On je od Gradine dijete naše nikad nije bio nit će biti.
"bekric vozijo autobus nigdje ga nema ni u prvoj postavi i drugoj"Plava Porodica je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 7:34 pm"Što niste ubacili Bekrica i nasu djecu.koja ginu na terenu.slusam to godinama.sere mi se vise.sta bi sa Ćenanom lopovom.necete dugo necete."
![]()
ja ga se sjecam kad sam bio mali on bio junior
poređenja radi, tog želje se real pribojavao, a česi, mađari i poljaci su bili fukara za nas...jebiga.GoodisonPark je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 7:41 pmMa bruka je ovo realno pa nek priča ko šta hoće, hajde da se otišlo sa nekim kombinovanim sastavom ali najjači sastav i ne možeš gola zabiti jbt.
Poređenja radi, sjećam se jedne utakmice prije rata, Ozren iz semizovca je slavio neki jubilej i Željo mu dolazio u goste, tad je došlo mislim samo 4 naša prvotimca, ako se dobro sjećam Komšić, Berjan, Meša i čini mi se Odović. Ostalo su sve bili juniori i hladno uzmemo 4:0 bez da su domaći ozbiljnije zaprijetili našem golu, čak je i Tašo uvalio golčinu tako što je majstorski ispimplao nekoliko puta i lobovao golmana a cijelo vrijeme smo bez puno napora i gotovo revijalnim pristupom imali utakmicu pod kontrolom dok su domaći uložili maksimum.
Kakvi su ovo amateri od igrača sunce ti poljubim!
ništa nerealno u scenariju nema, osim profila ličnosti naše uprave. da hoćemo - sto posto izvedivo...
Ne kaki. A kad smo wolfsburga uzeli 2-0 onda smo bili prvaci svijetasalle86 je napisao/la: ↑sri avg 30, 2017 7:15 pmNe znam kako da lijepo ovo napišem pa ću probati što kraće
Zamisli jedan Bajern ode u goste ekipi Osnabruk i zijani 2-0. Fakat smiješno. Takve stvari sebi ozbiljan klub ne smije dopustiti. Da ne kažem ozbiljni igrači koji imaju "neko ime". Rezultat ko rezultat nebitan, utakmica nama nebitna, protivniku opet ekstra što može ugostiti najveće ime BH nogometa...i još pobjede (recimo poređenja radi mi ugostimo u prijateljskoj lupam Udineze i dobijemo, ne bi nam niko bio ravan).
Ovo je utakmica za rejting, grad smo okupirali štandovima i svim popratnim materijalima, raja se učlanjuje, svima puna usta Želje, velikog Želje...i onda dođe tih 90 minuta i velikog Želju pobjedi mali Borac Jelah...mislim, da se niko ne uvrijedi ali![]()