Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub okt 07, 2017 7:52 pm

Ne mozemo mi golova zabiti koliko ovi retardi iz odbrane mogu pokloniti..Definitivno nas je odbrana kostala boljeg plasmana..

Pa ako Grci ne pobjede bicemo ispred njih i dalje..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Veteran1965
Kontakt:

sub okt 07, 2017 7:53 pm

Ostajemo, ali kao najlošiji drugi...bar tako mislim i nema šanse da idemo u baraž
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 07, 2017 7:54 pm

Trebali bi.. Imamo bolju gol razliku :D
Ali eto opet bi bili najlošiji drugi.

Ja odavno govorim da nama treba igrač, moderno krilo i za Dulju sam odavno, a ne Lulić mrtvi.
Frajer je bacao i vertongena i vermalena.. Da mu je samo malo više pameti bio bi vrhunski igrač.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

sub okt 07, 2017 7:57 pm

Gotovo je zaboravite bilo kave kalkulacije.

Nego da savez nama uz UEFA ili koga god uradi ljepo teren da se ne brukamo u nastupima reprezentacije.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub okt 07, 2017 7:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

Al onaj Lulić invalid teski pa frjako ko da igra na klizaljkama a ne u kopackama..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

Mislim da imamo šanse, bar ja kontam, ako grci ne dobiju večeras, mi dobijemo estonce, ukrajinci hrvate ili slovenci škote, ali to sa malo razlike

ChWilla
Kontakt:

sub okt 07, 2017 7:58 pm

jeste odlično odigrao.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sub okt 07, 2017 7:58 pm

Duljevic je odigrao stvarno dobro. Da je malo normalniji, prije 3 godine bi otisao iz ove lige.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

sub okt 07, 2017 7:59 pm

Zakarić je sličan tip igrača Dulji.
Znači ovu ligu sad igrat Dulja-Medo-Zakara
Miru na beka umjesto mrtvog Vranješa i pišanje
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sub okt 07, 2017 8:01 pm

"Doslovno pobili smo se pod navodnicima receno..." Kako moze "doslovno" i "pod navodnicima"??

Spaho:" Treba manje silovati igru..."

Pa ebem mu mater, je li ovi novinari citaju ista vise od Jezeve kucice? I kaze: "Placaj TV preplatu." Nikada je necu placati.

Okolele
Kontakt:

sub okt 07, 2017 8:02 pm

Ma ubili pare ovi iz saveza na ovim prelazima a mi ovamo zivce beze vadimo haha.. :placeodsmijeha:

ChWilla
Kontakt:

sub okt 07, 2017 8:03 pm

1/2 taman za upravne zgrade...

Veteran1965
Kontakt:

sub okt 07, 2017 8:04 pm

Napisaću jedan komentar oko reprezentacije na ovoj temi, pa se unaprijed izvinjavam. Cijelu noć pitam se da li građani grada Sarajeva, i navijači Želje, pa i Sarajeva vole ovu zemlju ikako. Ne znam ja sam gino za nju od septembra 91 do samog kraja, skoro do Banja Luke. I volim je ko malo šta u životu. Svaki njen pedalj. I djelove koje svako malo svojataju, i negdje drugo bi ih vodili...što ovo pitam? Sport je najjači ambasador jedne države, jednog naroda,i šalje najjače pozitivne slike i marketing u svijet. Trebaju nam sportski uspjesi. Trebaju nam više nego iakda da nas udruže u momentu kada rade sve da nas razvale. Sve ovo znamo, i ništa ne poduzimamo. U najbitnijoj tekmi poslije SP u Brazilu u Hramu nogometa NAŠOJ Grbavici pozorišna atmosfera. Dijasporci od slikanja ne mogu ni zapjevati pjesme. Ovi naki fanatikosi, dijasporci, pičketine obićne. Mislite šta hoćete, ali tribinu i navijanje na tekmama reprezentacije MORAJU voditi navijači Želje, pa i komšija...
Busamo se u prsa kako najviše igrača ovoj ekipi dajemo, a pišamo po njoj gdje stignemo. Moramo se probuditi, vratiti reprezentaciju u glavni grad jednom za sva vremena, i dati joj dio ljubavi, zbog naše braće, rodbine, prijatelja, drugova, zbog naše Grbavice u plamenu 92 godine....razmislimo malo o ovome, hoećmo da Grbavica blista, hoćemo da se priča o njoj. Nastupi reprezentacije nam značajno pomažu u tome, pa hajmo se i mi uključiti u to...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Pompey
Kontakt:

sub okt 07, 2017 8:04 pm

But can he do it on a cold rainy night in Grbavica? :D

Teren ba los, no to je bio plus za nas. Dzeko, Visca pa i Dulja... znaju oni kako se igra na Grbavici(dobro rece Ivica, ne zove se dzaba Grbavica)
Ma mi i da zavrsimo drugi, opet smo najlosija drugoplasirana u ovom ciklusu tako da.. vise srece drugi put.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

ChWilla
Kontakt:

sub okt 07, 2017 8:08 pm

kako da veći broj navijača dođe do karata u ovom režimu i broju njihove prodaje? nikako.

kvalitet
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
"Doslovno pobili smo se pod navodnicima receno..." Kako moze "doslovno" i "pod navodnicima"??

Pa ebem mu mater, je li ovi novinari citaju ista vise od Jezeve kucice? I kaze: "Placaj TV preplatu." Nikada je necu placati.
Imaš li TV prijemnik? Imaš. Dužan si plaćati. Porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika. I kod nas i svugdje na svijetu. Kao što se on provaljuje na utakmicama (i mnoge kolege), tako se i ti provaljuješ ovim izjavama.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

bianco blu
Kontakt:

sub okt 07, 2017 8:10 pm

SAVEZ NAPOLJE

Elegant
Kontakt:

sub okt 07, 2017 8:13 pm

Neka je vala i ovaj cirkus zavrsen, ide nam smjena igraca a mozda i neka smjena u savezu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub okt 07, 2017 8:14 pm

Imamo sanse, ali veoma male.

Da ovi nasi imaju bar malo obraza trebali bi odma uraditi sto i Belgija. Ali gdje ce oni ulagati u fudbal, nisu ludi...

Drago mi je sto se vidila zelja. Zao mi je sto je nije bilo kad je trebalo.
Vidili smo i na koga mozemo racunati, ali smo isto vidili koga treba otpisati istog trenutka.

Za pocetak, sto vise prijateljskih na kojima ce se davati sansa mladim igracima na sredini i d. beku, a i u napadu jer Dzeko nece zauvijek. I ono najbitnije: pogledati sto vise stopera i naci dvojicu koji mogu zajedno.

storm_raider
Kontakt:

sub okt 07, 2017 8:15 pm

kvalitet je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:

Imaš li TV prijemnik? Imaš. Dužan si plaćati. Porez na posjedovanje TV ili radio prijemnika. I kod nas i svugdje na svijetu. Kao što se on provaljuje na utakmicama (i mnoge kolege), tako se i ti provaljuješ ovim izjavama.
Jesi li ti bio kod mene, pa znas da imam? Ne, necu placati, dok god stranacki ljudi sjede tamo, a jedini koji se provaljuje si ti. Vidis da nisam duzan placati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava