ponosannavas je napisao/la: ↑uto okt 17, 2017 4:11 pm
BlwD je napisao/la: ↑uto okt 17, 2017 3:45 pm
“Iz Željezničara su se raspitivali, ali je poziv stigao kasno. Kada sam već potpisao za Slaviju, javili su se sa Grbavice. Tada se više ništa nije moglo učiniti”, otkriva nam Govedarica.
Ja bi volio da on dođe. I gledam nešto u Avazu maloprije Ljubenović što sam ga prizivao dva gola i četiri asista
Drugo, evo demantova vas DINo. Minimum 500.000 i to u rebalansu ove godine,a onda još i plus za jug ide svota. Znači bit će tu mnogo više. Eh sad da vam kažem. Iz nekoliko izvora sam čuo da je ministar npr sprječavao sve traše za Želju, ne samo na fudbal nego za sve klubove sa tim imenom. isto tako ranije u doba Emira kao ministra za vrhunski sport se godišnje izdvajalo po 500.000 KM za nas, pitare, KK Bosna. RK Bosna i ŽKK Željo, a od tada ovo ije na snazi i moram reći da je ovo veliki iskorak za vladu kantona. Nadam se da će se i u budućnosti izdvajati ovkava sredstva pa nek se ulaže ko gdje hoće. Znači molim nemojte preseravati. I ja mislim da je trebalo davno da se pravi sve i da kanton više ulaže. Smatram i sada da treba više, ali polako. DOći će sve na svoje i nema potrebe da se negativno piše o ovome. Ovo je itkeako pozitivan korak, a slažem se da treba još i bolje, ali morate shvatiti da je kantonu na svakom čošku belaj. Ima mjesta i ta da je ovo malo i predizborno, ali bitno je da se ulaže i ogroman korak naprijed.
Samo naprijed Željo! Nego hajmo mi djecu podržati sutra, a uprava nek radi na ovome. Tu im ne možemo A prigovoriti nego im se od srca zahvaliti i poljubiti ih:)
Ko se iole razumije u matematiku ,mora se priznati da je ovo znacajan iskorak.Samo da neko ne pomislim da ovima iz SDAvjerujem.Gluho bilo
A sto se tice SBBministra ,on je ona vrsta pitara koja je najteza.Onako na hinjaka navija za njih a nas ne zemo ni pod razno.Ne znam je li to tacno da je stopirao neke stvari ali mu je sigurno knedla danas stala u grlu kad je uzivo vidjeo ljepotu i sjaj Grbavice.Svima NJIMA je danas bilo tesko priznati da je neko nesto napravio usprkos njima ,njihovoj opstrukciji i naravno zale sto se nisu mogli ugraditi
Zato oprezno s njima ALI NIKAKO ne ispustiti ovu ponudu pa makar se na svakoj tekmi citalo njihovo obecanje,Da ne budekao sa onim iz opstine koji one godine pred punom GRBAVICOM obeca i naravno kao lojalan clan SDA slaga