Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pet okt 13, 2017 10:11 am

MATORI je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
pet okt 13, 2017 10:03 am
MATORI je napisao/la: Ako ne znaš onda ih i ne brani
Ne branim nikoga, ali u dva vezana posta od dva različita lika piše da neko u B timu ima platu od 5 hiljada. I to ne pišu balavci nego po načinu pisanja, koliko primjetim stariji navijači. Pa računam kad pišu da neko ima te pare da znaju i ko?

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Pročitaj ponovo post od čovjeka, govorio je nešto o klimoglavosti....
Ende
A nije ende, ja nisam ulazio u raspravu o utakmici i razlozima zašto je izgubljena. Nisam imao ni namjeru. Nego sam postavio vama dvojici pitanje na osnovu onoga što ste napisali da neko ima platu u B timu pet milja, ko? Vi ste to tvrdili, ja vas pitam ko?

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pet okt 13, 2017 10:13 am

Samo jedan igrac ima toliku platu, on je trenutno u A timu, i trenutno je nas najbolji igrac.
Željezničar ante portas !

Veteran1965
Kontakt:

pet okt 13, 2017 10:15 am

O bruto trosku govorim. Samo da ne mjesamo kruske i jabuke...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

LARSSON
Kontakt:

pet okt 13, 2017 10:16 am

Mašala, opet znamo kolike su plate

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet okt 13, 2017 10:17 am

Veteran1965 je napisao/la:O bruto trosku govorim. Samo da ne mjesamo kruske i jabuke...
Nema niko u B timu ni bruto. Bekrija je imao neto kad je došao 9000 sada nema. I ne govorim ovo da bi nekog branio nego čisto radi istine.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

mirzza
Kontakt:

pet okt 13, 2017 10:25 am

Veteran1965 je napisao/la:
pet okt 13, 2017 10:15 am
O bruto trosku govorim. Samo da ne mjesamo kruske i jabuke...
Dalo bi se diskutovati i Stevi Nekretnini Nikolicu...

Dzezvar
Kontakt:

pet okt 13, 2017 10:27 am

DANAN je napisao/la:
pet okt 13, 2017 9:47 am
Veteran i za tebe vazi ono sto sam plavoj napisao.
Imas puno drugih klubova u kojima b timovi ne gube utakmice....predjes za njih navijati i riiesen problem....
Za pocetak bi svi mi trebali poceti dolaziti na utakmice bez ikakvih bijednih izgovora.....
Niti ti niti bilo ko drugi nece meni govoriti hocu li, gdje i kada ici na utakmice, koga gledati za koga navijati. Na Zeljinim tekmama sam od '71. I bicu aBd dok mognem hodati.
Tebe sram da bude kao nekoga ozbiljnog da na ovakav nacin komuniciras. Valjda u nedostatku argumenata. Sa ovim bi zavrsio diskusiju.
@Pile, Tuce, Markovic sigurno bruto kostaju vise. Znas i sam i nema potrebe da pitas.
Hahaha
Budalice ja to zbog tebe da te srce ne opali od prevelike brige koliku ko platu ima......
Savjet nista drugo.
Previse nadrkanosti skodi zdravlju....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

pet okt 13, 2017 10:29 am

LARS1921 je napisao/la:
pet okt 13, 2017 10:16 am
Mašala, opet znamo kolike su plate
Ovi izmedju ostalog znaju ko je koga yebo i ko ce koga yebat....

Vrag

pet okt 13, 2017 10:47 am

DANAN je napisao/la:
pet okt 13, 2017 9:20 am
Vrag je napisao/la:
pet okt 13, 2017 8:16 am
Mozda ga ne nervira poraz. Mozda ga nervira pristup gdje igraci pokazuju da im je sve svejedno i nakon izgubljene titule i nakon 2 uzastopna poraza i nakon 10 odigranih katastrofalnih utakmica.
Zbog pristupa su i kaznjeni svi igraci u zadnje dvije utakmice.
Vodi se racuna i o tome.
e bas su ih kaznili, nemoj da ih vise kaznjavaju zivotati

shzna
Kontakt:

pet okt 13, 2017 10:49 am

Sta se ovo desava, totalna negativa :lol:
1987

salle86
Kontakt:

pet okt 13, 2017 10:50 am

pile87 je napisao/la:
Veteran1965 je napisao/la:O bruto trosku govorim. Samo da ne mjesamo kruske i jabuke...
Nema niko u B timu ni bruto. Bekrija je imao neto kad je došao 9000 sada nema. I ne govorim ovo da bi nekog branio nego čisto radi istine.

