Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ponosannavas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 17, 2017 5:02 pm

Sad ćete reći da sam dosadan :) ispisah ovu stranicu skoro sam hahhahahaahahhaah
Primjećujem da pitari igraju otkako je došao Husref ove prijateljske sa niželigašima. Možda bi mogli i naši malo o tome povesti računa. TO je lijek za neefikasnost.
Isto tako možda bi se mogla organizovati kakva tekma sa nekim iz regiona na ovoj reprezentativnoj pauzi u Novembru. To su zadaci za sportskog direktora :)

avlami97
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:15 pm

Zna li iko koliko je koštao travnjak na Rujevici - NK Rijeka?

Sigurno, jedan od najboljih travnjaka na svijetu.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

reks1
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:20 pm

ponosannavas je napisao/la:
uto okt 17, 2017 4:11 pm
BlwD je napisao/la:
uto okt 17, 2017 3:45 pm
“Iz Željezničara su se raspitivali, ali je poziv stigao kasno. Kada sam već potpisao za Slaviju, javili su se sa Grbavice. Tada se više ništa nije moglo učiniti”, otkriva nam Govedarica.
Ja bi volio da on dođe. I gledam nešto u Avazu maloprije Ljubenović što sam ga prizivao dva gola i četiri asista :)

Drugo, evo demantova vas DINo. Minimum 500.000 i to u rebalansu ove godine,a onda još i plus za jug ide svota. Znači bit će tu mnogo više. Eh sad da vam kažem. Iz nekoliko izvora sam čuo da je ministar npr sprječavao sve traše za Želju, ne samo na fudbal nego za sve klubove sa tim imenom. isto tako ranije u doba Emira kao ministra za vrhunski sport se godišnje izdvajalo po 500.000 KM za nas, pitare, KK Bosna. RK Bosna i ŽKK Željo, a od tada ovo ije na snazi i moram reći da je ovo veliki iskorak za vladu kantona. Nadam se da će se i u budućnosti izdvajati ovkava sredstva pa nek se ulaže ko gdje hoće. Znači molim nemojte preseravati. I ja mislim da je trebalo davno da se pravi sve i da kanton više ulaže. Smatram i sada da treba više, ali polako. DOći će sve na svoje i nema potrebe da se negativno piše o ovome. Ovo je itkeako pozitivan korak, a slažem se da treba još i bolje, ali morate shvatiti da je kantonu na svakom čošku belaj. Ima mjesta i ta da je ovo malo i predizborno, ali bitno je da se ulaže i ogroman korak naprijed.

Samo naprijed Željo! Nego hajmo mi djecu podržati sutra, a uprava nek radi na ovome. Tu im ne možemo A prigovoriti nego im se od srca zahvaliti i poljubiti ih:)
Ko se iole razumije u matematiku ,mora se priznati da je ovo znacajan iskorak.Samo da neko ne pomislim da ovima iz SDAvjerujem.Gluho bilo
A sto se tice SBBministra ,on je ona vrsta pitara koja je najteza.Onako na hinjaka navija za njih a nas ne zemo ni pod razno.Ne znam je li to tacno da je stopirao neke stvari ali mu je sigurno knedla danas stala u grlu kad je uzivo vidjeo ljepotu i sjaj Grbavice.Svima NJIMA je danas bilo tesko priznati da je neko nesto napravio usprkos njima ,njihovoj opstrukciji i naravno zale sto se nisu mogli ugraditi
Zato oprezno s njima ALI NIKAKO ne ispustiti ovu ponudu pa makar se na svakoj tekmi citalo njihovo obecanje,Da ne budekao sa onim iz opstine koji one godine pred punom GRBAVICOM obeca i naravno kao lojalan clan SDA slaga

ponosannavas
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:28 pm

reks1 je napisao/la:
BlwD je napisao/la:
uto okt 17, 2017 3:45 pm
“Iz Željezničara su se raspitivali, ali je poziv stigao kasno. Kada sam već potpisao za Slaviju, javili su se sa Grbavice. Tada se više ništa nije moglo učiniti”, otkriva nam Govedarica.
Ja bi volio da on dođe. I gledam nešto u Avazu maloprije Ljubenović što sam ga prizivao dva gola i četiri asista :)

Drugo, evo demantova vas DINo. Minimum 500.000 i to u rebalansu ove godine,a onda još i plus za jug ide svota. Znači bit će tu mnogo više. Eh sad da vam kažem. Iz nekoliko izvora sam čuo da je ministar npr sprječavao sve traše za Želju, ne samo na fudbal nego za sve klubove sa tim imenom. isto tako ranije u doba Emira kao ministra za vrhunski sport se godišnje izdvajalo po 500.000 KM za nas, pitare, KK Bosna. RK Bosna i ŽKK Željo, a od tada ovo ije na snazi i moram reći da je ovo veliki iskorak za vladu kantona. Nadam se da će se i u budućnosti izdvajati ovkava sredstva pa nek se ulaže ko gdje hoće. Znači molim nemojte preseravati. I ja mislim da je trebalo davno da se pravi sve i da kanton više ulaže. Smatram i sada da treba više, ali polako. DOći će sve na svoje i nema potrebe da se negativno piše o ovome. Ovo je itkeako pozitivan korak, a slažem se da treba još i bolje, ali morate shvatiti da je kantonu na svakom čošku belaj. Ima mjesta i ta da je ovo malo i predizborno, ali bitno je da se ulaže i ogroman korak naprijed.

Samo naprijed Željo! Nego hajmo mi djecu podržati sutra, a uprava nek radi na ovome. Tu im ne možemo A prigovoriti nego im se od srca zahvaliti i poljubiti ih:)
Ko se iole razumije u matematiku ,mora se priznati da je ovo znacajan iskorak.Samo da neko ne pomislim da ovima iz SDAvjerujem.Gluho bilo
A sto se tice SBBministra ,on je ona vrsta pitara koja je najteza.Onako na hinjaka navija za njih a nas ne zemo ni pod razno.Ne znam je li to tacno da je stopirao neke stvari ali mu je sigurno knedla danas stala u grlu kad je uzivo vidjeo ljepotu i sjaj Grbavice.Svima NJIMA je danas bilo tesko priznati da je neko nesto napravio usprkos njima ,njihovoj opstrukciji i naravno zale sto se nisu mogli ugraditi
Zato oprezno s njima ALI NIKAKO ne ispustiti ovu ponudu pa makar se na svakoj tekmi citalo njihovo obecanje,Da ne budekao sa onim iz opstine koji one godine pred punom GRBAVICOM obeca i naravno kao lojalan clan SDA slaga
I ja čuo pa prenosim šta sam čuo. I to od više ljudi. Eh sad ne mogu raći ni jeste ni da nije istina, ali rekli su mi ljudi koji imaju veze sa ostalim klubovima iz porodice. navodno naši iz FK šute jer su išli malo zaobilaznim putem, a i kako ne bi dobili opstrukcije oko ovih dozvola za gradnju jer i dio SBBa utiče na to pa su ga kulturno preskočili. OVo nisam čuo od ljudi iz FK da ne bude zabune.

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:33 pm

Kad se @ponosan ufati interneta i foruma nakon 20.dana privatizuje isti života mi :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

reks1
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:35 pm

uto okt 17, 2017 5:28 pm
reks1 je napisao/la:

I ja čuo pa prenosim šta sam čuo. I to od više ljudi. Eh sad ne mogu raći ni jeste ni da nije istina, ali rekli su mi ljudi koji imaju veze sa ostalim klubovima iz porodice. navodno naši iz FK šute jer su išli malo zaobilaznim putem, a i kako ne bi dobili opstrukcije oko ovih dozvola za gradnju jer i dio SBBa utiče na to pa su ga kulturno preskočili. OVo nisam čuo od ljudi iz FK da ne bude zabune.
Lako moguce,zaista .Sticajem okolnosti ga poznajem,i znam kako nas na hinjaka ne podnosi!

MrRiccoli
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:36 pm

ChWilla je napisao/la:
uto okt 17, 2017 3:25 pm
vi baš k'o djeca.

naravno da niko neće odbiti ni 5, a ne 500.000 KM. ali sjetite se malo ranijih obećanja vlasti u pogledu obnove grbavice. a ekser nije zakucan dok nismo sami. ne samo da nije zakucan - nego se na sve načine probalo spriječiti da se to radi bez da se oni ugrade...
Ali sve dosad sto se obecavalo bilo je nerealno, 500.000 za budzet koji ima ovaj kanton nije nerealno. Da su svake godine ovako ulagali druga bi prica bila, a ne kad mi nacrta kako ce izgledati i kaze 30 miliona maraka

ChWilla
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:44 pm

ako hoće naravno da nije.
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:49 pm

black64 je napisao/la:
uto okt 17, 2017 3:44 pm
Malo pola miliona KM od kantona za teren,puno 10 KM za kartu.
Ma kome da dajem cenera a jadnom celiku samo 3 daju u zenici.. fuj.

Minjore
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto okt 17, 2017 5:51 pm

pile87 je napisao/la:
ned feb 19, 2017 8:22 pm
Minjore je napisao/la:Ja ocekujem da se Kanton Sarajevo ukljuci u rekonstrukciju Grbavice. Pogotovo sto je premijer jedan veliki sportista Elmedin Konakovic i mislim da ce se i oni ukljuciti u skorije vrijeme.
konakovic je jedan veliki gospodin, uvijek galantan i jedan od rijetkih poštenih ljudi... koji je svima u kantonu indirektno valjao... a od nedavno sam ga počeo jako cijeniti kada se počeo boriti protiv korupcije i ljudskog sljama u našem društvu. Uglavnom gromada od čovjeka.
Da se citiramo, prije 7 mjeseci napisano.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:52 pm

:D
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:55 pm

ložite me, hajd' recite da me ložite...

bistrikboy
Kontakt:

uto okt 17, 2017 5:59 pm

Kakav on,zna evo chwilla bolje al nece da prica jer je gospodin... :palacdole:
1921-1987-2007

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 17, 2017 6:00 pm

haman nam je bistrik na državnim jaslama :D

Plava Porodica
Kontakt:

uto okt 17, 2017 6:00 pm

Zeleni napadaju :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

uto okt 17, 2017 6:02 pm

šta imam pričati, dovoljno je probati se okupati u pola 11 naveče.

Minjore
Kontakt:

uto okt 17, 2017 6:03 pm

ChWilla je napisao/la:
uto okt 17, 2017 6:02 pm
šta imam pričati, dovoljno je probati se okupati u pola 11 naveče.
Pa razmisli koliko novca ustedis :)

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 17, 2017 6:07 pm

Nego nešto nam je Adžem prezadovoljan pojačanjima? :D

Grbavica
Kontakt:

uto okt 17, 2017 6:13 pm

Minjore kandidat na sljedecim izborima, pa vec kreno u kampanju :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

uto okt 17, 2017 6:16 pm

za koševo godišnje treba toliko koliko se oni sad prse da će dati i predstavljaju to kao poletanje na mjesec. pa vidjeli ste stadiona u makedoniji gdje se gore živi i manje ljudi ima nego ovdje...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 34 gosta.

Prijava