Mislim da ne placaju.
Tuzno brate... tuzno. Ali uvjek ima padobranacastorm_raider je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 11:19 amDokle ovo ide.. za djecu u ovom uzrastu se morala placati standardna cijela ulaznice, u slucaju da roditelj nema godisnju kartu, a sada je problem sto je ta karta 3 KM ili 4 KM?? Pa ne mogu da vjerujem, ovo da nije smjesno, bilo bi zalosno. I dalje je ulaz za djecu besplatan, ako roditelj/staratelj ima godisnju kartu.
Ova inicijativa je krenula sa ovog foruma, bas da bi se islo u korist toj djeci. Zeljo, mnogo neprijatelja imas.. mnogo!
Jeste, samo sa ovim biranjem termina u 20 sati po ovakvom vremenu cistu sumnjam da ce mu familija doci pogotovo djeca mladja, ako misle porodicna okupljanja onda nedelja poslijepodne pa i u ranijem terminu sto da ne i u 13 ili ko Italijani u 12:30 a ovako u 20 mozemo samo mi bolesnici, jer ce i ovi od 20-25 naci izgovor u izlazku vani , i sl.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 11:13 amZa tranciku komplet famelija pogleda tekmu sa istoka (ako nemaju godisnje)
Babuka zena mu i dvoje djece i jos ti ostane dvije keke za dva soka djeci
Ne placaju 100%.
Bilo bi jos bolje da ga mi kontaktiramo. Vjerovatno je bio na nekom amaterskom ugovoru.LARS1921 je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 11:31 amKouadiju je istekla boravišna dozvola, zbog čega je bio primoran se vratiti u Afriku. Za sada nije poznato da li će se Kouadio više uopšte vraćati u BiH, a ukoliko ne dođe, Čelik će u nastavku prvenstva ostati bez svog najboljeg igrača.
Sinanov portal, bilo bi dobro da se ne vrati do našeg meča
Sve dok ne zauzima mjesto Zakari možestorm_raider je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 11:34 amBilo bi jos bolje da ga mi kontaktiramo. Vjerovatno je bio na nekom amaterskom ugovoru.LARS1921 je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 11:31 amKouadiju je istekla boravišna dozvola, zbog čega je bio primoran se vratiti u Afriku. Za sada nije poznato da li će se Kouadio više uopšte vraćati u BiH, a ukoliko ne dođe, Čelik će u nastavku prvenstva ostati bez svog najboljeg igrača.
Sinanov portal, bilo bi dobro da se ne vrati do našeg meča
Koliko ste sigurni u ovo,predproslu utakmicu mali iz mahale mi pred stadionom trazi dvije marke za kartu jer nije mogao uci sa onom clanskom kartom.
trebalo mu za pive ahhahaahCharlie Sheen je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 12:00 pmKoliko ste sigurni u ovo,predproslu utakmicu mali iz mahale mi pred stadionom trazi dvije marke za kartu jer nije mogao uci sa onom clanskom kartom.
Mrsko ljudima procitati tekst na zvanicnoj do krajastorm_raider je napisao/la: ↑sri sep 27, 2017 11:19 amDokle ovo ide.. za djecu u ovom uzrastu se morala placati standardna, puna cijela ulaznice, u slucaju da roditelj nema godisnju kartu, a sada je problem sto je ta karta 3 KM ili 4 KM?? Pa ne mogu da vjerujem, ovo da nije smjesno, bilo bi zalosno. I dalje je ulaz za djecu besplatan, ako roditelj/staratelj ima godisnju kartu.
Ova inicijativa je krenula sa ovog foruma, bas da bi se islo u korist toj djeci. Zeljo, mnogo neprijatelja imas.. mnogo!