Inače stara bosanska poslovica "kriv si dok se ne dokaže drugačije" :)

Mislim da se razumijemo, ja lično ne volim kad bilo ko izgubi a da nosi ime Željo, i bez obzira na protivnika...pa makar bio real.

Istina je da i ovaj B-tim košta, možda više nego neki A timovi premierligaša. Ali opet, kad je meč "pravog" Želje za 2 dana, iskreno boli me lijevo muddo za rezultat drugog tima.

PS. Hoće li biti gdje kakvo okupljanje u ili pred Zenicom, pošto će nas biti dosta u privatnom aranžmanu, ili ono u fazonu kako dođeš tako ulazi :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fcz
Kontakt:

pet okt 13, 2017 10:57 am

Pretjeruje se, po obicaju. Ispade da nasa B ekipa koja je juce izasla vrijedi milione. Bekric i Markovic mozda imaju nesto vecu platu, ali to su ljudi na koje Adzem ne racuna a nazalost ocito imaju ugovore koje ne zele raskinuti. Uvijek je toga bilo i bice. Za ostalih dosta ja iskreno nikad nisam ni cuo, pogotovo ovi sto su igrali drugo (Tukic, Hukelic, Masic, Piric, Tahbaz, Karavdic...).

Nek prvi tim pocne ostvarivati normalne rezultate, a B tim nek sluzi struci za ono za sta su ga namijenili, a sumnjam da je namjena da se ganjaju rezultati protiv nekih Famosa.

Sto se mene tice nek B ekipa narednih 10 utakmica izgubi po 5:0 ako cemo uzet tri boda u Zenici.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

MATORI
Kontakt:

pet okt 13, 2017 11:17 am

Lijepo je kad "B" tim odigra koju utakmicu kao npr. neki dan u Jakešu, čini mi se da se tako zove to mjesto...
Međutim valjda je "B" tim je prvenstveno osnovan da DAJE igrače (koji se dokažu) za prvi tim...
Vjerujem da je Adžem na "slatkim" mukama poslije utakmice u Hrasnici kad ovakvi biseri u "B" timu odigraju ovako maestralno...
Poso' mu lahak a parali.
Koga izbaciti iz prvih 11 kad minimalno pola drugog tima zaslužuje mjesto u "A" timu.
Jbt

Veteran1965
Kontakt:

pet okt 13, 2017 11:21 am

DANAN je napisao/la:
DANAN je napisao/la:
pet okt 13, 2017 9:47 am
Veteran i za tebe vazi ono sto sam plavoj napisao.
Imas puno drugih klubova u kojima b timovi ne gube utakmice....predjes za njih navijati i riiesen problem....
Za pocetak bi svi mi trebali poceti dolaziti na utakmice bez ikakvih bijednih izgovora.....
Niti ti niti bilo ko drugi nece meni govoriti hocu li, gdje i kada ici na utakmice, koga gledati za koga navijati. Na Zeljinim tekmama sam od '71. I bicu aBd dok mognem hodati.
Tebe sram da bude kao nekoga ozbiljnog da na ovakav nacin komuniciras. Valjda u nedostatku argumenata. Sa ovim bi zavrsio diskusiju.
@Pile, Tuce, Markovic sigurno bruto kostaju vise. Znas i sam i nema potrebe da pitas.
Hahaha
Budalice ja to zbog tebe da te srce ne opali od prevelike brige koliku ko platu ima......
Savjet nista drugo.
Volim ove uticajne forumase koji te argumentima postide.
Da sam ja ovako nesto napisao vjerovatno bi se pojavio neko da me banuje, jer vrijedjam.
Imteresantno forum spava danima, i onda kad napises da ti je muka jer smo zijanili od Famosa, svi se bude i frontalno napadaju.
Fakat ne vrijedi pisati vise ovdje...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

azbaha
Kontakt:

pet okt 13, 2017 11:24 am

DANAN je napisao/la:

