Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

dell21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 09, 2017 2:13 pm

Mislim da ne postoji trener kome nije zelja voditi reprezentaaciju svoje zemlje. Mislim da je to kruna karijere.

LeBlue
Kontakt:

pon okt 09, 2017 2:16 pm

Amidza je napisao/la:
pon okt 09, 2017 1:37 pm
Naravno da je Mesa neznalica, kukavica i ogroman promasaj, bas kao i Pape. Isto kao sto bi bio Hadzibegic ili neko drugi slican koga bi doveli. Ne treba bjezati od toga, ako je vec igracka legenda naseg kluba. Jedini trener kojeg smo mi imali, koji je zaista kvalitetan (ne ulazeci u ljudske kvalitete) je Ciro Blazevic. Ovo ostalo - da ih sve nekako spojis u jednog trenera, ne bi bio ni pola Amara.
Ciro je bio vrhunski trener. Nemoze se reci da smo tad imali bolje igrace nego danas. Tad su igrali Supic, Nadarevic, Pandza, Muratovic itd, isto kao sto i danas imamo nekoliko igraca koji su manjeg kvaliteta. Ali imao je rezultate zato sto je veliki psiholog, motivator. Nacija je bila na nogama. Amar je isto velik psiholog, i kod njega sigurno isto nema neozbiljnosti. Komunicira javnosti jedno, a drugo prenesa igracima. Mesa jednostavno nema autoritet. Njega je sredina terena sa Cimirotom i kasnije Jajalom kostala prolaz protiv Kipra. Umjesto da se uzme lopta i kontrolise sredina terena oni pasivno stoje i cekaju.

zubanovic89
Kontakt:

pon okt 09, 2017 2:18 pm

storm_raider je napisao/la:
sub okt 07, 2017 9:43 pm
zubanovic89 je napisao/la:
sub okt 07, 2017 9:21 pm
sub okt 07, 2017 8:15 pm

Jesi li ti bio kod mene, pa znas da imam? Ne, necu placati, dok god stranacki ljudi sjede tamo, a jedini koji se provaljuje si ti. Vidis da nisam duzan placati.
Ako ne placas nemas pravo da kritikujes. Sto si gledao BHT uopste?
Ne placam ni NBA igrace, pa kritikujem i hvalim kada gledam. Losa ti je logika. Konzument sam. Zato sto reprezentaciju nazalost jedino oni prenose od domacih. Zasto si ti gledao, jer placas iskljucivo?
Imao si prenos na drzavnoj TV Belgije i to na dva jezika, nisi morao da gledas BHT. Ne placas NBA igrace, ali placas Sport Klub koji ti ih prenosi. Ili ne placas nego krades stream sa interneta. Logika mi je dobra, ako mi neko pokloni tene koje nisu udobne nemam pravo da se zalim, nego ih ili nosim i tripim ili bacim. Da sam ih kupio imao bih pravo da ih reklamiram, da se zalim. Gledao si utakmicu iz razloga sto je neko drugi platio svoju pretplatu pa je BHT od tih para kupio prenos. Dakle gledas utakmicu zato sto sam ja "budala" koja placa pretplatu. Ja je placam, jer je to zakonska obaveza. Tebi na obraz sto ti je ponos jer je ne placas. Utakmicu sam gledao zato sto mi se gledala.

storm_raider
Kontakt:

