Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

sastrane
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 21, 2017 11:05 pm

Mi mozemo lahko do titule, samo treba glavu razbistriti, igrace motivisati. Imam osjecaj ma koliko cudno zvucalo da ova pobjeda protiv Ludogoreca da ce se pozitivno odraziti i na A tim. Ubjedjen sam. Samo hkadne glave, nema jaceg igraca od Zakarica u ligi, nema jaceg veznog kad hoce od celavog, nema boljeg spica trenutno od Kajkuta nek prica ko sta hoce pa i sa 33 godine, Zajimaga mahalac, Zec da lomi kicme, Graovac-Kemo solidan par. Saban, Hajdar, Sakić, Projic, Alves. Jos ova nova dvojica ubleha haha. Ma kakvi Dupla ne gine !

SanMan
Kontakt:

sub okt 21, 2017 11:17 pm

sastrane je napisao/la:
sub okt 21, 2017 11:05 pm
Mi mozemo lahko do titule, samo treba glavu razbistriti, igrace motivisati. Imam osjecaj ma koliko cudno zvucalo da ova pobjeda protiv Ludogoreca da ce se pozitivno odraziti i na A tim. Ubjedjen sam. Samo hkadne glave, nema jaceg igraca od Zakarica u ligi, nema jaceg veznog kad hoce od celavog, nema boljeg spica trenutno od Kajkuta nek prica ko sta hoce pa i sa 33 godine, Zajimaga mahalac, Zec da lomi kicme, Graovac-Kemo solidan par. Saban, Hajdar, Sakić, Projic, Alves. Jos ova nova dvojica ubleha haha. Ma kakvi Dupla ne gine !
Istog sam ti mišljenja,
uzmemo sve redom do 22.11 a onda (za navijače generalka pred derbi) 7000 protiv Lokomotive i pobjeda
a derbi ko derbi - sve igra - i pobjeda i nerješno

gavran
Kontakt:

sub okt 21, 2017 11:21 pm

Još 15 sati i 39 minuta
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Amar927
Kontakt:

sub okt 21, 2017 11:27 pm

Veca
Stanic Graovac Osmankovic Projic

Saban Blagojevic

Zakaric Kajkut Zajmovic

Vojo

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 21, 2017 11:34 pm

Maaaa hajdeee bolan Željoooooo
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Edis Mulalic 1921

ned okt 22, 2017 12:41 am

Mene nista ne moze iznenaditi od ove ekipe,pa tako i da ne uzmemo sutra.Ne smije nas zavarati pobjeda protiv cimburski amatera.Nadam se da igraci znaju da pobjedom dolazimo na -3 i opasno se priblizavamo vrhu.Jos sam u soku da smo izgubili od onakve Slobode bez pogleda prema golu 90 posto utakmice. I ja sam misljenja da ovo nije pobjednicka neka ekipa i da puno toga ne stima,ali samo nas bodovi i pobjede pune samopouzdanjem koje ce biti presudno u ovim teskim utakmicama koje slijede.Ako cemo izac bez zara i zelje za pobjedu kao sto znamo svako tri,cetiri kola i sto je neshvatljivo onda im treba jebat mater nezahvalnu.
Modus vivendi !

Leon_Professional
Kontakt:

ned okt 22, 2017 1:18 am

Ove danasnje rezultate krunisati pobjedom, ali ako ne dobijemo onda kompliciramo zivot i onda nam je 3.mjesto uzdrmano. Ima se jos igrati, ali ne treba zaboraviti da mi moramo ici i Zrinjskom i Sirokom Krupi, a derbi nije ni bitno gdje je to je vazda gurav mec.

Najteze je kad se mora, ali uz momke sutra jako, ako izadju sa stavom i misljenjem da ce se Gosk sam pobjediti onda ce biti cupanja kose.
Teren ce biti grbav, tvrd, suh vjerovatno.