Hahaha
Savjet nista drugo.
Da sam ja ovako nesto napisao vjerovatno bi se pojavio neko da me banuje, jer vrijedjam.
Imteresantno forum spava danima, i onda kad napises da ti je muka jer smo zijanili od Famosa, svi se bude i frontalno napadaju.
Trenutno su u B timu ljudi koji imaju ugovor jer jbg, to je jedini razlog zasto su oni uopce u B timu. Ono ili ga stavi u B tim ili mu reci ne moras ni dolaziti a mi cemo ti isplacivati platu pa eto.
A vala ni Began nije daleko od toga

Dzezvar
Kontakt:

pet okt 13, 2017 11:36 am

DANAN je napisao/la:

Hahaha
Savjet nista drugo.
Inace je jako bitna stvar u zivotu biti uticajan na forumu.....hahajahah
Ja niti sam.uticajan niti zelim to da budem...
Cao....

LeBlue
Kontakt:

pet okt 13, 2017 11:40 am

Sta bi se tek desilo kad bi mi imali dovoljno da platimo igraca 25k mjesecno, pa takva tri imati u ekipi. Tako se i dolazi do EL. Zamisli da promasi takav igrac penal, pa ljudi bi ga razapeli.

Budi Željo
Kontakt:

pet okt 13, 2017 11:51 am

hahahah joj sta ovdje sve neces procitati. Po ovim pametnjakovicima B tim bi trebao da satire sve. Pa B tim i postoji da ako uspije jedna ili dva izaci iz njega to je puna saka brade. Real i Barsa imaju B timove mozda jedan u deset godina predje u A tim, ispadaju iz segunde Spanije Real B pa nije katastrofa. Oca mi mog da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Za mene si uvijek najbolji 1921!!!!

ublehas
Kontakt:

pet okt 13, 2017 11:56 am

Budi Željo je napisao/la:
pet okt 13, 2017 11:51 am
hahahah joj sta ovdje sve neces procitati. Po ovim pametnjakovicima B tim bi trebao da satire sve. Pa B tim i postoji da ako uspije jedna ili dva izaci iz njega to je puna saka brade. Real i Barsa imaju B timove mozda jedan u deset godina predje u A tim, ispadaju iz segunde Spanije Real B pa nije katastrofa. Oca mi mog da vas nema trebalo bi vas izmisliti.
Famosa bi trebali satrati, kako god, ali ipak je ovdje previše negative. Neko bi skidao glave zbog poraza B tima (a to je vieš poraz igrača koji su u tom timu, jer se tako nikad neće nametnutu stručnom štabu, nego poraz kluba), drugi opet pozivaju na neke ublehe i laži, treći spominju neke plate od 5+ hiljada nečega, a niko da kaže konkretno:
1) taj i taj imaju platu toliku i toliko (ne sigurno imaju, nego imaju, slovom i brojem)
2) taj i taj je slagao to i to.
3) ovo ili ono treba ovaki i to se može uraditi na taj način...

MrkiMedo
Kontakt:

pet okt 13, 2017 12:00 pm

salle86 je napisao/la:
pet okt 13, 2017 10:50 am
pile87 je napisao/la:

Inače stara bosanska poslovica "kriv si dok se ne dokaže drugačije" :)

Mislim da se razumijemo, ja lično ne volim kad bilo ko izgubi a da nosi ime Željo, i bez obzira na protivnika...pa makar bio real.

Istina je da i ovaj B-tim košta, možda više nego neki A timovi premierligaša. Ali opet, kad je meč "pravog" Želje za 2 dana, iskreno boli me lijevo muddo za rezultat drugog tima.

PS. Hoće li biti gdje kakvo okupljanje u ili pred Zenicom, pošto će nas biti dosta u privatnom aranžmanu, ili ono u fazonu kako dođeš tako ulazi :)
znas li slucajno koga da ima mjesto viska ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava