Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 30, 2017 12:14 pm

@ponosni, ne moras smatrat da niko ne cita tvoje i ne cijeni sta pises.

Posto sam na mobitelu, mrsko mi traziti post kad je ovaj dosao. Napisao sam otprilike to sto si ti napisao i na kraju napisao da ce nam vrijeme dati odgovor da li je on takav i da li ce odgovoriti dobro.

Tvoje pisanje je ono sto nam treba, sve OK, ali ne mozemo znati hoce li ovaj biti bas to sto nam treba.

Iskreno, ja dok nisam pregledao TM mislio sam hajd Ok, ali sad sam skeptican i mislim da je vise los nego dobar igrac ali vidjet cemo.

A mene ne brine brate sto ce on doci i biti godinu. Brine me sto se svaka greska trazi i svaki potez vaga. Dovoljno je da vidite komentare "ostalih".
Samo im u tom segmentu mogu naci gresku i to im je najjaci argument. Zato i kazem.

@Pile, dok sam citao tvoj post dobio sam dojam da su svi srali i Zakaricu, Zaimovicu i Projicu.
Realno 99% je popljuvalo Zaimovica. Projic je prosao sa pola-pola ovih protiv i Za.
Zakaric nas je nekih bodova i kosta, ali ko se imalo razumije u fudbal znao je da ono nije ni 30% njega. Te zbog pozicije, te zbog forme, te zbog dijete. Kod njeg mislim da je bilo manje pljuvaca nego onih kkoji su ga podrzali.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:21 pm

ChWilla je napisao/la:
sub sep 30, 2017 11:51 am
ovaj drugi što bi trebao je nešto bolji...
Ko god da je neće valjati, jer ako dosad nije imao angažmana propao je i sigurno je nije spreman, jer nije trenirao od ko zna kad!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

pile87
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:25 pm

ChWilla je napisao/la:
Nije nesto bolji nego, ja ga prizivam unazad par sezona...Nadam se da ce opravdati ocekivanja.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:29 pm

A to ne bi bio problem da se zna da moze i da ima sansu da izvadi karijeru, onako kao Lendric. Medjutim, ako je pri kraju karijere, njemu je i motiv upitan.

I evo dan 2, ja jos uvjek ne kontam kako takvi igraci mogu bit skupi. :/

Hajd recite onda ko je da ga nalijepimo prije i potpisa. :D
Il cemo Piletove postove pročesljat :kafa:

PratimsamoPlave

sub sep 30, 2017 12:30 pm

Koliko mene ovi mediji nerviraju pa to je nenormalno .
ZAšto se samo navijačima Željezničara otvaraju oči ? Kao da mi ne znamo da 31-godišnji fudbaler baš i nije najbolja opcija za budućnost bar što se trasnfera tiče. Ali eto bitno je negativno nešto napisati.
Zašto ne pišete o preporodu stadiona ? Nije u fazonu jbg pozitivno , naučili crnjačiti. Nek ide priča o Bordo Areni i najvećem kampu u historiji fudbala . **** to ba što neki klub gradi sam , stiže da u dvije godine dođe do stadiona koji će postati dom reprezentacije . Samo čekam članak u fazonu koji će im k novi jug kad nemaju posjetu . Iako ćemo mi imati opet najveću posjetu.
Nisam za lobbotmiju , ali sjašite novinari dragi svih portala . Popustite nas koji volimo ovaj klub , jer kao navijači ne zaslužujemo takav odnos vas prema nama . Jer mi smo oni kojih ima najviše na stadionu , koji pomažemo svom klubu na sve načine koji ponekad i osvjetlamo obraz ove fudbalske scene. Okrenite se pisanju o mega pojačanjima koševskih Galaktikosa,lažnih Mostaraca,kampova,brodova,pustite naše flopove i onako samo mi to gledamo . I nemojte zaboraviti pisati kako savez šteli Željezničaru , bez tog nikako i usput se sjetite koliko su nam trofeja namjestili i koliko ima igrača u reprezentaciji koji su ponikli na Grbavici valjda štelom do Rome,Dinama,Udinezea,Qarabaga. I **** to što neki juniori imaju priliku da prođu nekog Ludogoreca valjda mali interes za juniorsku ligu šampiona bitan je neki Rok Elzner ....jer od istine pare su vam draže . FUJ !
Željezničar živi dok je nas .
Sretno Plavi , SVI NA GRBAVICU ZBOG ŽELJEZNIČARA !
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Grbavica
Kontakt:

Valjda bude dobar taj spic
Hvala hadziji nasem na ovom lijepom haberu
Ko nas je kleo, nije dangubio.

pile87
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:33 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub sep 30, 2017 12:14 pm
@ponosni, ne moras smatrat da niko ne cita tvoje i ne cijeni sta pises.

