Pada u doliniLeon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 16, 2017 4:45 pmJoj nije ni pocelo kako treba vec vode, sta sam ti reko doktore![]()
Al past ce i Zrinjski nekad, moraju. Drzat ovo rastojanje i koristiti pad forme kad se desi.
Pada u doliniLeon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 16, 2017 4:45 pmJoj nije ni pocelo kako treba vec vode, sta sam ti reko doktore![]()
Al past ce i Zrinjski nekad, moraju. Drzat ovo rastojanje i koristiti pad forme kad se desi.
100000% ćemo ih uzetigavran je napisao/la: ↑sub sep 16, 2017 5:13 pmPada u doliniLeon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 16, 2017 4:45 pmJoj nije ni pocelo kako treba vec vode, sta sam ti reko doktore![]()
a na foru legendo, da igramo deset utakmica zaredom nijednu više ne bi onako odigrali.
Definitivno igrač na kojeg treba obratiti pažnju. Za sad igra i zabija što je dobra preporuka
Znači dobro sam čuo
Bice svacega u Tuzli, sem ljepote. Nadam se da cemo barem izvuci bod.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑sub sep 16, 2017 6:06 pmE jbg Zrinjski uze u Gabeli . Imam osjecaj da nas ceka rat u Tuzli i da ce dosad smijesni Krpic, Ordagic i Ziljkic zajedno s odbranom poginuti da nam otkine bod(ove), ali prvo sutra Krupa.
Pa šta sad ako se našalimo, i sam će se nasmijati kada pogleda snimak, kao i svi mi kada nešto pogriješimo a ispadne komično, mani se te razumne patetike..
"Zanimljivo" mi vala kako se svaka riječ gleda kroz prizmu i sa podsmijehom