pon okt 09, 2017 2:33 pm

sub okt 07, 2017 9:21 pm

Ako ne placas nemas pravo da kritikujes. Sto si gledao BHT uopste?
Ne placam ni NBA igrace, pa kritikujem i hvalim kada gledam. Losa ti je logika. Konzument sam. Zato sto reprezentaciju nazalost jedino oni prenose od domacih. Zasto si ti gledao, jer placas iskljucivo?
Imao si prenos na drzavnoj TV Belgije i to na dva jezika, nisi morao da gledas BHT. Ne placas NBA igrace, ali placas Sport Klub koji ti ih prenosi. Ili ne placas nego krades stream sa interneta. Logika mi je dobra, ako mi neko pokloni tene koje nisu udobne nemam pravo da se zalim, nego ih ili nosim i tripim ili bacim. Da sam ih kupio imao bih pravo da ih reklamiram, da se zalim. Gledao si utakmicu iz razloga sto je neko drugi platio svoju pretplatu pa je BHT od tih para kupio prenos. Dakle gledas utakmicu zato sto sam ja "budala" koja placa pretplatu. Ja je placam, jer je to zakonska obaveza. Tebi na obraz sto ti je ponos jer je ne placas. Utakmicu sam gledao zato sto mi se gledala.
Posteno, onda recimo ne skidas torente ili ne koristis krekovan editor za programiranje? Filmove ne skidas sa torenta? Takodjer, ne koristis stream, ili nisi nikada koristio za bilo sta? Nisi se nikada ni svercao u tramvaju ili trolejbusu takodjer? Mani mi se moralisanja, jer ti je logika pogresna. Gledao sam utakmicu jer mi se gledala takodjer. A ne placam jer sam naveo i zasto.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pompey
Kontakt:

pon okt 09, 2017 2:46 pm

godrina je napisao/la:
pon okt 09, 2017 12:38 pm
Amar na klupi, reprezentacija na Grbavici, manijaci preuzimaju navijanje :D debili vise ne bi pratili reprezentaciju a mi bi napravili fin posao u sledecim kvalifikacijama siguran sam.
ma prvo da mi dobijemo u toj poganoj zenici
Pa bi imali Zelju, Zelju B, a repka bi onda bila Zeljo C :D
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

zubanovic89
Kontakt:

pon okt 09, 2017 3:30 pm

Posteno, onda recimo ne skidas torente ili ne koristis krekovan editor za programiranje? Filmove ne skidas sa torenta? Takodjer, ne koristis stream, ili nisi nikada koristio za bilo sta? Nisi se nikada ni svercao u tramvaju ili trolejbusu takodjer? Mani mi se moralisanja, jer ti je logika pogresna. Gledao sam utakmicu jer mi se gledala takodjer. A ne placam jer sam naveo i zasto.
Skinem program sa torrenta za koji mi je puno da platim 100 dolara, da, ali ne idem na customer support da im ***** mater kad nesto radi jer sam ga ukrao, nego se poklopim i trpim, zato sto znam da nemam osnovu za kritiku. Ti ocito ne razumijes poentu mog pisanja. Ako nesto ne platis, nemas pravo da ga kritikujes, tacka. Nisi dao novac za to, nisi dio toga, ne tice te se. Plati 7 maraka pa govori kako je slika losa i kako Spaho nije dobar komentator. Vozis se GRASovim tramvajem, ne platis kartu, NEMAS pravo govoriti kako je tramvaj los. Jer ako ne platis kartu a govoris kako ne valja onda si hipokrata i tipicni bosnjak zbog kojeg ova drzava i jeste u kurcu. Tvoja logika je pogresna, kao i logika 90% ljudi koji zive ovdje, na nesrecu nas ostalih 10% koji smo se po baksuzluku rodili ovdje na ne u sred Londona.

ChWilla
Kontakt:

pon okt 09, 2017 3:46 pm

hipokrIta...
gradi željo boli te *****

Ipe
Kontakt:

pon okt 09, 2017 4:13 pm

mogu li moderatori prebaciti ove prepirke koje nemaju veze s Željom? mislim da je nešto o Želji pa džaba pročitam. furaš me al tramvaj mi leži na grudima

reks1
Kontakt:

pon okt 09, 2017 4:18 pm

Ni jedan portal,niti jedan novinar pa cak ni ta Bhtv da oplete po zgradi od 6,7 miliona. niko da pita GDJE SU TERENI?
Pardon gdje su pare?

ChWilla
Kontakt:

pon okt 09, 2017 4:24 pm

savez je samo preslika politike. i normalno da ne pitaju, iz istog razloga što ne pitaju gdje su i sve druge pare iz drugih sfera života...

igla
Kontakt:

pon okt 09, 2017 4:28 pm

Ja sam za da se otvori ili aktivira tema reprezentacije...

zubanovic89
Kontakt:

pon okt 09, 2017 4:29 pm

ChWilla je napisao/la:
pon okt 09, 2017 3:46 pm
hipokrIta...
Izvini Andricu nisam te prepoznao. I ja se sa budalama raspravljam, eto vam pa diskutujte, imam pametnijeg posla. Izvinjavam se za off.