Posto sam na mobitelu, mrsko mi traziti post kad je ovaj dosao. Napisao sam otprilike to sto si ti napisao i na kraju napisao da ce nam vrijeme dati odgovor da li je on takav i da li ce odgovoriti dobro.

Tvoje pisanje je ono sto nam treba, sve OK, ali ne mozemo znati hoce li ovaj biti bas to sto nam treba.

Iskreno, ja dok nisam pregledao TM mislio sam hajd Ok, ali sad sam skeptican i mislim da je vise los nego dobar igrac ali vidjet cemo.

A mene ne brine brate sto ce on doci i biti godinu. Brine me sto se svaka greska trazi i svaki potez vaga. Dovoljno je da vidite komentare "ostalih".
Samo im u tom segmentu mogu naci gresku i to im je najjaci argument. Zato i kazem.

@Pile, dok sam citao tvoj post dobio sam dojam da su svi srali i Zakaricu, Zaimovicu i Projicu.
Realno 99% je popljuvalo Zaimovica. Projic je prosao sa pola-pola ovih protiv i Za.
Zakaric nas je nekih bodova i kosta, ali ko se imalo razumije u fudbal znao je da ono nije ni 30% njega. Te zbog pozicije, te zbog forme, te zbog dijete. Kod njeg mislim da je bilo manje pljuvaca nego onih kkoji su ga podrzali.
Meni je realno jasno da je jako tesko ubosti igraca kod kvaliteta igraca koji dolazi u nasu ligu. Opet da bi doveo sve dobre iz nase lige moras potrositi milion po prelaznom roku a i to ti ne garantuje da ce se snaci u Zelji.Zakaric je bio donekle postedjen kritika zbog toga sto je vec vidjeno da moze biti odlican u nasoj ligi. Projic nije prosao pripreme sa nasim klubom a to u jednoj ovakoj ligi znaci mnogo i taj period adaptacije i upoznavanja. Ja mislim da je slovencu odlicno dato na godinu dana jer na pozicijama gdje on igra mi imamo mlade igrace koji treba za godinu dana da budu okosnica, Hajdarevic, Kemo, Saban.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Leon_Professional
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:38 pm

Ja znam jednog kojeg Pile nikad nije ni prezalio i jos prije zelio da dodje.
Zoran Kokot :kafa:

voltron30
Kontakt:

Ja sam se od Zajmovića ogriješio, pojeo sam govno. Od tada više ne komentarišem dolazak nijednog igrača. Haj'mo suditi o Slovencu kada ga vidimo na terenu.

Grbavica
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:46 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ja znam jednog kojeg Pile nikad nije ni prezalio i jos prije zelio da dodje.
Pile u sobi ima tri njegova dresa jedan kad je igro za bele orlove, jedan iz slavije i jedan iz zelje :D uz zajednicku sliku velicine postera naravno :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

pile87
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:50 pm

voltron30 je napisao/la:
Ja sam se od Zajmovića ogriješio, pojeo sam govno. Od tada više ne komentarišem dolazak nijednog igrača. Haj'mo suditi o Slovencu kada ga vidimo na terenu.
Ma nije ni bitno mi piskaramo na forumu, i to je sve. Dok neko donosi teske i bitne odluke ko nam treba jel to zahtjev trenera itd. Ne moze biti do foruma valja li igrac ili ne. Uvjek je bilo promasaja i bice ih, sjeca li se nako ko je Fatmir Bajramovic eto igrao je covjek kod nas pa ima ozbiljnih rekreativaca od njega. Nekad je Ortas bio velika nada ili Admir Avdic a niko ne postade igrac. Pricalo se da Stila igra zbog babe a on sa 18 posta igrac i milion primjera.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

avlami97
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:50 pm

Jedna od najboljih, ako ne i najbolja je UEFA generacija. Da su današnji forumasi i navijači imali mogućnost komentarisati dolaske igrača u to doba, Svabu i Upravu bi nabili nogom u gujicu nakon dva-tri transfera. Jer, zaBoga, danas svi sve živo znaju.

Berjan doveden iz Igmana sa Ilidze, Komšić iz Kiseljaka, Čilić iz Pofalickog, Fico Bahtic igrao za Vraca i sarajevsku Bosnu, Oda iz Ilijasa, Haris Skoro igrao za UNIS i Pofalicki, R. Mihajlovic Foča, Nikić Zvijezda iz Gradačca...Neki dovedeni mladi, neki kao isusni i formirani igraci.

