Nemam ni ja puno godina, ali nikad sebi ne bi dao za pravo da nekome govorim "manijak since 2015" ili tako nesto, a onda poslije napisati ovako nesto. U rangu "ciao Zeljo".avlami97 je napisao/la:Ovima koji odmaraju od Zelje.sergejevic je napisao/la:Ne znam sad bas kome je internet omogucio da bude "najpametniji" i da sve zna.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
A Bocca?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 6:20 pmOve igrace Cuk uvaljuje i moze se od njegovih igraca nijedan nije valjao...to govno treba sto dalje od Zelje.
I sta bi od njega gdje zavrsishzna je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 6:21 pmA Bocca?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 6:20 pmOve igrace Cuk uvaljuje i moze se od njegovih igraca nijedan nije valjao...to govno treba sto dalje od Zelje.
Zahvaljuci celavoj ublehi, nije vise kod nas i sad imas 1,5 stopera.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 6:23 pmI sta bi od njega gdje zavrsishzna je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 6:21 pmA Bocca?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 6:20 pmOve igrace Cuk uvaljuje i moze se od njegovih igraca nijedan nije valjao...to govno treba sto dalje od Zelje.
Drag mi je bio Bocca ali vidi gdje je zavrsio...i nije do Slavke bilo nego do nasi jer je bio skup a stranac tj. U tom trenutku trebao je da stupi na snagu onaj zakon o strancima.
Kakav Bocca, uozbilji se, smiješan stoper, gdje je sad uopšte je li se nastavio baviti fudbalom ?
hahahah, pa nisu oni ni vodili fanshop ?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 7:12 pmOvo postujem za fan shop vidjeli su da ne znaju i onda prepusti nekome drugom i ne pravi se pametan. Tako treba da uradi i ko je zaduzen za dovodjenje igraca kod nas. Ne znas drug imali smo 20 promasaja pusti nekome ko zna.
Hajd nemoj vise lupati majke ti!!!SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon okt 02, 2017 7:12 pmOvo postujem za fan shop vidjeli su da ne znaju i onda prepusti nekome drugom i ne pravi se pametan. Tako treba da uradi i ko je zaduzen za dovodjenje igraca kod nas. Ne znas drug imali smo 20 promasaja pusti nekome ko zna.