Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub sep 09, 2017 5:16 pm

ogroman objekat, veći od potreba za bilo koje utakmice osim najvećih za naše uslove. u ovoj sad atmosferi oko reprezentacije, ne bi ti ni belgija prodala više od 25 hiljada karata. u vlasništvu države koja ništa ne ulaže, a trebalo bi jako mnogo. ista stvar kao sa zetrom i skenderijom.
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

sub sep 09, 2017 5:18 pm

Zato Zenica ima sportske objekte daleko bolje od Sarajeva.

Ma @ChWilla mogu bar zaljevat travu :D
I otkud da ovako rano igraju. Stede na struji ili ? :D

Elegant
Kontakt:

sub sep 09, 2017 5:20 pm

Nije to do trave kad je ispod nje sve propalo, pa igrali su europu po najidealnim uslovima trava je zuta bila.

U svakom slucaju nasa Grbavica sve ljepsa i ljepsa nece doci u pitanje gdje ce reprezentacija igrati. :D
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Model1964

sub sep 09, 2017 5:25 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Zato Zenica ima hehe objekte daleko bolje od Sarajeva.

Da si kokuz igrao bi i ti na sabahu u žari i bio sretan sto uopce igras😆
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub sep 09, 2017 5:30 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Izlija je napisao/la:
sub sep 09, 2017 4:48 pm
sub sep 09, 2017 4:40 pm
Ima li gdje streama kona
Ma ni oni to više ne prate
:rofl:
Čujem da su se samo famelije igrača okupile danas na gradskom stadionu :kafa:
Al samo uza familija ne više od 400-500 ljudi na kosevu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

struja
Kontakt:

sub sep 09, 2017 5:40 pm

Model1964 je napisao/la:
sub sep 09, 2017 5:25 pm
Leon_Professional je napisao/la:
Zato Zenica ima hehe objekte daleko bolje od Sarajeva.

Da si kokuz igrao bi i ti na sabahu u žari i bio sretan sto uopce igras😆
zar je dotle došlo :karanje:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub sep 09, 2017 5:44 pm

Osvjezena tema 'Tracnicama nase proslosti'

viewtopic.php?f=70&t=345&p=252420#p252420
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

mavi
Kontakt:

sub sep 09, 2017 6:21 pm

Velića sam pratio u omladinskim selekcija, radi se o veoma perspektivnom mladom igraču, ne sumnjam, bez obzira na sutrašnju utakmicu, da će napraviti karijeru. Pričao sam i s trenerima u omladinskom pogonu, kaću da je bolji od Džinde. E, sad, naravno da će mu trebati vremena da nadođe, nadam se samo da sutra neće pregoriti, ali, pravi igrač se postaje samo na takav način, kada te bace u vatru. Puna podrška za Adžema. Što se tiče Borca, Borac je preuzela mafija, Dodikova familija drži Borac, zato ne treba da da čudi njihovo iznenadno jsčsnje u svakom smislu. Ne bi me iznenadilo da ove godine izađu u Evropu. Što se tiče ovih prepucavanja na relaciji pravi - krivi Željini navijači, postali ste dosadni i Bogu i ljudima. Na kafu, ako imate damu, upoznajte se, pa raspravite face to face o svim nejasnoćama i problemima koje vas tište. Pustite nas da pišemo o Želji, kritikujemo, hvalimo....

Plava Porodica
Kontakt:

sub sep 09, 2017 6:26 pm

Iz kanala direktno u euforiju
SVI SVI SVI :baklja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