Iz danasnje perspektive, nivo Kantonalne lige, ali hebo to, forumasi najbolje znaju. Znaju i kada nikada nisu pogledali igraca. Vidoviti. Da te Bog sačuva.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

pile87
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:51 pm

Grbavica je napisao/la:
sub sep 30, 2017 12:46 pm
Leon_Professional je napisao/la:Ja znam jednog kojeg Pile nikad nije ni prezalio i jos prije zelio da dodje.
Pile u sobi ima tri njegova dresa jedan kad je igro za bele orlove, jedan iz slavije i jedan iz zelje :D uz zajednicku sliku velicine postera naravno :rofl1:
slika
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Dominic
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:55 pm

Zna li neko gdje je ova nova novinarska loza s 36 mjesta?

1921.ba
Kontakt:

sub sep 30, 2017 12:56 pm

Dominic je napisao/la:
sub sep 30, 2017 12:55 pm
Zna li neko gdje je ova nova novinarska loza s 36 mjesta?
mislim da je ispod postojece, nisam siguran
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

heisenberg
Kontakt:

sub sep 30, 2017 1:00 pm

Vojo Ubiparip?

Zasto ce nam jos jedan napadac pored Kajkuta, Beganovica, Zajmovica, Mujagica, Nikolica...
Mada Nikolic i Beganovic idu sigurno na zimu, opet nema smisla...

storm_raider
Kontakt:

sub sep 30, 2017 1:03 pm

pile87 je napisao/la:
sub sep 30, 2017 12:25 pm
ChWilla je napisao/la:
Nije nesto bolji nego, ja ga prizivam unazad par sezona...Nadam se da ce opravdati ocekivanja.
Dobro, prije par sezona nije i bilo realno...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

MrkiMedo
Kontakt:

sub sep 30, 2017 1:03 pm

Zrinjski danas bez podrske, otkazani busevi njihovim navijacima

storm_raider
Kontakt:

sub sep 30, 2017 1:04 pm

PratimsamoPlave je napisao/la:
Koliko mene ovi mediji nerviraju pa to je nenormalno .
ZAšto se samo navijačima Željezničara otvaraju oči ? Kao da mi ne znamo da 31-godišnji fudbaler baš i nije najbolja opcija za budućnost bar što se trasnfera tiče. Ali eto bitno je negativno nešto napisati.
Zašto ne pišete o preporodu stadiona ? Nije u fazonu jbg pozitivno , naučili crnjačiti. Nek ide priča o Bordo Areni i najvećem kampu u historiji fudbala . **** to ba što neki klub gradi sam , stiže da u dvije godine dođe do stadiona koji će postati dom reprezentacije . Samo čekam članak u fazonu koji će im k novi jug kad nemaju posjetu . Iako ćemo mi imati opet najveću posjetu.
Nisam za lobbotmiju , ali sjašite novinari dragi svih portala . Popustite nas koji volimo ovaj klub , jer kao navijači ne zaslužujemo takav odnos vas prema nama . Jer mi smo oni kojih ima najviše na stadionu , koji pomažemo svom klubu na sve načine koji ponekad i osvjetlamo obraz ove fudbalske scene. Okrenite se pisanju o mega pojačanjima koševskih Galaktikosa,lažnih Mostaraca,kampova,brodova,pustite naše flopove i onako samo mi to gledamo . I nemojte zaboraviti pisati kako savez šteli Željezničaru , bez tog nikako i usput se sjetite koliko su nam trofeja namjestili i koliko ima igrača u reprezentaciji koji su ponikli na Grbavici valjda štelom do Rome,Dinama,Udinezea,Qarabaga. I **** to što neki juniori imaju priliku da prođu nekog Ludogoreca valjda mali interes za juniorsku ligu šampiona bitan je neki Rok Elzner ....jer od istine pare su vam draže . FUJ !
Željezničar živi dok je nas .
Sretno Plavi , SVI NA GRBAVICU ZBOG ŽELJEZNIČARA !
:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

zubanovic89
Kontakt:

sub sep 30, 2017 1:05 pm

heisenberg je napisao/la:
sub sep 30, 2017 1:00 pm
Vojo Ubiparip?

Zasto ce nam jos jedan napadac pored Kajkuta, Beganovica, Zajmovica, Mujagica, Nikolica...
Mada Nikolic i Beganovic idu sigurno na zimu, opet nema smisla...
Zajmovic ne igra napadaca, nikad ga u zivotu nije igrao, covjek je krilo, milion puta receno, to sto je visok ne znaci da je napadac. Na zimu ce nam ostati Kajkut i Mujagic, jedan je u idealnim godinama da bude dzoker sa klupe a drugi se toliko nabildao u teretani da mu treba 20 sekundi da se pokrene. Dakle nemamo napadaca nikako, ne znam kakav je ovaj frajer sto ga dovode, ali po meni trebaju dovesti jos jednog. To sam nekoliko puta rekao, zadnji vezni, desni bek i napadac nam trebaju da izgledamo kao ekipa.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

Prijava