Ne mozemo mi golova zabiti koliko ovi retardi iz odbrane mogu pokloniti..Definitivno nas je odbrana kostala boljeg plasmana..
Pa ako Grci ne pobjede bicemo ispred njih i dalje..
Imaš li TV prijemnik? Imaš. Dužan si plaćati. Porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika. I kod nas i svugdje na svijetu. Kao što se on provaljuje na utakmicama (i mnoge kolege), tako se i ti provaljuješ ovim izjavama.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:01 pm"Doslovno pobili smo se pod navodnicima receno..." Kako moze "doslovno" i "pod navodnicima"??
Spaho:" Treba manje silovati igru..."
Pa ebem mu mater, je li ovi novinari citaju ista vise od Jezeve kucice? I kaze: "Placaj TV preplatu." Nikada je necu placati.
Jesi li ti bio kod mene, pa znas da imam? Ne, necu placati, dok god stranacki ljudi sjede tamo, a jedini koji se provaljuje si ti. Vidis da nisam duzan placati.kvalitet je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:08 pmImaš li TV prijemnik? Imaš. Dužan si plaćati. Porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika. I kod nas i svugdje na svijetu. Kao što se on provaljuje na utakmicama (i mnoge kolege), tako se i ti provaljuješ ovim izjavama.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 07, 2017 8:01 pm"Doslovno pobili smo se pod navodnicima receno..." Kako moze "doslovno" i "pod navodnicima"??
Spaho:" Treba manje silovati igru..."
Pa ebem mu mater, je li ovi novinari citaju ista vise od Jezeve kucice? I kaze: "Placaj TV preplatu." Nikada je necu placati.