Da si kokuz igrao bi i ti na sabahu u žari i bio sretan sto uopce igrasLeon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 5:18 pmZato Zenica ima hehe objekte daleko bolje od Sarajeva.
Ma @ChWilla mogu bar zaljevat travu
I otkud da ovako rano igraju. Stede na struji ili ?![]()
Al samo uza familija ne više od 400-500 ljudi na kosevu.
zar je dotle došloModel1964 je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 5:25 pmDa si kokuz igrao bi i ti na sabahu u žari i bio sretan sto uopce igrasLeon_Professional je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 5:18 pmZato Zenica ima hehe objekte daleko bolje od Sarajeva.
Ma @ChWilla mogu bar zaljevat travu
I otkud da ovako rano igraju. Stede na struji ili ?![]()
![]()
Ovo se prije svega odnosi na mene jer ja najviše pišem o anamo onima. Sa puno forumaša sam se upoznao i piJo kafu i raspravljao o svemu vezanom za Želju. Sa placenicima i lažovima se ne družim vec se svim silama i znajem borim protiv njih. U prijašnjem postu sam ponudiJo da me potraže na tribini. Znaju gdje sjedim. Neka izaberu oružjemavi je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 6:21 pmVelića sam pratio u omladinskim selekcija, radi se o veoma perspektivnom mladom igraču, ne sumnjam, bez obzira na sutrašnju utakmicu, da će napraviti karijeru. Pričao sam i s trenerima u omladinskom pogonu, kaću da je bolji od Džinde. E, sad, naravno da će mu trebati vremena da nadođe, nadam se samo da sutra neće pregoriti, ali, pravi igrač se postaje samo na takav način, kada te bace u vatru. Puna podrška za Adžema. Što se tiče Borca, Borac je preuzela mafija, Dodikova familija drži Borac, zato ne treba da da čudi njihovo iznenadno jsčsnje u svakom smislu. Ne bi me iznenadilo da ove godine izađu u Evropu. Što se tiče ovih prepucavanja na relaciji pravi - krivi Željini navijači, postali ste dosadni i Bogu i ljudima. Na kafu, ako imate damu, upoznajte se, pa raspravite face to face o svim nejasnoćama i problemima koje vas tište. Pustite nas da pišemo o Želji, kritikujemo, hvalimo....
@Model, svaka čast.Model1964 je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 6:54 pmOvo se prije svega odnosi na mene jer ja najviše pišem o anamo onima. Sa puno forumaša sam se upoznao i piJo kafu i raspravljao o svemu vezanom za Želju. Sa placenicima i lažovima se ne družim vec se svim silama i znajem borim protiv njih. U prijašnjem postu sam ponudiJo da me potraže na tribini. Znaju gdje sjedim. Neka izaberu oružjemavi je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 6:21 pmVelića sam pratio u omladinskim selekcija, radi se o veoma perspektivnom mladom igraču, ne sumnjam, bez obzira na sutrašnju utakmicu, da će napraviti karijeru. Pričao sam i s trenerima u omladinskom pogonu, kaću da je bolji od Džinde. E, sad, naravno da će mu trebati vremena da nadođe, nadam se samo da sutra neće pregoriti, ali, pravi igrač se postaje samo na takav način, kada te bace u vatru. Puna podrška za Adžema. Što se tiče Borca, Borac je preuzela mafija, Dodikova familija drži Borac, zato ne treba da da čudi njihovo iznenadno jsčsnje u svakom smislu. Ne bi me iznenadilo da ove godine izađu u Evropu. Što se tiče ovih prepucavanja na relaciji pravi - krivi Željini navijači, postali ste dosadni i Bogu i ljudima. Na kafu, ako imate damu, upoznajte se, pa raspravite face to face o svim nejasnoćama i problemima koje vas tište. Pustite nas da pišemo o Želji, kritikujemo, hvalimo....Oni igraju na ovi zadnju podebljanu recenicu. Raja nije bila zainteresirana za takve stvari pa nam se događali Žuje, Hotici, Landže....... Uskoro ce skupština kluba. Ovo je talasanje planirano puno ranije u cilju bunjenja skupštinara. Ništa nije nako i slucajmo.
Svi koji mislite da serem preskocite ili me prijavite administraciji. Ako sam za ban, ok.
Da napomenem po stoti put.![]()
Ovdje se ne radi o sukobu pravi i krivi navijaci![]()
Ovo je sukob navijaca protiv novinara i domacih menađercica pod lažnim nickovima uz podporu par satelita.
Ko ti kaže da taj interviju na Sjevernom govnetu nije fabrikovan kao i sve što dolaži sa tog portala. Ja licno, osobno, personalno i individualno ne vjerujem niti jednom pisanom mediju. Vjerujem kada cujem i vidim. Sve drugo su spletke. Takvo je novinarstvo svuda ne samo kod nas.avlami97 je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 7:28 pm@Model, svaka čast.Model1964 je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 6:54 pmOvo se prije svega odnosi na mene jer ja najviše pišem o anamo onima. Sa puno forumaša sam se upoznao i piJo kafu i raspravljao o svemu vezanom za Želju. Sa placenicima i lažovima se ne družim vec se svim silama i znajem borim protiv njih. U prijašnjem postu sam ponudiJo da me potraže na tribini. Znaju gdje sjedim. Neka izaberu oružjemavi je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 6:21 pmVelića sam pratio u omladinskim selekcija, radi se o veoma perspektivnom mladom igraču, ne sumnjam, bez obzira na sutrašnju utakmicu, da će napraviti karijeru. Pričao sam i s trenerima u omladinskom pogonu, kaću da je bolji od Džinde. E, sad, naravno da će mu trebati vremena da nadođe, nadam se samo da sutra neće pregoriti, ali, pravi igrač se postaje samo na takav način, kada te bace u vatru. Puna podrška za Adžema. Što se tiče Borca, Borac je preuzela mafija, Dodikova familija drži Borac, zato ne treba da da čudi njihovo iznenadno jsčsnje u svakom smislu. Ne bi me iznenadilo da ove godine izađu u Evropu. Što se tiče ovih prepucavanja na relaciji pravi - krivi Željini navijači, postali ste dosadni i Bogu i ljudima. Na kafu, ako imate damu, upoznajte se, pa raspravite face to face o svim nejasnoćama i problemima koje vas tište. Pustite nas da pišemo o Želji, kritikujemo, hvalimo....Oni igraju na ovi zadnju podebljanu recenicu. Raja nije bila zainteresirana za takve stvari pa nam se događali Žuje, Hotici, Landže....... Uskoro ce skupština kluba. Ovo je talasanje planirano puno ranije u cilju bunjenja skupštinara. Ništa nije nako i slucajmo.
Svi koji mislite da serem preskocite ili me prijavite administraciji. Ako sam za ban, ok.
Da napomenem po stoti put.![]()
Ovdje se ne radi o sukobu pravi i krivi navijaci![]()
Ovo je sukob navijaca protiv novinara i domacih menađercica pod lažnim nickovima uz podporu par satelita.
Mene je razočarala priča Almira Gredića u onom intervjuu za Sjevernu Koreju (gg.ba) od prošle godine. On je podnio neopozivu ostavku 27.9.2015. godine i kazao kako je na računima (btw većina tada blokirani) ostavo oko 3 liliona KM + sredstva koja trebaju doći od transfera, Džeke i učešća u Evropi. Grdića sam poštovao i cijenio do tog intervjua, jer je postavio neke stvari na pravo mjesto, ali sam se začudio činjenici da smo se morali u 2015. godini zadužiti 29 puta u iznosu većem od 1/2 miliona KM. To ni jedan Klub ne radi ako na računu ima 3 miliona KM, a prije toga smo imali i lovu od ulaznica (Balzan, Ferenc, Standard) i pola iznosa od prodaje Riada Bajića. Osim toga Gredić je ekonomski stručnjak i nije smio dozvoliti da se u njegovom periodu pojavi novih 2,5 miliona KM duga. Ne znam kako mu se to dogodilo, odnosno kako je dozvolio da se to dogodi. Pretpostavljam da je Gredić imao dobre namjere u svom mandatu, ali je isto tako potpao (očito) pod nečiji uticaj. Uradio je mnogo više od Žuje i Žujovaca, ali mu ovo nije trebalo.
http://fkzeljeznicar.ba/demant-na-navod ... ine/20564/
Neko je spomenu i Biščevića i njegovom nedolasku na utakmice, a isti me je razočarao kada je bio gost komentator protiv Zete u Podgorici.
mani se kocke,prihvati se lopate.ljudima fali para bice 7+Plava Porodica je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 7:39 pm1:2
Odigrano X2, a na drugom X.. imo sam šuhu neku danas![]()