Zerina, znamo.

Ovo je iza Zapada, pored kapije za JugLeon_Professional je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 12:51 pmEvo elegant evo slika.![]()
Sta je ovo hocemo li to pijacu kakvu otvoriti iza istoka ili je ovo ta konstrukcija za kamere
E fala ti jarane puno.Izlija je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 1:35 pmOvo je iza Zapada, pored kapije za JugLeon_Professional je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 12:51 pmEvo elegant evo slika.![]()
Sta je ovo hocemo li to pijacu kakvu otvoriti iza istoka ili je ovo ta konstrukcija za kamere![]()
hahahahahaaahhahahaLeon_Professional je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 1:39 pmE fala ti jarane puno.Izlija je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 1:35 pmOvo je iza Zapada, pored kapije za JugLeon_Professional je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 12:51 pmEvo elegant evo slika.![]()
Sta je ovo hocemo li to pijacu kakvu otvoriti iza istoka ili je ovo ta konstrukcija za kamere![]()
a ozbiljno sad znamol koji je cilj? Europa i Jug?GoodisonPark je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 1:12 pmSloboda odavno nije bila tanja u igračkom kadru pa i fizička sprema im nije baš na zavidnom nivou. Imamo dobre šanse da uzmemo bodove, rekao bih i najbolje u poslednjih par godina.
Ovih 10-ak dana će na Grbavici ponovo biti jako prometno, radi se udarnički a tako i treba. Korak po korak idemo ka ispunjenju ciljeva![]()
Gledaj druze, mozemo casu gledati kao polupraznu ili kao napola punu.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 12:41 pm1,5 stoper (kemo pred odlaskom) - ok, stoji to, ali nije njegova krivica, jer se preracunao sa kosticem, ali nije on kriv za to sam, vec i cenan, a kemo nije bas bio odlaskom... to ne stojimirzza je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 12:10 pmArgumenti su sastav ekipe u kojem smo spali na 1,5 stopera (Kemo pred odlaskom), prokockana titula, 0 afirmisanih igraca, igra negledljiva, ekipa u najveznijim tekmama preumorna, lose pripremljena fizicki, psihicki da ne govorim, bez strucnjaka u strucnom stabu (povredom Cice se jos vise osulo), od navedene kartoteke nismo imali nikakvu korist, kurcevitost nad odredjenim igracima (Boca, Ugljesa) dok su drugi mogli sve (sindikalac, Lendric), uvijek isti sistem 4-5-1 koji je procitan, ubijanje Zakarica dijetama u jeku sezone, dosta povreda pod njegovim pripremama, ne ubacivanje mladih u ekipu. Veliku vecinu price koju je pricao nije sproveo u djelo i sada nema intervjua kozojebima da ne spomene kako nam je on zaradio 2 miliona maraka i dobio otkaz. Trazio sirinu kadra koju nije koristio. Ne znam da li treba jos argumenata ili je ovo dovoljno?
prokockana titula - ne gledam ja tako... covjek je nas digao sa 9. mjesta na drugo mjesto, titula nije dosla zbog umora i igraca, ne zbog slavke
0 afirmisanih igraca.- slazem se, jedina zamjerka
negledljiva igra - znali smo to kad je dolazio u zelju, covjek ima svoju igru i uspjesno je vodio zelju kao takvog
psihicki/fizicki nespremna ekipa - izgledalo je dobro i to dok nisu dosli ritam srijeda-subota i gdje je dosla naplata drzanja 14 fiksnihj igraca
kartoteka - ybg, nije covjek mogao da izmisli dobre igrace, govorimo o premijer ligi a ne premijer sipu
kurcobolja - to mi je smetalo isto tako, ali neki igraci i nisu zasluzili da igraju i obrnuto (boka je plivao isto tako kao i bibliotekar i kerla narocito)
4-5-1 - njegov sistem, i amar je gurao samo jedan sistem...
zakaric - pa sad je zakaric i glavni nas igrac, slavko ima tu zasluge svakako
povrede - a mi smo narocito pehovi kad su povrede u pitanju, mada prosle godine i nije bilo toliko povreda
na kraju je covjek zaostajao sam bod iza zrinjskog, u jednom momentu je to bilo -11... uzmi to u obzir... takodjer smo PRVI tim u ligi obezbjedili evropu
mi smo igrali prosle sezone u grcu zbog loseg starta.. i nije bilo previse prostora da se taktizira ili afirmisu mladi igraci nazalost (sto je ujedno i jedina stvar koju prebacujem slavki) ali na kraju je uradio zasto i dosao...
Ovo se odnosilo na infrastrukturu i dobijanja treće kategorije za stadion, što je priznaćemo prije samo par godina djelovalo kao pusti san. Naravno novi Jug bi bio sljedeći cilj.bistrikboy je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 1:54 pma ozbiljno sad znamol koji je cilj? Europa i Jug?GoodisonPark je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 1:12 pmSloboda odavno nije bila tanja u igračkom kadru pa i fizička sprema im nije baš na zavidnom nivou. Imamo dobre šanse da uzmemo bodove, rekao bih i najbolje u poslednjih par godina.
