P.S. Walker ne zna ubacit a toliko placen a mi se zalimo na nase bekove

Ja bas kontam Graovac i Kemo su za ovog Klavana i Matipa igracine teske...Leon_Professional je napisao/la:Vidjet cemo ko ce se vise usreciti, al znaci mi smo prvi ukrali pa nam vratili
P.S. Walker ne zna ubacit a toliko placen a mi se zalimo na nase bekove
Ako je i jedna stvar koju je dobro radio, bolje od svih nasih veznjaka, mislim na Markovica, to je bilo kretanje bez lopte. Uvijek se otvarao, nalazio u prilikama za sut vise nego Jovan koji je sigirno bolji tehnicar. U prilog tome govori i da nam je donio 3 vrlo vazne pobijede. Krupa, Celik i Zrinjski. Iako nije kreativac, jako dobro se kretao bez lopte, otvarao. Imao je covjek mana, ali ne treba izmisljati i pricati netacne stvari.salle86 je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 10:18 amA kad su to Saban i Marković igrali skupa?Brkoo je napisao/la: ↑sub sep 09, 2017 4:18 amSta jedan Sabanadzovic koji je veliki talenat moze nauciti od npr. Markovica? Kako se skrivati i bjezati po terenu, dodavati loptu nazad stoperima ili prvom do sebe. Igraci kao sto su Hadziahmetovic su rijetkost u nasem fudbalu i ne treba praviti nikakva poredjenja. Umjesto da su se dovela 3 pojacanja koja odskacu i koja bi nam pomogla da osvojimo ligu mi u ekipi imamo Zebu, Sinisu, Stanica, Markovica, Bekrica, Projica, Dinu Hasanovica, Stevu Nikolica, Dzenisa Beganovica itd a koji nas i igracki i finansijski jebu. Hocemo napredak sa ovim igracima, zalosno. Sve ove igracine primaju dobre plate za nase uslove i ne treba zaboraviti da se na te plate, placa porez..
I onda se neko cudi sto im se prati i analizira svako slovo.