Hajdee Zeljoooo

bistrikboy
Kontakt:

ned okt 22, 2017 8:48 am

Obraduj nas Željo! 3 boda da ucvrstimo svoje mjesto na vrhu! **** ostale i njihove rezultate!
1921-1987-2007

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 22, 2017 8:58 am

Edis Mulalic 1921 je napisao/la:Mene nista ne moze iznenaditi od ove ekipe,pa tako i da ne uzmemo sutra.Ne smije nas zavarati pobjeda protiv cimburski amatera.Nadam se da igraci znaju da pobjedom dolazimo na -3 i opasno se priblizavamo vrhu.Jos sam u soku da smo izgubili od onakve Slobode bez pogleda prema golu 90 posto utakmice. I ja sam misljenja da ovo nije pobjednicka neka ekipa i da puno toga ne stima,ali samo nas bodovi i pobjede pune samopouzdanjem koje ce biti presudno u ovim teskim utakmicama koje slijede.Ako cemo izac bez zara i zelje za pobjedu kao sto znamo svako tri,cetiri kola i sto je neshvatljivo onda im treba jebat mater nezahvalnu.
Ja sam u šoku što smo dobili Čelika, a oni juče dobili Borca, Borca koji je nedavno uzeo bod Zrinskom.
Pa postavljam pitanje jel Čelik mjerilo ?

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

bistrikboy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 22, 2017 9:04 am

pile87 je napisao/la:
ned okt 22, 2017 8:58 am
Edis Mulalic 1921 je napisao/la:Mene nista ne moze iznenaditi od ove ekipe,pa tako i da ne uzmemo sutra.Ne smije nas zavarati pobjeda protiv cimburski amatera.Nadam se da igraci znaju da pobjedom dolazimo na -3 i opasno se priblizavamo vrhu.Jos sam u soku da smo izgubili od onakve Slobode bez pogleda prema golu 90 posto utakmice. I ja sam misljenja da ovo nije pobjednicka neka ekipa i da puno toga ne stima,ali samo nas bodovi i pobjede pune samopouzdanjem koje ce biti presudno u ovim teskim utakmicama koje slijede.Ako cemo izac bez zara i zelje za pobjedu kao sto znamo svako tri,cetiri kola i sto je neshvatljivo onda im treba jebat mater nezahvalnu.
Ja sam u šoku što smo dobili Čelika, a oni juče dobili Borca, Borca koji je nedavno uzeo bod Zrinskom.

Pa ubjedjuje se pola foruma da se Celik raspao i da bi ih uzeli i sa juniorima 😒 ova ekipa ima potencijal i mozemo puno napraviti ove godine samo im treba podrska i mir i nadam se da je Ado pametan i dovoljno spretan da ih usmjeri ka tome da nisu nista slabiji od ostalih iz vrha vec da su ekipa koja od ove 4 moze najvise napredovati!
1921-1987-2007

ChWilla
Kontakt:

ned okt 22, 2017 9:07 am

na papiru vala i jeste jedna od lošijih ekipa odavno u ligi, naročito bez onih koji su trenutno odsutni. ali klepiše borac koji je vrlo dobar.
gradi željo boli te *****

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 22, 2017 9:12 am

pile87 je napisao/la:

Ni jedna ekipa koju smo dobili nije mjerilo. Mjerilo su samo ekipe od kojih smo izgubili. Mantra pojedinih forumasa.

Danas bih bio zadovoljan i bodom.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ponosannavas
Kontakt:

ned okt 22, 2017 9:14 am

Plava Porodica je napisao/la:
pet okt 20, 2017 5:11 am
ponosannavas je napisao/la:
čet okt 19, 2017 11:59 pm
Plava Porodica je napisao/la:
čet okt 19, 2017 10:56 pm

I dalje su tu Siniša, Bogičević, Zeba, Blagojević, Marković, Zakarić, Crnov, Stanić, Nikolić.
Svi oni koji su imali svoje zadatke u upotpunjavanju jedne crne slike koja nas prati sa kraja prvenstva.
Koje povjerenje su vratili? Time što u prvih 6/7 kola nisu makli dalje od Kaknja pa i to im nije bilo dovoljno da budu prvi na tabeli? Koji smo sad na tabeli i sa kojim zaostatkom? Još uz sve to, od lidera dobiješ po ušima na sred Grbavice.
Istina je, ne igraju svi stalno,ali se rotiraju i imaju minute.
Siniša više starter od Stanića.. Bogičević, Blagojević i Zeba..pa bez njih ne možeš ni pomisliti na prvih 11.
Jesu tu su ali vi pricate o tekmi sa Celikom. Drugo, evo i da ne pricate o toj tekmi od obih sto si nabirjao trojica kod Ade nikako ne igraju a cetvorica ili cak petorica idu na kraju polusezone. Nije Ado mogao odmah ubaciti sedam mladih i igrati. Morao je malo po malo i morat ce i u narednom periodu. Stana je vojnik kluba veci od Vece. Dokazao to sto puta. Zakaric i Blagojevic igraju odlicno u ovoj sezoni i trude se. Crnov je sigurno kvalitet i mislim da mu treba dati sansu jos jednu. Ostali idu sem Zebe kojem bi i ja volio vodketi ledja ali sam isto tqko govorio da nismo imali puno rjesenja do sada. Trebao nam je. I trwbat ce nam u pojedinim momentima. Trece, sve te igrace je doveo Slavko ili su bili prije njega a on ih forsirao, a taj isti kop podrzavao je Slavku, a sad Adzema koji ih polako cisti ne podrzava. To meni nije jasno. Eto volio bih da mi objasnis i argumentujes pa cu i ja pljivati sljedecu tekmu evo obecavam. Ili ste se zakleli da dok svi ne odu vi cete sve stavljati u isti kos pa cak i one koji nisu ni bili tu, a takvih je sad vise od 70% medju 18 igraca na koje Adzem racuna
Nisi shvatio šta sam pisao u vezi povjerenja.
Odgovorio sam ti na post jer si tražio stanje oko prošlosezonskih i ovosezonskog kadra.
Nije to problem. Ima i tu kivnosti, prije svega na upravu, radi priliva novih 30+ igrača, Kajkut Projić Elsner Ubiparip, ali nije to ključ problema. Isto tako imam osjećaj da Jug još nije prebolio rastanak sa Slavkom, jer od njegovog otkaza općenito atmosfera je usrana i manje je ljudi na tribinama.. A znamo i komentare sa zvanične na tu odluku od nekih sa vrha grupe.
I sad se generalno, komplet Jug stavlja u isti koš. Nebitno da li si sa strane, ili u kopu, da li si mlađi, srednjih godina ili veteran. Neki su ljuti iz ovih gore razloga, a neki radi loših igara. Ja sam radi ovog drugog.
Bio si preksinoć na utakmici, i složili smo se u ona dva posta kako su malci odigrali odličnu utakmicu.
A , evo, hajde ti sad meni reci šta se promjenilo u igri prvog tima evo tri sezone. Da li ima ikakvog napretka u igračima koji su i tada igrali, i sada igraju? Ja ga ne vidim. I dan danas se patimo sa svim ekipama, i dan danas ne znamo uraditi neke stvari koje se sa par treninga mogu ispraviti.. Izvesti aut, korner, brzo se oslobađati lopte, kretati se, nuditi i otvarati.. To su sve osnove, a nama je to neizvedivo. I šta je problem onda kazati im da se ne ufuraju radi pobjede protiv mrtvog Čelika,a 7 kola nisu makli dalje od Kaknja.
Nije sve stvar rezultata, 80% igrača i dan danas dođe na trening čisto onako, pazi sa obrazom, i da uzme platu. Koliko im je stalo da igraju za tim i pokušaju nešto uigravati da bi obradovali navijače? Ja ruku u vatru stavljam da ih zaboli ku.rac da li je pobjeda ili poraz..
Na ave ovo sto si napisao sam ti vec dao odgpvor gore. Nepojmljivo mi je da Ado nema podrsku a da je Slavko jos ima. Sa ovim Kajkutom, Ubiparipom i Elsnerom Ado mijenja starije igrace koji odlaze.To su oni igraci koji su nam nakupili gnjev. Ovi novi dolaze umjesto njih. To morate vidjeti. Moramo imati iskusnih uz ovu djecu, a ovi u koje vi nemate povjerenje nisu dovoljno dovri. Zato sam ti i navrojao sastav da vidis da ih je sve manje. Ado uvodi ove mlade. I to je pozitivno. Igra ide na bolje. Polako ali ide. Pa ovi juniori su Adinih ruku djelo. Mislis da ih je mogao Omer uigratiza dva mjeseca ovako? Nije brate vjeruj mi. Zato rreba vremena i u prvom timu. Ali vi ne podrzavate Adu tj obi koji vode navijanje. Nije mogao Ado odmah sve promijeniti. U takvom momentu je dosao da nije imao rjesenje nego da trpi Bogija npr. Izbacio je koga je mogao i pomalo ih sve izbacuje. To je poenta mog posta, a vi to ne vidite nego mu ne dajete podrsku. Dajte je bar njemu i nemojte zvati igrace ispod kopa. Ruzno je ono. Ja govorim iskrebo. Podrskom Adi dobijate to isto. On ce ih kazniti. A ove pojedince sto pljuju po jugu nemoj shvatati ozbiljno. To su majmuni ili su ubaceni na forum namjerbo. Mi ostali koji ovdje cesto pisemo pricamo isto. Svi smo mi bili dio juga. Dosao bih mozda opet ali nisam vise u tim godinama. Dodjem kad je pun jug, ali u ovim manjim tekmama mi ne stoji iz mnogo razliga, pa cak bi ti morao reci i ko sam da shvatis. Ali men brine sto vi ovu pricu nas vecine ovdje ne shvatate dobronamjerno. Pusri ove pojedince sro pljuju. **** njih kazem ti. Ali vecina vam objanjava fino isto ovo.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u ned okt 22, 2017 9:18 am, ukupno mijenjano 1 put.

Vipla1921
Kontakt:

ned okt 22, 2017 9:16 am

Po čemu nama je vise odgovaralo x ili kec u Mostaru sinoć? Pa ovo je odlično bolje da su 4 ekipe tu negdje i onda će lzp biti još bolja i osvoji će ekipa koja najviše pokaze, tako da ovo je sve ok uz pretpostavku da ćemo danas okrenuti granični prijelaz.. Sto reče kolega Zubanovic sinoć trava nam je zelenija svugdje nego kod nas.. Glavu gore danas po pobjedu koja nam puno znači i onda tekmu po tekmu laganini.. Biće sve ovo dobro samo malo vjere u ekipu !

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Hurmasica
Kontakt:

ned okt 22, 2017 9:32 am

Juriiiiiiiiiš
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

ned okt 22, 2017 9:42 am

hajde blente vi to mozete, imate valjda neki inat.. zelju za dokazivanjem
yebala vas sloboda jos mi se place kad se sjetim
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

LeBlue
Kontakt:

ned okt 22, 2017 9:51 am

Utakmicu po utakmicu, imamo sigurno kvalitet! Treba nastaviti da igramo lijep fudbal

salle86
Kontakt:

ned okt 22, 2017 9:55 am

ChWilla je napisao/la:
ned okt 22, 2017 9:07 am
na papiru vala i jeste jedna od lošijih ekipa odavno u ligi, naročito bez onih koji su trenutno odsutni. ali klepiše borac koji je vrlo dobar.
Koji je uzeo bod u Mostaru protiv ekipe koja je Barcelona hhhh
Esmeralda se okreće u grobu kakav je ovo scenario :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

djoxxx1921
Kontakt:

ned okt 22, 2017 9:56 am

Danas klepit tri boda, i onda imamo dvije mozda i malo lakse tekme gdje je za ocekivati da dobijemo. Ako ispadne tako, cetri vezane pobjede prije Borca, sto nije nerealno. Ali lagano, od utakmice do utakmice, vidimo da svako svakoga moze dobiti.

djoxxx1921
Kontakt:

ned okt 22, 2017 10:01 am

Ide li ko s autom tamo? Kakva je situacija oko togaa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava