Mogli bi oni vaterpolo sutra igrati ako budu ovi pljuskovi koje najavljuju.
Mogli bi oni vaterpolo sutra igrati ako budu ovi pljuskovi koje najavljuju.
Bas suprotno bio bi i skupljiDurgo je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 6:22 pmja bas danas komentarisem sa rajom, da uopste ne bi bila losa varijanta da naprave jug isti kao sjever. Bez kopa, nagiba itd... Dosta je manje para a lijepo bi izgledalo...
Od ostatka para bi se mogao i istok pokriti...
Al eto, ljudi su struciniji od mene, valjda znaju sta je najbolje....
Realno, onaj projekat sto su prezentovali je barem 2m vrijedniji od sjevera...Vrag je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 6:29 pmBas suprotno bio bi i skupljiDurgo je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 6:22 pmja bas danas komentarisem sa rajom, da uopste ne bi bila losa varijanta da naprave jug isti kao sjever. Bez kopa, nagiba itd... Dosta je manje para a lijepo bi izgledalo...
Gledam i ja maloprije onaj isječak sa treninga..
Neko suzu, neko krv, a nekoga boli briga.
Valjda se na ovaj nacin rijesi i problem klizista.Durgo je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 6:31 pmRealno, onaj projekat sto su prezentovali je barem 2m vrijedniji od sjevera...Vrag je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 6:29 pmBas suprotno bio bi i skupljiDurgo je napisao/la: ↑pet okt 06, 2017 6:22 pmja bas danas komentarisem sa rajom, da uopste ne bi bila losa varijanta da naprave jug isti kao sjever. Bez kopa, nagiba itd... Dosta je manje para a lijepo bi izgledalo...