ChWilla
Kontakt:

pon okt 09, 2017 4:39 pm

hipokratova je zakletva, bolje da te ja ispravim nego neko negdje gdje je bitno...

damirfile
Kontakt:

pon okt 09, 2017 5:03 pm

igla je napisao/la:
pon okt 09, 2017 4:28 pm
Ja sam za da se otvori ili aktivira tema reprezentacije...
:palacgore:

bianco blu
Kontakt:

pon okt 09, 2017 5:04 pm

savez napolje

storm_raider
Kontakt:

pon okt 09, 2017 5:45 pm

pon okt 09, 2017 3:30 pm

Skinem program sa torrenta za koji mi je puno da platim 100 dolara, da, ali ne idem na customer support da im ***** mater kad nesto radi jer sam ga ukrao, nego se poklopim i trpim, zato sto znam da nemam osnovu za kritiku. Ti ocito ne razumijes poentu mog pisanja. Ako nesto ne platis, nemas pravo da ga kritikujes, tacka. Nisi dao novac za to, nisi dio toga, ne tice te se. Plati 7 maraka pa govori kako je slika losa i kako Spaho nije dobar komentator. Vozis se GRASovim tramvajem, ne platis kartu, NEMAS pravo govoriti kako je tramvaj los. Jer ako ne platis kartu a govoris kako ne valja onda si hipokrata i tipicni bosnjak zbog kojeg ova drzava i jeste u kurcu. Tvoja logika je pogresna, kao i logika 90% ljudi koji zive ovdje, na nesrecu nas ostalih 10% koji smo se po baksuzluku rodili ovdje na ne u sred Londona.
Nisam ni ja otisao na 'customer support', nego sam na nekom sportskom forumu kritikovao. Tako i ti sigurno komentarises neki film sa drustvom koji si skinuo sa torrenta (da je dobar ili nije), a ne odes na 'customer support' recimo Marvela i pises im konstruktivne kritike. Cak, sta vise, nakon triala, skines sigurno krekovanu verziju da odlucis da li vrijedi kupiti neki software, pa onda kupis ili ne kupis. Ali, dok koristis krekovan software, sa drustvom u bransi komentarises valja li WebStorm ili Visual Studio, na primjer. Tako da ti je logika pogresna. Mozda sam i ja buduci platisa, ali eto nisam zbog lose usluge. Jos jednom, ovo nije customer support, vec otvoren sportski forum. Komentatori na BHT su smijesni, preplatu nikada nisam placao, niti cu, i ne zelim drzavnoj televiziji nista dobro. Sami su krivi sto su se doveli u ovu situaciju i stranacki ljudi medju njima, a finansirati vladajucu stranku necu.

Sto se tice srece ili nesrece, iznenadio bi se, ali u Londonu se vise sere i pametuje nego ovdje, pogotovo od onih koji koriste usluge koje ne placaju, kao na primjer torrente ili video servise.

Prvo kreni od sebe, pa onda govori drugima da su 'hipokrate', pardon hipokriti.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SWRA_1921
Kontakt:

pon okt 09, 2017 5:53 pm

Nevjerovatno je o cemu se ovdje polemise. Mozes se ti opravdavati koliko hoces, placanje rtv takse je ZAKONSKA obaveza, kao i milion drugih koje postujes, to sto se ti ne slazes ili ti se ne svidja je tvoj problem, ali si i dalje duzan da placas, kao i sve ostalo (struja, grijanje, registracija auta, pdv, itd.), a dalje treba da se boris za kvalitet usluge, ti, oni, mi, tek ako placamo nesto. Ali to nije tema i inace bi obrisao da se neko drugi raspravlja, tako da hajmo malo o Zelji.

Da li ce stici registrovati Husica za tekmu protiv nas?

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 09, 2017 5:55 pm

Mogli smo malo o vodovodu
Dos'o mi racun 53 keke ko da sam organizovo olimpijske igre
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon okt 09, 2017 6:03 pm

pa snimio je frajer u hrasnom klip kako vodomjer ide dok nema vode...

shzna
Kontakt:

pon okt 09, 2017 6:08 pm

Meni samo 17 KM struje doslo
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava