Imali smo srece u mnogim situacijama. Igra je kurceva, i sve se svodi na individualan potez. I kada Vam to neko prezentira, onda je picka i pljuvac. Krenu price o vojniku, o preuzimanju ekipe dan prije prvenstva,guranju juniora. Hajde malo i o tome da pricamo.
Sta je to prepoznatljivo cime je Adzem unaprijedio nasu igru. Da upotrebimo malo ovo moderno sranje od izraza'' prepoznaje se njegov rukopis' '. Koji je pomak u odnosu na Slavka. Prodisao Zakaric, slazem se,ima li sta dalje. To je individualna stvar. Sta je sa igrom. Sta je sistemom igre, taktika postavka, presing, kombinatorika.
U prvih 8 utakmica 7 formacija i 8 razliciti timova izaslo. Sta je sve to donjelo koji pomak.
Naci ce se neki pametnjakovic i nastaviti sa pricom kako je preuzeo ekipu dan prije prvenstva. Ok jeste. Ali evo sta bi onda Husref trebao. Preuzeo tim nakon par kola. Vidi li se gospodo '' rukopis'' Husrefa Musemica. Preporodio je tim. A ima istu ekipu. Napravio je opet Slobodu od Sarajeva. A ta Sloboda nas je karala, da se sastavit sa loptom nismo mogli. Presing, brza igra, mnogo kretanja. Kako se kod njega vide pomaci.
Hajmo dalje, guraju se juniori. To je za svaku pohvalu. Tu treba strpljenja, ali i pameti nekad. Ne mozes ti javnom prozivanju izloziti malog Sabanadzovica jer ga trpas da igra protiv Zrinjskog, gdje se dijete izgubi, zato sto ga ostali klocevi iz veze ostave na cijedilu, i onda sve po malom. Druge picke se kriju a tribine po Anelu udare .Tu se na vrijeme reaguje, ne moze junior uvijek i po svaku cijenu biti guran u tim. Par takvih tekmi je imao i Osmankovic. Ali tu bas treba i strpljenja i znanja,da se sve to dovede na zeljeni put.
Ovo sve sam iznio iz samo jednog razloga, ne da napadam Adu, nego zato sto me nervirate, sa svojim napadima na mnoge ljude i mnoge dugogodisnje navijace, od kojih su mnogi prestali da pisu, ili jako rijetko pisu , samo zato sto zele diskutovati i ukazati na stvari koje su primjetili ili koje po njima donose problem nasoj igri.
Ja svim srcem volim Zelju, i svaku tekmu se nadam pobijedi, ali budimo iskreni da sto se igre tice tapkamo u mjestu,i kad nam sreca okrene ledja, kao sto je bilo protiv Slobode i Zrinjskog, nastace veliki problemi. Evo sad nam ide par laksih tekmi. A onda imamo 4 pravo jake tekme, gdje cemo vidjeti koliko smo zaista jaki. Meni ne djelujemo sada tako. A sto se tice podrske i klubu i treneru i igracima,to nije upitno. Ko god vodi tim ja vjerujem da moze biti bolji. Bio to Slavko, Adzem, Amar pa cak i Slovenac.
Zbog ovoga se osjecam prozvanim, jer potenciram tu pricu.
Napisao sam podugu repliku i sve obrisao.
Na kraju cu samo konstatovati da tebi, velikom navijacu Zelje pod usernameom Barbarez, kao i tvojim istomisljenicima, ljubiteljima teorije faktora srece (u nedostatku znanja i vremena da validno kritikujete i secirate bilo koju partiju kluba), ne preostaje nista nego da cekate Adzemov odlazak, u rahatluku da nastavljate se vrtiti u zacaranom krugu odlazaka i dolazaka trenera, te da se sav vas aktivizam svede na zadovoljstvo pisanja redova i redova razlicitih analiza, bez imalo svijesti o proslosti.
Vi niste pametnjakovici. Vi ste prakticno i istorijski pokazali svoj aktivizam u i oko kluba.

