Dzaba, moras sa njima biti u korektnim odnosima...
Dobra vijest u svakom slucaju.
bio kod mene u dzematu na savjetovanju
Zna nije da ne zna.....
Ono kada svako misli da moze da ismijava... samo im je to i ostalo.. kluba nemaju svakako, niti identiteta.DANAN je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 3:44 pmZna nije da ne zna.....
Al ne zaboravi da idu izbori i da mu stranka jako lose stoji.
I treba biti mudar pa to iskoristiti....
Eh sad valjda vam je sa ovim svima jasno koliko je vatra uhljupima to sto gradimo a igranje repke im je slag na tortu.
Zato gradi Zeljo boli te qrac.
Ja sam pisao. Stojim iza toga. U juniorima se konstantno pozivaju ova naša trojica. Bio je tu ranije i Mušija, ali on po meni nije talenat. Ova prva četvorica iz Sarajeva su isto uvijek bili tu. Sad ova nova dvojica ne znam ko su ali vrlo vjerovatno da su ih doveli odnekud, što mi, u zdanje vrijeme, ne radimo skoro nikako. Zbog toga ne bih sudio o toj djci možda i jesu bolji od naših jer ih nisam gledao. Ova prva četvorica pitara su zasluženo tu. Meni nije jasno da nije tu naš Šehić recimo, a od ostalih su bolji ovi neki stranci vjeruj mi.LeBlue je napisao/la: ↑pet okt 13, 2017 3:08 pmVidim da je objavljen spisak u19 reprezentacije i opet najvise ima igraca iz FKS, sto mi nema logike ako je Zeljo prvak u juniorima. Ranije je neko pisao kako nismo na nivou u kadetima, i da je normalno da nemamo nekih igraca u u17. Pa kako je sad logicno da nas nema vise u u19?