sub sep 09, 2017 6:54 pm

mavi je napisao/la:
Velića sam pratio u omladinskim selekcija, radi se o veoma perspektivnom mladom igraču, ne sumnjam, bez obzira na sutrašnju utakmicu, da će napraviti karijeru. Pričao sam i s trenerima u omladinskom pogonu, kaću da je bolji od Džinde. E, sad, naravno da će mu trebati vremena da nadođe, nadam se samo da sutra neće pregoriti, ali, pravi igrač se postaje samo na takav način, kada te bace u vatru. Puna podrška za Adžema. Što se tiče Borca, Borac je preuzela mafija, Dodikova familija drži Borac, zato ne treba da da čudi njihovo iznenadno jsčsnje u svakom smislu. Ne bi me iznenadilo da ove godine izađu u Evropu. Što se tiče ovih prepucavanja na relaciji pravi - krivi Željini navijači, postali ste dosadni i Bogu i ljudima. Na kafu, ako imate damu, upoznajte se, pa raspravite face to face o svim nejasnoćama i problemima koje vas tište. Pustite nas da pišemo o Želji, kritikujemo, hvalimo....
Ovo se prije svega odnosi na mene jer ja najviše pišem o anamo onima. Sa puno forumaša sam se upoznao i piJo kafu i raspravljao o svemu vezanom za Želju. Sa placenicima i lažovima se ne družim vec se svim silama i znajem borim protiv njih. U prijašnjem postu sam ponudiJo da me potraže na tribini. Znaju gdje sjedim. Neka izaberu oružje :rofl: Oni igraju na ovi zadnju podebljanu recenicu. Raja nije bila zainteresirana za takve stvari pa nam se događali Žuje, Hotici, Landže....... Uskoro ce skupština kluba. Ovo je talasanje planirano puno ranije u cilju bunjenja skupštinara. Ništa nije nako i slucajmo.
Svi koji mislite da serem preskocite ili me prijavite administraciji. Ako sam za ban, ok.

Da napomenem po stoti put. :rofl:
Ovdje se ne radi o sukobu pravi i krivi navijaci :ne:
Ovo je sukob navijaca protiv novinara i domacih menađercica pod lažnim nickovima uz podporu par satelita.

Amidza
Kontakt:

sub sep 09, 2017 7:07 pm

Samo nastavi Modelaga. Vazno je stvari nazivati pravim imenom.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Model1964

sub sep 09, 2017 7:16 pm

Amidza je napisao/la:
sub sep 09, 2017 7:07 pm
Samo nastavi Modelaga. Vazno je stvari nazivati pravim imenom.
Ja sam begovsko djete :rofl:

avlami97
Kontakt:

sub sep 09, 2017 7:28 pm

Model1964 je napisao/la:
mavi je napisao/la:
Ovo se prije svega odnosi na mene jer ja najviše pišem o anamo onima. Sa puno forumaša sam se upoznao i piJo kafu i raspravljao o svemu vezanom za Želju. Sa placenicima i lažovima se ne družim vec se svim silama i znajem borim protiv njih. U prijašnjem postu sam ponudiJo da me potraže na tribini. Znaju gdje sjedim. Neka izaberu oružje :rofl: Oni igraju na ovi zadnju podebljanu recenicu. Raja nije bila zainteresirana za takve stvari pa nam se događali Žuje, Hotici, Landže....... Uskoro ce skupština kluba. Ovo je talasanje planirano puno ranije u cilju bunjenja skupštinara. Ništa nije nako i slucajmo.
Svi koji mislite da serem preskocite ili me prijavite administraciji. Ako sam za ban, ok.

Ovo je sukob navijaca protiv novinara i domacih menađercica pod lažnim nickovima uz podporu par satelita.
@Model, svaka čast.

Mene je razočarala priča Almira Gredića u onom intervjuu za Sjevernu Koreju (gg.ba) od prošle godine. On je podnio neopozivu ostavku 27.9.2015. godine i kazao kako je na računima (btw većina tada blokirani) ostavo oko 3 liliona KM + sredstva koja trebaju doći od transfera, Džeke i učešća u Evropi. Grdića sam poštovao i cijenio do tog intervjua, jer je postavio neke stvari na pravo mjesto, ali sam se začudio činjenici da smo se morali u 2015. godini zadužiti 29 puta u iznosu većem od 1/2 miliona KM. To ni jedan Klub ne radi ako na računu ima 3 miliona KM, a prije toga smo imali i lovu od ulaznica (Balzan, Ferenc, Standard) i pola iznosa od prodaje Riada Bajića. Osim toga Gredić je ekonomski stručnjak i nije smio dozvoliti da se u njegovom periodu pojavi novih 2,5 miliona KM duga. Ne znam kako mu se to dogodilo, odnosno kako je dozvolio da se to dogodi. Pretpostavljam da je Gredić imao dobre namjere u svom mandatu, ali je isto tako potpao (očito) pod nečiji uticaj. Uradio je mnogo više od Žuje i Žujovaca, ali mu ovo nije trebalo.

http://fkzeljeznicar.ba/demant-na-navod ... ine/20564/

Neko je spomenu i Biščevića i njegovom nedolasku na utakmice, a isti me je razočarao kada je bio gost komentator protiv Zete u Podgorici.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Brkoo
Kontakt:

sub sep 09, 2017 7:37 pm

Celik vodi u Mostaru protiv Zrinjskog 0;2
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Model1964

sub sep 09, 2017 7:38 pm

avlami97 je napisao/la:
sub sep 09, 2017 7:28 pm
Model1964 je napisao/la:
mavi je napisao/la:

@Model, svaka čast.

Mene je razočarala priča Almira Gredića u onom intervjuu za Sjevernu Koreju (gg.ba) od prošle godine. On je podnio neopozivu ostavku 27.9.2015. godine i kazao kako je na računima (btw većina tada blokirani) ostavo oko 3 liliona KM + sredstva koja trebaju doći od transfera, Džeke i učešća u Evropi. Grdića sam poštovao i cijenio do tog intervjua, jer je postavio neke stvari na pravo mjesto, ali sam se začudio činjenici da smo se morali u 2015. godini zadužiti 29 puta u iznosu većem od 1/2 miliona KM. To ni jedan Klub ne radi ako na računu ima 3 miliona KM, a prije toga smo imali i lovu od ulaznica (Balzan, Ferenc, Standard) i pola iznosa od prodaje Riada Bajića. Osim toga Gredić je ekonomski stručnjak i nije smio dozvoliti da se u njegovom periodu pojavi novih 2,5 miliona KM duga. Ne znam kako mu se to dogodilo, odnosno kako je dozvolio da se to dogodi. Pretpostavljam da je Gredić imao dobre namjere u svom mandatu, ali je isto tako potpao (očito) pod nečiji uticaj. Uradio je mnogo više od Žuje i Žujovaca, ali mu ovo nije trebalo.

http://fkzeljeznicar.ba/demant-na-navod ... ine/20564/

Neko je spomenu i Biščevića i njegovom nedolasku na utakmice, a isti me je razočarao kada je bio gost komentator protiv Zete u Podgorici.
Ko ti kaže da taj interviju na Sjevernom govnetu nije fabrikovan kao i sve što dolaži sa tog portala. Ja licno, osobno, personalno i individualno ne vjerujem niti jednom pisanom mediju. Vjerujem kada cujem i vidim. Sve drugo su spletke. Takvo je novinarstvo svuda ne samo kod nas.

Plava Porodica
Kontakt:

sub sep 09, 2017 7:39 pm

1:2

Odigrano X2, a na drugom X.. imo sam šuhu neku danas :baklja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub sep 09, 2017 7:41 pm

Okrece ovo Zrinjski kao od sale. :kafa:

Elegant
Kontakt:

sub sep 09, 2017 7:42 pm

Kako je ovo uspjelo Celiku. :rofl:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

generalno, gredića se nema šta kritikovati niti za urađeno niti za neuređeno u njegovom mandatu. on je zatekao klub u kojem su se plaćali samo igrači i samo na ruke, i kojim se mimo samog fudbala - niko nije ozbiljno bavio u svim drugim segmentima. sve ostalo se dugovalo. to se ne može sanirati preko noći, naročito kad nesportskih izvora prihoda gotovo nisi ni imao. ali on je započeo te procese i doveo ih prilično daleko.

u "onom" intervjuu nije baš sve baš sto posto tačno, hajmo to tako reći. ja vjerujem da je to iz istih razloga iz kojih je dao i ostavku, a oni su prilično lične prirode. ne odobravam do kraja, ali razumijem.
gradi željo boli te *****

gavran
Kontakt:

sub sep 09, 2017 7:39 pm
1:2

Odigrano X2, a na drugom X.. imo sam šuhu neku danas :baklja:
mani se kocke,prihvati se lopate.ljudima fali para bice 7+
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava