čet avg 31, 2017 2:04 pm
Nisu mi jasni ovi što kao kuliraju jer smo izgubili od Borca iz Jelaha. To ne da je sramota, to je jad. Ali realno i očekivati je ovakve rezultate i u PL BiH. U naredna 4 kola mi ćemo uzeti 1 bod (Krupa na Grbavici) ako budemo imali sreće. Skuckali smo solidnu ekipu da pariramo Radniku, Vitezu, Čeliku, Krupi, Slobodi, ali nemamo trenera koji može voditi ovo sve. Adžem definitivno nije taj!!! Frajer nema pojma. Kako drugačije objasniti izjavu da je zadovoljan kako je Osmanković odigrao protiv Viteza veznog, a svi koji su gledali utakmicu su vidjeli da je totalna fula. Borac igra bolje od nas, a nema rezultate i zamjene trenera. Sarajevo igra bolje od nas i zamjene trenera. Mi kao imamo rezultate, ali smo i sa predhodnim imali rezultate (nismo igru i neka su ga nogirali). Naši dok skontaju da nema od Adžema ništa, kasnićemo minimum 10 bodova za Zrinjskim. ja se vjerovatno ne razumijem u fudbal, ali imam oči i vidim kad je nešto patnja, a mi se jesmo patili protiv Viteza, Sarajeva, Borca, Širokog... i usput smo imali sreće. Od 4 naredne utakmice 3 igramo sa ekipama koje su tu negdje s nama po kadru, možda i bolje (Radnik, Krupa, Sloboda) te sa Najboljom Ekipom u državi (Zrinjski). Ako uzmemo da su Krupa (ekstra igraju u gostima, primaju malo golova) i Zrinjski na Grbavici, a Sloboda i Radnik u gostima. Jedan bod je vjerujte realan, jer dok je nama Ade, ne nagledasmo se mi fudbala...