Ovih 10-ak dana će na Grbavici ponovo biti jako prometno, radi se udarnički a tako i treba. Korak po korak idemo ka ispunjenju ciljeva![]()
Ne kaki matere ti,te ublehaske price koje poticu iz uprave okaci macku o rep.mirzza je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 2:03 pmGledaj druze, mozemo casu gledati kao polupraznu ili kao napola punu.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 12:41 pm1,5 stoper (kemo pred odlaskom) - ok, stoji to, ali nije njegova krivica, jer se preracunao sa kosticem, ali nije on kriv za to sam, vec i cenan, a kemo nije bas bio odlaskom... to ne stojimirzza je napisao/la: ↑pet sep 22, 2017 12:10 pmArgumenti su sastav ekipe u kojem smo spali na 1,5 stopera (Kemo pred odlaskom), prokockana titula, 0 afirmisanih igraca, igra negledljiva, ekipa u najveznijim tekmama preumorna, lose pripremljena fizicki, psihicki da ne govorim, bez strucnjaka u strucnom stabu (povredom Cice se jos vise osulo), od navedene kartoteke nismo imali nikakvu korist, kurcevitost nad odredjenim igracima (Boca, Ugljesa) dok su drugi mogli sve (sindikalac, Lendric), uvijek isti sistem 4-5-1 koji je procitan, ubijanje Zakarica dijetama u jeku sezone, dosta povreda pod njegovim pripremama, ne ubacivanje mladih u ekipu. Veliku vecinu price koju je pricao nije sproveo u djelo i sada nema intervjua kozojebima da ne spomene kako nam je on zaradio 2 miliona maraka i dobio otkaz. Trazio sirinu kadra koju nije koristio. Ne znam da li treba jos argumenata ili je ovo dovoljno?
prokockana titula - ne gledam ja tako... covjek je nas digao sa 9. mjesta na drugo mjesto, titula nije dosla zbog umora i igraca, ne zbog slavke
0 afirmisanih igraca.- slazem se, jedina zamjerka
negledljiva igra - znali smo to kad je dolazio u zelju, covjek ima svoju igru i uspjesno je vodio zelju kao takvog
psihicki/fizicki nespremna ekipa - izgledalo je dobro i to dok nisu dosli ritam srijeda-subota i gdje je dosla naplata drzanja 14 fiksnihj igraca
kartoteka - ybg, nije covjek mogao da izmisli dobre igrace, govorimo o premijer ligi a ne premijer sipu
kurcobolja - to mi je smetalo isto tako, ali neki igraci i nisu zasluzili da igraju i obrnuto (boka je plivao isto tako kao i bibliotekar i kerla narocito)
4-5-1 - njegov sistem, i amar je gurao samo jedan sistem...
zakaric - pa sad je zakaric i glavni nas igrac, slavko ima tu zasluge svakako
povrede - a mi smo narocito pehovi kad su povrede u pitanju, mada prosle godine i nije bilo toliko povreda
na kraju je covjek zaostajao sam bod iza zrinjskog, u jednom momentu je to bilo -11... uzmi to u obzir... takodjer smo PRVI tim u ligi obezbjedili evropu
mi smo igrali prosle sezone u grcu zbog loseg starta.. i nije bilo previse prostora da se taktizira ili afirmisu mladi igraci nazalost (sto je ujedno i jedina stvar koju prebacujem slavki) ali na kraju je uradio zasto i dosao...
Te ublehe sto je mjesecima pucao su ga dovele do toga da on licno izgubi titulu jer je isforsiro igrace, nije odrzao svjezinu i zijanio. Da je u psihickim pripremama tekmi u krupi (poluvrijeme) i derbi pogrijesio pogrijesio je.
Kostica je on cekao i taj nas je stoper kroz pripreme ubio, na kraju neuigrani Kerla i Bogicevic uzeli nam titulu i bodove. Dakle on je kriv.
Negledljiva igra, da to nek provodi u Slobodi jer to tamo moze proci, ovdje ne moze, mi smo Zeljo i 90 godina igramo za gol vise, znao je gdje dolazi i morao se prilagoditi, to nije uradio znaci da je los trener. Takodjer nikad nije promijenio sistem igre u utakmicama, nije imao plan B, a to su odlike losih trenera, tj. onih koji su dobri za 80-te godine.
Kartoteka - ko ga je tjerao da prica za kartoteku. Nije nam donio niti jednog mladog igraca iz nje.
Zakarica je on upropastio, sa dijetama a prodisao je pod Adzemom, tako da...
Ovo pljuvanje iz Tuzle mu je gratis.