Cuj realno
Ma druže tanak je i za h i bez h...isti racku, mnogo grešaka....
Od drugih ništa ne ocekuj, od sebe zahtjevaj sveGrbavica je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:22 pmMa posle one situacije gdje ga čovjek od 40 ljeta pretrča, moje mišljenje o njemu je debelo srozano. Upravo zato jer sam imo visoka očekivanja od njega. Od Bogičevića nemam nikakvih očekivanja jer sam svjestan njegovih mogućnosti odnosno nemogućnosti, tako da me iznenadi kad odigra dobro.
Dobar pogled na svijet.Nema negative.Samo pozitivno i opusteno.Kad si opusten nema stresa.Kad nema stresa ima seksa.Kad ima stresa nema negative.Haj me slovenac analiziraj cini mi se da nisam dobarGrbavica je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:22 pmMa posle one situacije gdje ga čovjek od 40 ljeta pretrča, moje mišljenje o njemu je debelo srozano. Upravo zato jer sam imo visoka očekivanja od njega. Od Bogičevića nemam nikakvih očekivanja jer sam svjestan njegovih mogućnosti odnosno nemogućnosti, tako da me iznenadi kad odigra dobro.
Ne cini ti segavran je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:26 pmDobar pogled na svijet.Nema negative.Samo pozitivno i opusteno.Kad si opusten nema stresa.Kad nema stresa ima seksa.Kad ima stresa nema negative.Haj me slovenac analiziraj cini mi se da nisam dobarGrbavica je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:22 pmMa posle one situacije gdje ga čovjek od 40 ljeta pretrča, moje mišljenje o njemu je debelo srozano. Upravo zato jer sam imo visoka očekivanja od njega. Od Bogičevića nemam nikakvih očekivanja jer sam svjestan njegovih mogućnosti odnosno nemogućnosti, tako da me iznenadi kad odigra dobro.
Jel to odoka ili je rezultat analizeModel1964 je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:28 pmNe cini ti segavran je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:26 pmDobar pogled na svijet.Nema negative.Samo pozitivno i opusteno.Kad si opusten nema stresa.Kad nema stresa ima seksa.Kad ima stresa nema negative.Haj me slovenac analiziraj cini mi se da nisam dobarGrbavica je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:22 pmMa posle one situacije gdje ga čovjek od 40 ljeta pretrča, moje mišljenje o njemu je debelo srozano. Upravo zato jer sam imo visoka očekivanja od njega. Od Bogičevića nemam nikakvih očekivanja jer sam svjestan njegovih mogućnosti odnosno nemogućnosti, tako da me iznenadi kad odigra dobro.![]()
![]()
gavran je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:26 pmDobar pogled na svijet.Nema negative.Samo pozitivno i opusteno.Kad si opusten nema stresa.Kad nema stresa ima seksa.Kad ima stresa nema negative.Haj me slovenac analiziraj cini mi se da nisam dobarGrbavica je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:22 pmMa posle one situacije gdje ga čovjek od 40 ljeta pretrča, moje mišljenje o njemu je debelo srozano. Upravo zato jer sam imo visoka očekivanja od njega. Od Bogičevića nemam nikakvih očekivanja jer sam svjestan njegovih mogućnosti odnosno nemogućnosti, tako da me iznenadi kad odigra dobro.
I sadimo marimahunuGrbavica je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:32 pmgavran je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:26 pmDobar pogled na svijet.Nema negative.Samo pozitivno i opusteno.Kad si opusten nema stresa.Kad nema stresa ima seksa.Kad ima stresa nema negative.Haj me slovenac analiziraj cini mi se da nisam dobarGrbavica je napisao/la: ↑pon sep 04, 2017 10:22 pmMa posle one situacije gdje ga čovjek od 40 ljeta pretrča, moje mišljenje o njemu je debelo srozano. Upravo zato jer sam imo visoka očekivanja od njega. Od Bogičevića nemam nikakvih očekivanja jer sam svjestan njegovih mogućnosti odnosno nemogućnosti, tako da me iznenadi kad odigra dobro.
Ništa negativa moj hadžija. Samo pozitivno, širimo mir i ljubav.