Bog ti pamet uvalio,kakva li si ti forumska prevaraSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 6:20 pmOve igrace Cuk uvaljuje i moze se od njegovih igraca nijedan nije valjao...to govno treba sto dalje od Zelje.

Bog ti pamet uvalio,kakva li si ti forumska prevaraSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 6:20 pmOve igrace Cuk uvaljuje i moze se od njegovih igraca nijedan nije valjao...to govno treba sto dalje od Zelje.
Jel to nije istina za Cuka? Ko onda dovodiexdomorocki je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 8:12 pmBog ti pamet uvalio,kakva li si ti forumska prevaraSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 6:20 pmOve igrace Cuk uvaljuje i moze se od njegovih igraca nijedan nije valjao...to govno treba sto dalje od Zelje.
![]()
Čitav dan lupa kao Martin po divizijipile87 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 7:16 pmHajd nemoj vise lupati majke ti!!!SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 7:12 pmOvo postujem za fan shop vidjeli su da ne znaju i onda prepusti nekome drugom i ne pravi se pametan. Tako treba da uradi i ko je zaduzen za dovodjenje igraca kod nas. Ne znas drug imali smo 20 promasaja pusti nekome ko zna.
Novac = plate Lendrica + M.Stevanovica + Jahica + Ugljese + Stojanovica + Kajkuta + Elsner + 200.000 eura Bajic + 300.000 eura Lendric + 430.000 eura Evropa, pa se nekako snadjes od tih para da izdvojis da za 100.000 KM dovedes nekog mladog top dobrog igraca koliko nas izadje samo Kajkut godisnje ili samo Slovenac godisnje... parama treba raspolagati na bolji nacin i ne bacati ih na promasaje od igraca, mislio sam da smo tu fazu bacanja para prosli
Molim te reci nam cime se baviš.koliko zaradjujes mjesečno.SWRA_1921 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 8:36 pmNovac = plate Lendrica + M.Stevanovica + Jahica + Ugljese + Stojanovica + Kajkuta + Elsner + 200.000 eura Bajic + 300.000 eura Lendric + 430.000 eura Evropa, pa se nekako snadjes od tih para da izdvojis da za 100.000 KM dovedes nekog mladog top dobrog igraca koliko nas izadje samo Kajkut godisnje ili samo Slovenac godisnje... parama treba raspolagati na bolji nacin i ne bacati ih na promasaje od igraca, mislio sam da smo tu fazu bacanja para prosli
Nemoj tako oni su ovdje najpametniji. I vjerovatno su zadovoljni sa trenutnim ucinkom
Moze se raspravljati jel neko u pravu ili ne ali ti lupas i bas lupas kao maloprije. I sta ti je krivo kad se provalis? Fino kazes zajebo se prenijelo me ni prvi ni zadnji al jok ti pljujes radi reda.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 8:53 pmNemoj tako oni su ovdje najpametniji. I vjerovatno su zadovoljni sa trenutnim ucinkom
Haahhaha postenoSWRA_1921 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 8:56 pmNemoj me ti podrzavati, tako ti svega![]()
Uz upravu sam 100% i nemam ni malo zelje da neko odstupi, samo imam zelju da napokon prestanemo bacati pare u bunar i da to pitanje povjerimo nekome ko ce pokazati jasnu strategiju, planiranje, uz podrsku treneru, itd. Dakle sportski direktor koji ce se sam time baviti uz nicije preporuke i odobravanja transfera...
To bi bilo pogubno da dodje neki SD i sam odlucje niko mu ne odobri transfer to je Ibrakovic u najavi, naiskrenije se nadam da nikad nece do toga doci jer ce nas to svesti na prosjacki stap ovako ko pitare.SWRA_1921 je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 8:56 pmNemoj me ti podrzavati, tako ti svega![]()
Uz upravu sam 100% i nemam ni malo zelje da neko odstupi, samo imam zelju da napokon prestanemo bacati pare u bunar i da to pitanje povjerimo nekome ko ce pokazati jasnu strategiju, planiranje, uz podrsku treneru, itd. Dakle sportski direktor koji ce se sam time baviti uz nicije preporuke i odobravanja transfera...