On je meni jedan od pametnijih igrača. Baš mi se svidja kako igra, ali pitanje je koliko je snažan trenutno. Recimo Beširević mi djeuje snažniji. Nisam ga gledao kako se nosi sa seinorima. Adžem bolje zna.mirzza je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 9:36 amJel ovo u Vitezu ovaj mali Velic spasio gol intervencijom u drugom poluvremenu.ponosannavas je napisao/la: ↑uto sep 05, 2017 9:23 amMa Hare ALihodžić je taman za ovoga što radi tj da uskoči gdje god zatreba. Sve zna pomalo a ni u šta se nije zadao. I protiv Širokog se videlo da se radi na kombinatorici, samo što su se oni bili zatovrili što je nepojmljivo za Široki, pa smo se malo iznenadili, ali vidio se napredak u protoku lopte. Ne može to preko noći, a ljudi nikako da shvate. FAli tu još stvari, ali mene brine da još uvijek nemamo pojačanja. Pa ne moraju biti ni velika pojačanja ali čisto da možemo računati na još jednog stoprea i veznog bar do polusezone. TO me brine. iskihat ćemo stop osto nonšalanciju. Pa ako se sad Kemo ne oporavi rizikujemo da nemao drugog stopera ili nedo Bog da se opet neko povrijedi na tekmi od njih dvojice.
Moze li se on gurati, imal kuveta u njemu?