I ja vala na Zapad, samo bahato... ima se, moze se

Sirotinja na aparatima

I ja vala na Zapad, samo bahato... ima se, moze se
Mogao, al bolje sto nije. Trebamo i mi pomoci OP a ovo je odlicna prilika. Cijens vala ne moze biti regularnija.bianco blu je napisao/la: ↑sri okt 18, 2017 3:13 pmmogao je danas biti besplatan ulaz za članove kluba...
trebali su dijelit po 5 KM ko dođebianco blu je napisao/la: ↑sri okt 18, 2017 3:13 pmmogao je danas biti besplatan ulaz za članove kluba...
Ni meni se ne sviđa što igramo dva puta sa istim protivnikom. to je uvijek jebeno dobiti. Nadam se da će se ponoviti prošla godina.Amidza je napisao/la: Bice jako zajebano njih dobit dva puta u nekoliko dana. Dobra, borbena ekipa.
pretpostavljao sam, ali kontam da šta nisu mijenjali, ništa me ne bi čudilojovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri okt 18, 2017 2:20 pmisto kao u sesnaestini finala... ne... remi je remi, idu penali... zamisli da je obrnuto i recimo gostu 1-1 dovoljno za prolaz![]()
hahaha tako je, samo kurcevito. Ne bi vala na ove neke tribine za sitnu buraniju, da meni plate
Biće to fino danasskretnicar je napisao/la: ↑sri okt 18, 2017 4:26 pmPodržite omladinu u kopu , a pogotovo onu na terenu