Svakako, podsjetit cu se na ovaj post za koji mjesec. Narocito kad pitare mlatnemo na Grbavici, da vidimo taj Husrefov potpis prekrizen Adzemovim.

Do tada budi mi dobar, i ti svi koji poput tebe citaju ovaj forum, truju i gnoje atmosferu razocarani sto pod Adzemom nismo u ligi za opstanak, u vapaju za novim Slavkom koji ce klub podici do borbe za Evropu i titulu.

Nacekat cete se ;)
Uz duzno postovanje tebi, kao nekom ko jako dobro zna izraziti svoje misljenje na forumu, mislim da si sad napisao poveliku kolicinu gluposti.
Prvo nemas pravo etiketirati nekog na ironican nacin velikim Zeljovcem. Prvo ne znas ko sam i sta sam,i kakvu sam povezanost imao sa Zeljom. Moj aktivizam u vezi Zelje, dalo bi se dosta toga da ti napricam, ali ko da to sad pije neke vode. Ja sam godinama dio kluba ali ne ko navijac, ja sam bio igrac, imam dvije titule prvaka BiH sa pionirima i kadetima. Jedan sam od one djece koja su sama obnovila pomocne terene stadiona,da bi imali gdje da treniramo. Dalje ti ne trebam nabrajati, jer **** mene i istomisljenike moje.

Dalje, navedi mi bilo koji pomak u igri, jednu stvar kojom je nasa igra unaprijedjena. Ako ti fudbalskim znanjem smatras pobijede protiv Viteza, Sarajeva, Goska, Borca.. A ne pridajes to individualnom kvalitetu koji je bljesnuo u par navrata, bilo da su sutevi Zakarica iz daljine, ili slobodnjaci Blagojevica,ili iskustvo Kajkuta,Zebe... Onda smo mi brate u vecem kurcu nego sto sam mislio. Ja te ponovno pitam navedi mi pomak u igru, akciju, presing bilo sta. Pa covjece nas su vile nosale, protiv svih ekipa, nama prolaz u Kupu zavisi od nesposobnosti Metalegaa, da pogodi par 100% sansi. Koliko puta smo se izvukli na takav nacin. Pa jucer smo se izvukli i provukli.
Hajmo dalje, kazes citiraces me kad mlatnemo Sarajevo. Gdje sam ja to rekao i pozelio da zijanimo, da Bog da rukom dali gol i dobili, ali mijenja li to cinjenicu da u zadnjih 5 derbija mi ni jednom nismo nadigrali Sarajevo., cak sta vise svaki put su bili bolji, i u zadnjem mecu su bili bolji sa igracem manje. To je cinjenica a ti zivi u zabludi. Ali nemoj da mi tu iznosis neke stvari koje nemaju veze sa mozgom. Evo slobodno me citiraj, smijte se svi na forumu, ali daj da mi dobijemo pitare. Ali isto tako cinjenica je da se Husrefov rad vidi, vidi se jer Sarajevo ne da je dobilo, nego je jebalo 3 gostovanja su nabili ljude, nisu znali gdje im je glava a gdje guzica. Mi smo u 13 kola odigrali 3 meca gdje smo bili Zeljo, gdje smo bili ekipa. Gosk, Krupa i Celik. 10 utakmica plus Kup, bara bara ili losiji od protivnika. Hvala Bogu na bodovima, ali ako je tebi to dobro i ako ti je to malo vremena da se nesto uradi, onda ok cekajmo i dalje.
Ja nikad ni jednog trenera Zelje nisam tjerao, pa necu ni Adzema, tako da ti i ta prica ne pije vode. A to hocu li se nacekati necega,ja cekam samo trofeje jer samo to zelim nasem klubu.
Postujem da drugacije gledamo na stvari. Mozda nikad nisi bio igrac pa gledas samo ko navijac. Ali brate moj, ja kad gledam Zelju u zadnjih par sezona, steknem dojam, ali samo kad nas gledam, da je fudbal najkompikovanija stvar na svijetu. E to je poenta. Igramo mahalski, na individualan potez, a smisljenje akcije, fudbalskih kretnji vez lopte, jako malo ima.
Jos jednom citiraj me molim te, samo da mi dobijemo. Pozz
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u pon okt 23, 2017 11:09 am, ukupno mijenjano 1 put.

MATORI
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:09 am

Da se razbije monotonija, evo jedne u "Švabinom" stlu:

Za kraj Osim je prokomentarisao situaciju oko novog selektora, odnosno sve češćeg dovođenja na tu poziciju njegovog sina Amara Osima.
”Ja se ne nadam ništa, dok ne vidim ne nadam se. Meni je najgore ako hoćete, čekam da vidim ko će se izabrat. Privatno mi je loše, jer ako Amar bude selektor, nadrljat će moja žena, jer svi će mu psovati mater. Trebali ste sa mojom ženom intervju napraviti.”
:pivo:

Pompey
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:11 am

KLIS je napisao/la:
pon okt 23, 2017 10:05 am
Pompey je napisao/la:
ned okt 22, 2017 11:56 pm
samo_plavo je napisao/la:
ned okt 22, 2017 8:56 pm

18:00
Aaaa u p*cku materinu. Opet srijeda i opet 18h i opet bjezanje sa predavanja.
Yebo mater al cu trehnuti :r
Isti slučaj, sreća pa ponavljam pa ne moram ići na predavanje :D

@Goodison park, bravo!
:rofl1: ponavljam i ja, zato bi i mogao biti potencijalni belaj u najavi. Al ko ga yebe, nek pomjeri termin vjezbi, nisam mu ja kriv.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

Fanzi
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:14 am

Barbarez, nisam ni procitao sta si napisao iskreno... Ne da mi se. Necija jedna karta i jedna odgledana utakmica je veca od svih godina aktivizma i pracenja kluba.

Od pocetka Adzema prati mucna atmosfera.
Izvolite se podsjetiti na FB komentare nakon sto je imenovan:
https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... 8616377549

Prosjecan navijac Kluba dodje na ovaj forum, na kojem ima jako mnogo dobrih komentara i trazi potvrdu svojih misli nakon utakmice.
Medjutim, problem je sto se stvorila solidna masa onih koji od pocetka tvrde da je Adzem los i cekaju taj momenat, potiho pate da se desi propast svega... Da bi bili u pravu?
Nije mi logicno, nije mi jasno da postavljate nogu vasem covjeku, a da ste Slavku slijepo slavili i branili.

ponosannavas
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:24 am

Brkoo je napisao/la:
ned okt 22, 2017 8:36 pm
@Elegant, Ja sam pisao da se Hasanovicu ne smije ni u ludilu dati novi ugovor a oni mu dadose visegodisnji ugovor, dobar zabavljac u svlacionici, tako kazu. Markovica, Nikolica, Stevanovica i ostale ublehe koji primaju platu za nista necu ni komentarisati, ne vrijedi da ponavavljam, jedva cekam da odu..

Sto se tice Ubiparipa cim je potpisao napisao sam da bi to mogla biti odlicna odluka. Zato sto ima kvalitet, zabijao je u mnogo jacim ligama od nase, ako bude u formi bice pojacanja, a ako se i ne pokaze kao pojacanje onda mozes cista obraza reci da si pokusao nesto, da si dao sve od sebe, da si doveo igraca koji ima dobar CV itd.. Dovedes Sinisu Stevanovica kojem je Novi Pazar vrh u karijeri sto se tice njegove kvalitete i onda ocekujes da taj igrac bude pojacanje za nas klub, gdje je tu logika? Da ne spominjem ostale promasaje, svi nakon Zelje otisli u milijardu ali milijardu puta gore klubove od Zelje, valjda i to nesto govori..
Znači ako si ti napisao da ne smije, ne može neki trener imati suprotno mišljenje i potpisati Dinu? Ja recimo mislim da je to dobra odluka. Taj momak je pokazao protiv Metalegea da može igrati. Adžem ga ne koristi često ali isto tako govoio sam da je on igrač zadatka i ne može baš sve tekme igrati. Neke su npr idealne za njega i treba biti bar naklupi. Takvog igrača trebaš imati u rosteru, a naš je pa je samim tim jefitniji i meni draži od recimo Šećera koji je sličan igrač.

boccaccio
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:29 am

Liga je takva da je sve dostizno. Pokazuje nam se to iz kola u kolo, pa se ne smije zaboraviti da je Siroki imao 6 bodova manje od nas,pa u tri kola pretvorio to u ravan, Zrinjski dio prvenstva dominira,a evo dvije ekipe su vec za petama, iako je izgledalo da je to nedostizno u datom trenutku. I svi favorizovani klubovi imaju svoje crne dane i uspjesne serije. Neko se malo odvoji kad ga krene, a onda tu formu prepusti drugoj ekipi, i tako se rotira. Sarajevo stize lagano propusteni dio prenstva i stavlja se kao cetvrta ozbiljna ekipa u ovom prvenstvu. To ce se tako ganjati ciklicno do lige 6,kada pocinje pravi turnir i kada ce se izdvojiti onaj koji ce biti najbolji.

I nema tu neke pameti. Željo se mora podrzati . Navijaci koji traze od ekipe glad za pobjedom i bolju trku i trud, moraju i sami pokazati glad za podrskom. Tesko je kada je tu disbalans ili kada se vaga napravi a da ni na terenu i u publici ne vlada ta glad. Bodove mi dobijamo,kad oduzmem i saberem, tu smo, u igri za titulu. Sve dok je tako meni daje nadu.Imamo sva prava da se radujemo rezultatima i da kritikujemo igru, mada ja jesam svjestan da ce tek sada u ovim kolima igre generalno biti sve manje, jer nam dolazi lose vrijeme i valja se nositi sa svakakvim terenima.
Jucer je i po suhom vremenu onaj teren gdje su igrali bio vidljivo los. Ne znam kakva je ono podloga, cudno nesto, kao neka glina pomijesana sa pijeskom, ne znam kako onde trava raste uopste. Noge cudno upadaju, nije to podloga gdje ti mozes razviti bilo kakvu igru. A eto prvo poluvrijeme je licilo na nesto, mogli smo komotno rijesiti utakmicu, pa biti mirniji.Drugo poluvrijeme nije bilo dobro,ali dobili smo utakmicu.
Osnovna stvar koja se meni nekako ne svidja je ne dobijanje duel igre. Ako se na bilo kojem dijelu terena desi da se dva igraca bore za loptu,obavezno ce nas igrac biti taj koji je ispao iz igre. Takodjer, kada ti teren ne dozvoljava da nesto lijepo razvijes kao akciju, kao sto je to moglo u Zenici i gdje se vidjelo da nasi to itekako mogu da urade, onda pojacas trku i borbenost. Mi smo zabili gol u prvoj minuti i zavrsili utakmicu. Desila se jos poneka sansa, ali ne mozes sve iskoristiti. Rezultatski sam naravno zadovoljan, ova pobjeda je dala smjernica da mozemo gledati ka vrhu tabele, a da se nije desila ,napravilo bi nam dosta problema. Sa te strane gledajuci, mi smo prosli prepreku i sve je to ok.
Moraju se malo ipak igraci trznuti. Mi uradimo po utakmici neki lijep potez i zavrsimo ga golom. Ali to nije utakmica. To je momenat sa kojim se igraci zadovolje. A to nije dobro. Tacno tu govori cinjenica ne ulaska u duel igru onako kako treba. Stede se igraci ,znajuci da imaju rezultat. Mora se i treba se raditi na tom polju u mentalnom smislu. Nasi igraci odigraju zavisno od protivnika. I cini se da igraju onoliko koliko je dovoljno. Ovo juce je bilo na 50%. Eto tu bih ja malo poradio. Da igraci podignu svijest da moraju vise dati borbe u nasem dresu. Nece to njima faliti protiv jacih ekipa. Znaci stvar je motiva.

Bodovi su bitni, bodovi nam trebaju. Ova liga pokazuje da je sve moguce i brojni rezultati svih ekipa nam pokazuju da su svi skloni kiksu pa tako i mi. Bice i pobjeda i poraza.Mi zivimo sa tim, zivimo sa Zeljom, uz Zelju smo i to trebamo pokazati na stadionu. Podrska Adzemu. Podrska igracima. Samo jos malo da dodaju gas i da otvore jos malo srce prema ovoj igri, da ne otaljavaju rezultat. Navijacima treba malo vise od toga. Rezultat je blizu, da budemo sasvim zadovoljni sto se bodova tice.

Budi Željo
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:33 am

Fanzi je napisao/la:
pon okt 23, 2017 11:14 am
Barbarez, nisam ni procitao sta si napisao iskreno... Ne da mi se. Necija jedna karta i jedna odgledana utakmica je veca od svih godina aktivizma i pracenja kluba.

Od pocetka Adzema prati mucna atmosfera.
Izvolite se podsjetiti na FB komentare nakon sto je imenovan:
https://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... 8616377549

Prosjecan navijac Kluba dodje na ovaj forum, na kojem ima jako mnogo dobrih komentara i trazi potvrdu svojih misli nakon utakmice.
Medjutim, problem je sto se stvorila solidna masa onih koji od pocetka tvrde da je Adzem los i cekaju taj momenat, potiho pate da se desi propast svega... Da bi bili u pravu?
Nije mi logicno, nije mi jasno da postavljate nogu vasem covjeku, a da ste Slavku slijepo slavili i branili.
Pusti ga ba, ja znam 90% ljudi sto su igrali lopte imaju misljenje totalno normalno jer su nekad sutnuli loptu pa znaju sta i kako od ovih minder stručnjaka. Ova opaska da nam igra zavisi od poteza Zakarica, blagojevica i sl je za oplakt. Eto u Barsi ne ovise od poteza Messija,u Realu Ronalda i slično. Da je fudbal tako jednostavna igra onda bi imao 11 isith osoba koje bi kao naucio nekim automatizmom i onda ne bi morao da ovisis o nečijem potezu. Procitaj makar tu budalastinu sto si napisao jos jednom molim te pa se sam sebi ismij dobro. U sportu incident može biti jedna dvije tekme, ali da skupis toliko bodova da si 3 boda od prvog tesko. Ova liga je uvijek bila dokaz da svako može pobjediti svakoga. Radnik Zrinjskog, Gošk Srajeva, Gošk Sirokog, Celik Borca i td i td. Lopta je okrugla, trava je zelena, sudija je u crnom i svi nastoje da osvoje tri boda...

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:46 am

@barbarez je odlično napisao oba posta.
U dobrom dijelu se slažem.
Uz Adžema sam od prvog dana to se jasno zna. Adžem izvlači maksimum od ove ekipe i to je jasno ko dan. Ne može on igrati umjesto njih, kad ih je pola nekom fintom i šupljakom završilo u Želji. Pisao sam i da uz ove igrače nema napretka, jer je prošlo kamion trenera a mi apsolutno sve isto igramo.. Totalno različiti tipovi trenera, a mi isti. Jednostavno, ovo je njihov maksimum, i nekad ćemo odigrati dobro, a nekad loše. To zavisi i kakav se njima dan potrefi, a i protivniku.
Ruku na srce, mi nismo zaslužili pobjede protiv Viteza, Sarajeva, Goška juče.
Ali smo zaslužili bar bod protiv Zrinjskog.
Imamo više nego što smo zaslužili. I toga me je najviše strah. Uz sve to imali smo baš povoljan raspored u prvom dijelu sezone. A gledaj sad, u 5.kola/ 4.gostovanja. Pa poslije tih kola tek kreće pakao. Sarajevo kući, Široki vani, Krupa i Zrinjski vani, a mi smo i dalje u poziciji da ganjamo prvog. Kada bi sa ovakvom razlikom otišli na polusezonu ja bih bio presretan. Ali to je skoro pa nemoguće, i toga se svi bojimo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ublehas
Kontakt:

pon okt 23, 2017 11:49 am

Evo boccaccio je fino napisao.
Kritikovao je ono što mu se ne sviđa sa nekim argumentima. To poštujem i mislim sa niko nema ništa protiv ove vrste kritike. Ali ona "pljuvanja" tipa, ovaj odron, onaj odron, ovaj pojma nema, onaj pojma nema...još samo da bude "Hamo vidi mu glave" argument što neko ne valja, pokazuje našu svjest. Meni se npr. juče nije svidio Elsner nikako. Šaban i Hajdarević su mi djelovali smirenije, a prvi sam prizivao da on uđe mjesto Šabana ne bi li malo stao na loptu. Juče se vidjelo da je toliko osporavani (od većine navijača, pa i od mene) Bogićević naš najbolji stoper. Kemo je nekoliko puta ispao kao iz aviona, ali neka je. Svi pričamo da treba istrpiti djecu, pa onda istrpimo ih. Dosta ba više licemjerja i naprđivnaja. Dosta igranja generala poslije bitke. Svi znaju apostrofirati kad potrefe nešto. Kad fule, ušute se ko najveći miševi.
Što reče boccaccio mi moramo biti puno bolji kao navijači, da bi igrači bili bolji.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon okt 23, 2017 12:17 pm

Subota pola 5 liga pa mrs u pm :lol:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon okt 23, 2017 12:18 pm

Ne znam zasto ne igramo u nedjelju zbog kup utakmice u srijedu. Bezveze skroz.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon okt 23, 2017 12:20 pm

Juce ne odem na posao jer zavrsim u Gabeli, haj reko srijedu cu sat ranije izaci i nekako, i reko nedjelja slobodan, pa otici bez srkleta, kurko stari, opet necu na posao otici...

Ipe
Kontakt:

pon okt 23, 2017 12:37 pm

Omar500 je napisao/la:
pon okt 23, 2017 12:18 pm
Ne znam zasto ne igramo u nedjelju zbog kup utakmice u srijedu. Bezveze skroz.
TV termin, tražio je Klub odgodu, ali nije odobreno.

Budi Željo
Kontakt:

opet mislim da nam tv prenos diktira satnicu za ligu a i pitari su domacini tako da se to moralo rijesiti na neki način, tj vjerovatno oni igraju u nedjelju. A po meni za termin subota vise ce ljudi doci tad nego da je u 8 naveče. ovako može raja i preko dana na izlet i naveče poslije tekme u kafanu. Ja najvise iskreno volim kad je nedjeljom jer nedjelja mi je dan ionako zgubidan

ublehas
Kontakt:

pon okt 23, 2017 12:42 pm

Budi Željo je napisao/la:
opet mislim da nam tv prenos diktira satnicu za ligu a i pitari su domacini tako da se to moralo rijesiti na neki način, tj vjerovatno oni igraju u nedjelju. A po meni za termin subota vise ce ljudi doci tad nego da je u 8 naveče. ovako može raja i preko dana na izlet i naveče poslije tekme u kafanu. Ja najvise iskreno volim kad je nedjeljom jer nedjelja mi je dan ionako zgubidan

Realno nedelja je bolji termin, ali šta je tu je. Koji god da je nekom ne bi odgovaralo. Bitno je da nije subota prije 16:00. kada dosta raje radi.

avlami97
Kontakt:

pon okt 23, 2017 12:48 pm

Kada će izvještaj?
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 23, 2017 12:52 pm

Minjore je napisao/la:
pon okt 23, 2017 12:20 pm
Juce ne odem na posao jer zavrsim u Gabeli, haj reko srijedu cu sat ranije izaci i nekako, i reko nedjelja slobodan, pa otici bez srkleta, kurko stari, opet necu na posao otici...
Isto sve samo što nisam bio u gabeli..
Yebala ih subota.
Za srijedu ću promjeniti smjene.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.

Prijava